Training geeft voldoende inzicht om met de iNav aan de slag te gaan. Ook de uitleg over de verschillende wetten is prima! De trainer (Kees-Jan) is kundig en brengt de materie goed over.
Mijn ervaring is goed. Als er tijdens de cursus vragen waren mochten ze gewoon gesteld worden. En als iets te snel ging werd daar rekening mee gehouden. Zeer tevreden.
Interessante cursus, nuttig voor het gebruik van I-navigator, maar mag in een iets sneller tempo, en in minder dagdelen.
Een bevestiging waar ik al mee bezig eas. Handige tips en uitleg wat wel en niet blijft staan na update DSP
Leerzaam
Ik heb de training als erg leerzaam ervaren en heb veel nieuwe dingen geleerd. De uitleg was makkelijk te volgen en bij onduidelijkheden was er ruimte om vragen te stellen.
Veel kennis opgedaan over selectielijst
De eerste dag (te) veel theorie. De tweede dag veel leerzamer en meer opdrachten. Jack geeft op een rustige en prettige manier les.
Cursus gevolgd met het gehele team. Zodat iedereen op de hoogte is van de nieuwste selectielijst en het gebruik ervan. Duidelijk aangegeven dat Selectie en waarderen meer is dan alleen het volgen van de I-navigator.
Goede opbouw van theorie, wetten en regelgeving naar knoppencursus in iNavigator. Veel informatie in een korte tijd. Te weinig ruimte voor interactie.
Leerzame training. Goede start voor het gebruiken van de applicatie.
De iNavigator training heb ik als zeer waardevol ervaring. De trainer was bijzonder deskundig, TOP!
Mooi tempo, door de presentatie, en ruimte voor vragen.
Leuk gebracht met een soort quiz waarbij je de selectielijst moest gebruiken. Helder en duidelijk. Geleerd hoe te selecteren via waarderingsmethodiek
Praktische uitleg voorzien van duidelijke voorbeelden. Nuttig voor in de praktijk.
Cursus was erg op de praktijk gericht, bruikbaar en interessant.
Heldere uitleg, snel tempo, veel uitgelegd.
Zeer zinvolle training.
Zeer veel handreikingen gehad waar ik iets aan heb in mijn nieuwe functie. Ondanks de taaie stof weet de docent het enthousiast te brengen.
Zeer positief. Goede afwisseling met de literatuur en huidige voorbeelden. Open voor discussie.
Veel informatie op zeer enthousiaste manier gebracht waardoor e.e.a. toch goed te behappen was
Achteraf bleek de "cursus" slechts een verkooppraatje. Ik ging uit van ouderwetse kennisoverdracht door een deskundige docent naar niet-deskundige cursisten. De cursus leek er echter op gericht om de cursisten ervan te overtuigen dat de materie voor hen te ingewikkeld was: "de veelheid van regels en normenkaders is voor gewone mensen niet te overzien". De boodschap: gelukkig kan VHIC jou die zorg uit handen nemen dankzij een prachtige tool die alles oplost.
Wat vervelend dat de door u gevolgde cursus niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Het was de eerste keer dat de cursus Kwaliteitszorg en risicomanagement werd georganiseerd in een nieuwe opzet. Naar aanleiding van uw review hebben we telefonisch contact met u gehad. U gaf hierbij aan dat u met name een stuk verdieping waar het gaat om de normenkaders te hebben gemist. Hierdoor bleef de focus te veel op het filosofische concept van kwaliteitszorg en risicomanagement hangen en kreeg u te weinig handvatten om in de praktijk met de stof aan de slag te gaan. Deze punten zijn inmiddels ook gedeeld met onze docenten Gertjan en Marije en zullen bij de voorbereiding van de nieuwe training worden meegenomen.