De cursus behandelt verschillende onderdelen van het informatiebeheer en archief. Je leert het nodige over de wet en kaders, daarnaast voldoende praktijk voorbeelden. De cursus werd door verschillende docenten gegeven, dit gaf ook een leuke variatie.
Het was een leerzame cursus met proffesionele docenten.
Heel veel informatie voor als je niet goed in de materie zit. Daardoor is het soms lastig te volgen.
Een goede en gedetailleerde training en een prettige mix tussen theorie en praktijk
Goede I-Navigator training met team gevolgd
Veel informatie gekregen deze 2 dagen. Was veel maar zeker de moeite waard.
Uitgebreide inzichten in het gebruik en inrichting van de iNavigator. Heel leerzaam. Docent had een goed tempo (niet te snel), maar er was wel veel stof behandeld in 2 dagen. Gevaar dat het snel weg zakt is erg groot. Zou wat meer handen en voeten moeten krijgen.
Zeer nuttig.
Deze training is met name geschikt en afgestemd op de applicatiebeheerder / key-users van de I-Navigator, minder voor adviseurs en/of eindgebruikers. De afstemming van de leerstof op de behoeften van de aanwezigen had wat ons betreft flexibeler en beter gemogen. Desalniettemin hebben wij nu goede handvaten m.b.t. het beheer van de I-Navigator.
Goede training, ook al was de trainer nog nieuw(er) in de materie.
Prima overzichtstool voor inzicht in de generieke/lokale gemeentelijke processen, is geen Privacy Management Systeem voor verantwoording/documentatieplicht normenkaders AVG/WPG. Ontvang graag de presentatie rechtstreeks via de docent (-en) of via mijn directe collega van de gemeente Beekdaelen.
Tijdens deze cursus hebben we inzicht gekregen in alle functionaliteiten van de I-Navigator. Zeer nuttige cursus waarbij ook aandacht was voor verwerking van nieuwe wetgeving zoals de WOO in de I-Navigator. Dank aan Roland Vinkenvleugel die alle functionaliteiten helder en duidelijk heeft toegelicht.
Prima presentatie, veel informatie gekregen.
Bewustwording van wet- en regelgeving, registratie, archivering en toekomstige ontwikkelingen/verwachtingen rondom informatiebeheer. Ik had verwacht dat we meer oefeningen met betrekking tot registratie zouden gaan doen om zo te leren van hoe het moet, waar je op moet letten (onder andere spam herkennen).
VHIC zet als vanouds in op kwaliteit die op een begrijpelijke wijze binnenkomt. De wervelende Ewoud en de subtiel doortastende Jack. Ieder z'n eigen manier van doceren, maar beiden veel ruimte openlatend voor een interactie, die verhelderend werkt naar de geboden leerstof. De opgedane kennis zal mij meer handvatten kunnen geven aan uitdagingen waar ik momenteel op professioneel vlak voor sta. Ook nog een compliment aan docent-in-spe Astrid.
Prettige docenten, genoeg variatie in lesstof en geen moment saai.
Goede training.
hy;uh;ihoih
nuttige cursus, fijn dat ik vragen kan stellen over het gebruik van de selectielijst op het forum van VHIC (hoef ik de archiefinspecteur niet steeds lastig te vallen) Helemaal fijn dat de cursus gegeven werd door iemand die de lijst zelf mede gemaakt heeft, daardoor brengt hij veel kennis mee Eén klein puntje: cursus ging te lang door, tot 16:15, terwijl het tot 16:00 uur zou duren. Daarna werd nog gevraagd of er vragen waren, die waren er misschien wel, alleen was de concentratie er toen volledig uit, dus daar maakte niemand meer gebruik van
Presentatie is goed uitgelegd begrijpelijk en kon vragen tussen door stellen.
Globaal was ik al op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied. Tijdens deze training werden de spreekwoordelijke puntjes op de i gezet.
Tijdens de dag zijn er veel aspecten besproken en was er tijd voor vragen, hierdoor werd het interactief en ik persoonlijk vind dat positief. De presentatie was goed voorbereid.
De cursus beviel me goed. Er was veel informatie die ik al enigszins wist, maar dat komt omdat ik al een jaar ervaring heb in het vak, dus dat is meer aan mij en niet zo zeer een tekort van de cursus. Desondanks vond ik het toch een fijne cursus. Het was verhelderend om alles eens op een rijtje te krijgen, en de mogelijkheid om vragen te stellen zorgde ervoor dat ik uiteindelijk toch een beter beeld heb van de taken van mijn afdeling.
Discussies over onderwerpen die in de groep leven zijn goed aan bod gekomen waardoor de betrokkenheid wordt verhoogd.
Op prettige wijze werd het verhaal gebracht, afgestemd op en betrekken van de deelnemers. Zelf behoefte om de gedachte erachter begrijpen en niet zo zeer de feiten. En zo werd het ook gebracht.