We hebben heel veel informatie gekregen in twee dagdelen. Dat het twee dagdelen waren is heel fijn want 1 volle dag zou vermoeiend zijn. Persoonlijk heb ik veel gehad aan de training.
alles rondom de cursus is goed georganiseerd na iedere lesdag stonden de presentaties er snel op en ook andere literatuur. Ik heb de cursus waarderen en selectie gevolgd. Deze werd gegeven door Jack en ik vond dat hij heel fijn les gaf , de stof heel overzichtelijk is alsmede de opdrachten tussen door. Een hele praktische benadering van ons vakgebied. het enige jammere is dat 2 lessen online zijn gegeven, ik vind fysiek les een stuk prettiger, dat was gewoon even niet anders.
Leuke lessen waarin veel en duidelijk uitleg werd gegeven.
Ik had een wat specifiekere training verwacht. Het was mij te algemeen en te 'opgeleukt' met spelletjes/quizzen. Met name de laatste trainingsdag (dag 3) vond ik teleurstellend. De prijs/kwaliteit vind ik niet in verhouding, los van het feit dat dhr. Van Heijst tijdens dag 1 en 2 interessante intermezzo's met ons had. In mijn ogen had de training kunnen volstaan met 1 dag en enkel dhr. Van Heijst (zonder alle overige opsmuk).
Bedankt voor uw review. Het is altijd jammer te lezen dat een cursus maar deels aan de verwachtingen heeft voldaan. Graag willen we reageren op uw opmerking dat de cursus teveel ‘opgeleukt’ was met spelletjes/quizzen. Dit is een bewuste keuze. Zeker bij een online training is het belangrijk om cursisten actief bij de cursus te betrekken om zo interactie, participatie en een actieve leerhouding te stimuleren. Het ‘opleuken’ bestond o.a. uit een Kahoot quiz die direct verband hield met en van toepassing was op de behandelde lesstof. Daarnaast waren er groepsopdrachten in breakoutrooms waarin actief aan de slag werd gegaan met de in de les behandelde onderwerpen. Op die manier worden cursisten gestimuleerd om actief met de behandelde leerstof aan de slag te gaan en blijft de lesstof beter hangen.
Ik heb tijdens de driedaagse cursus Informatiecoach bestaande kennis kunnen opfrissen, veel informatie ontvangen. Zeker veel te lezen artikelen die ik kan gebruiken. De laatste dag stond coaching centraal. Zeer inspirerend.
Heb handvatten meegekregen om mee verder te gaan in mijn functie
Algemene voorbeschouwing was prima. Lesstof werd goed uitgelegd. Promotie aan het einde was niet echt nodig. Altijd lastig om de doeltreffendheid te beoordelen. Als ik wat had "aangerommeld", was ik dan minder dan 1 dag kwijt geweest?
Alle onderdelen werden in de puntjes verzorgd. Geen klachten.
Veel geleerd en een beter begrip van zaakgericht werken
het was een zeer gezellige en leerzame middag die mij de achterliggende gedachte met zaakgericht werken verhelderd. Als groep ging het echter af en toe te diep op de stof in waardoor de voortgang in het gedrang kwam. aan het einde van de dag net iets meer dan de helft van de stof behandeld. dus graag de dagen/stof opdelen over meerdere dagdelen. of de groep "strakker" houden. minder discussie. Ook een mogelijkheid is om het aantal sheets te verminderen.
In de training werd uitgebreid stilgestaan bij rondom ontwikkelingen in informatiebeheer en het verzamelen en beheren van gegevens. Ook werden handreikingen gegeven waar je vooraf(!) over na moet (gaan) denken in deze ontwikkelingen.
Ik ben blij met het resultaat van de gevolgde training. Je leert op een duidelijke manier (met alle ruimte voor eigen input/vragen) de basis. De trainers zijn ook bekend met onze omgevingen waardoor er veel voorbeelden uit de praktijk zijn besproken.
Voor mij was het een heel leerzame cursus. Naar mijn mening is de lesstof die in deze vier dagen gegeven wordt wel aan de hoge kant.
De training was goed op onze wensen afgestemd. Het enighe is dat ik via Teams toch niet zo fijn vindt. Ik heb liever de training op locatie
Goede cursus op onze organisatie afgestemd. Aantal oefeningen kunnen we zelf nog gaan doen.
Omdat ik nog totaal niet thuis ben in het zaakgericht werken en/of het werken met zaaktypes en de I-Navigator was het een moeilijk te volgen training. De vraag is ook of deze training voldoende is om aan de slag te kunnen gaan met de I navigator. Mogelijk dat er intern medewerkers zijn die ondersteuning kunnen bieden hierin. Training was technisch van aard en ging diep in op inhoud van wetgeving AVG en Informatiebeveiliging. Deze had wat mij betreft meer toegespitst kunnen zijn op de Leudalse situatie (had bijvoorbeeld in voorbereiding van training meegenomen kunnen worden).
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Uit uw beoordeling blijkt dat u na afloop van de training (nog) niet het gevoel heeft om vanuit uw rol als FG met de i-Navigator aan de slag te kunnen. De cursus bevat inderdaad een hoop informatie die overweldigend kan zijn, zeker als u nog niet thuis bent in het zaakgericht werken en/of het werken met zaaktypes. We proberen daar in de training rekening mee te houden. Om u op weg te helpen willen wij u graag informeren dat klanten van VIND-IM altijd (gratis) gebruik kunnen maken van de mogelijkheid om vragen te stellen aan de helpdesk. We helpen u daar graag indien u ergens tegenaan loopt, inhoudelijke vragen heeft of vragen heeft over de specifieke toepassing in de Leudalse situatie.
Zeer duidelijke uitleg van de mogelijkheden van de I-Navigator, tevens ook over de nieuwe ontwikkelingen die er aan zitten te komen op het gebied van Informatiemanagement.
Prima training om kennis te maken met mogelijkheden van de i-navigator
goede trainer, heldere uitleg in ochtendprogramma oefeningen heel pittig voor iemand waarbij het werken met I-navigator geheel nieuw is, ging voor mij iets te snel, maar toch het een en ander geleerd
Goede combinatie van theorie en praktische oefeningen
Het was een leerzame dag, fijn om meer te horen te hebben gekregen over het hoe en waarom van processen opstellen binnen de gemeente en wat daarbij komt kijken
Goede balans tussen kennis en knoppen
Ik heb op een prettig manier kennisgemaakt met iNavigator
Achteraf niet echt voor mij bestemd, maar voor onze kwaliteitscontroleur IM. Desalniettemin is het nooit weg om te weten waar een systeem voor bedoeld is, wat je ermee kunt.
Ik was nog niet erg bekend met de I-navigator, deze dag heeft bijgedragen aan meer kennis en het vermogen de I-navigator op een goede manier te gebruiken.