Mijn ervaring is bij deze cursus om meer inzicht te krijgen in het informatiebeheer
We hebben de in-company training ingekocht om inzicht te krijgen in wat er komt kijken bij de governance van een M365 omgeving. Dit inzicht is absoluut verworven!
Naast de nodige context en achtergrondinformatie biedt deze training een vrij volledig overzicht van de functionaliteit van i-Navigator, maar vooral inzicht in nut en noodzaak van een DSP. Kees-Jan is een kundig verteller en beschikt over ruim voldoende kennis om de vragen die er nog waren te beantwoorden.
Veel kennis en ervaring bij trainer en leerzaam.
Voor mij als TISO waren de negeeropdrachten minder interessant, maar dit werd meer dan goed gemaakt door de goede gesprekken en toelichting bij het model.
Ik heb in 2 dagen heel veel informatie gekregen over de I-Navigator en hoe ik daar op een goede manier gebruik van kan maken. Oók de zaken die ik er niet mee kan doen werden belicht (dat gebeurt niet vaak). Positief ook is, dat we de presentaties van beide dagen vrijwel direct nagestuurd kregen zodat we een naslagwerk hebben waar we mee kunnen werken.
Ik heb tijdens de cursus veel geleerd over informatiebeheer en ook een goed overzicht gekregen wat informatiebeheer inhoud
Afgelopen week heb ik een training afgerond die prima in elkaar zat. Wel lag het tempo erg laag en was het vooral zenden. Het gevoel dat de training ook in 1 dag gegeven had kunnen worden overheerst een beetje.
Was een interessante training, hierdoor goed inzicht gekregen in wat er mogelijk is en hoe de software op een juiste manier ingezet kan worden. Met name doordat ik zelf nog maar kort en voor de eerste keer voor een gemeente/overheid instantie werk heeft dit wel zaken verhelderd. Bedankt Roland is een echte professional en legt goed uit.
Cursus is echt een meerwaarde voor diegene die meer willen weten over de "achterkant" van SP en Teams.
Hele nuttige training om kennis te maken met AI. Met name dat een praktische training is.
Voor mij was dit een fijne opfriscursus. Goede afwisseling van theorie en praktijk. Ook interessant om samen met collega informatiebeheerders praktijkvoorbeelden te bespreken.
Er was een goede balans tussen theorie en praktijk. De docent ging goed op de vragen in die vanuit de cursisten gesteld werden. Ook de informatie die we achteraf toegezonden kregen was een goede aanvulling op de training.
Meer kennis geleerd
De gehele training was voor mij nuttig om even weer de kennis en kunde op te halen na zoveel jaren ervaring.
Het Record Management tool werd al enige tijd gebruikt voor analyse van netwerkschijven, maar het volledige potentieel van deze tool is ons bij deze cursus onthuld. Op een helder, en ook op onze behoefte toegesneden wijze zijn alle mogelijkheden toegelicht en hebben we gezamenlijk oefeningen uitgevoerd, zodat het niet alleen bij theorie bleef.
Goede duidelijke uitleg aan een kleine groep. Het enthousiasme en de betrokkenheid van (instructeur) Karel maakt de cursus zelfs online tot een waar kennisfeestje!
Deze cursus geeft in 3 dagen een mooi overzicht van het vakgebied 'informatiebeheer'. Het was erg fijn om collega's uit andere sectoren maar met vergelijkbare functies te treffen en eens te horen hoe het er bij hen aan toe gaat. Bevlogen, deskundige docenten met veel leuke en herkenbare anekdotes uit 'de praktijk'.
De driedaagse cursus op locatie in Utrecht is uitstekend te bereiken via de NS. De cursus is goed georganiseerd en wordt gegeven door uitstekende cursusleiders. toch weer een hoop opgestoken in "maar" drie dagen.
De cursus levert als verwacht. Ik heb veel van mijn nieuwe kennis in dit vakgebied met deze cursus kunnen bevestigen, maar ook vooral vragen meegekregen die ik in mijn organisatie kan gaan stellen. En daar mijn complimenten voor, want dat betekent dat de cursus heel interessant en leerzaam was ook al is het alleen een basis cursus.
Cursus was gevarieerd, leerzaam en toepasbaar in de praktijk. Krijg zin om een vervolgcursus hiervoor te gaan volgen
Zie bovengenoemde zin
Trainers zijn aardig en weten veel van de materie. Bij vragen was er veel gelegenheid om deze te stellen en de les te onderbreken en om hier uitgebreid bij stil te staan
Interessant gebracht
Gezellig en leerzaam. De grote lijnen waren niet zo'n verrassing voor me, maar wel veel nieuwe dingen gehoord. Praktisch toepasbaarheid/tips voro alledag ontbraken nog wat maar ook gehoord dat dit niet helemaal de scope van de cursus was.