Ik vond het een leerzame training die goed te volgen was. Fijn om zelf met opdrachtjes aan de slag te gaan.
Ik vond het een leerzame training en de quiz was leuk
Het is knap dat je de aandacht kan vasthouden als het droge stof betreft. Deze docent is daar heel goed in geslaagd waardoor ik deze dag veel bijgeleerd heb.
Fijne training, zeer goed gebracht en interactief
Leerstof was nuttig voor onze dagelijkse werkzaamheden. Prima uitgelegd en veel kennis opgedaan!
Ik heb een leervolle dag gehad. Het was goed om dingen weer wat op te frissen. Er is weer zoveel veranderd in ons vakgebied en het blijft in verandering dus het is was weer goed voor een opfriscursus. Training werd ook deskundig gegeven. Maar dat had ik ook niet anders verwacht van VHIC. Altijd leuk om een cursus van jullie te mogen volgen.
het was een goed informatieve cursus
Veel nieuwe kennis opgedaan over de snel wijzigende wetgeving. Maar ook tips waar je de snelle wijzigingen kan volgen en hoe toe te passen in de praktijk. Veel eyeopeners
Het feit dat we de eerste groep waren die deze cursus (leergang archiefinventarisatie en - bewerking) hebben gekregen maakte het nog eens heel bijzonder. Gezien de ontwikkelingen rond en in de informatiehuishouding van overheidsorganisaties is de kennis die je opdoet in deze cursus van groot praktisch belang. Hopelijk volgen er meer cursusdagen voor geïnteresseerde deelnemers.
Fijne praktische opleiding. De lesstof geeft goede handvaten om op een praktische manier aan de slag te gaan met het maken van dossierinventarissen.
Jurriaan heeft ons duidelijk uitgelegd hoe de i-Navigator werkt en waar we de functies voor kunnen gebruiken. Hij stond open voor vragen en zorgde deze ook te beantwoorden (zover mogelijk) soms is het nodig om zelf een beoordeling te maken van wat er nodig is om de updates te verwerken. Dat is niet 123 aan te geven en zeker niet in de Bredaase situatie.
De lesstof geeft handvaten om op een praktische manier bezig te gaan met het maken van dossierinventarissen. Voor mij was het zeker voldoende omdat ik al heel wat jaren in het vakgebied werkzaam ben.
Wij hadden de training in een kleine groep, hierdoor was er veel ruimte om vragen te stellen die wij tegen kwamen in de praktijk. Met veel nieuwe kennis weer verder!
Ondanks dat ik niet fysiek bij de training aanwezig kon zijn was het goed volgen
Goede sfeer. Het lesmateriaal werd enthousiast en duidelijk aangeboden.
Fijne, heldere en goed georganiseerde cursus. Veel van Geleerd
Vanuit mijn werkachtergrond was én de applicatie én de inhoud volkomen nieuw. De opleiding zat dusdanig goed ik elkaar dat ik het toch kon volgen. In de twee opleidingsdagen heb ik een beeld gekregen van wat er mogelijk is in de i-Navigator en een rugzakje vol achtergrond informatie cadeau gekregen. Het zou fijn geweest zijn als er meer bedrijfsspecifieke voorbeelden in de opleiding hadden gezeten.
De i-Navigator cursus is goed verzorgd, met antwoord op onze vragen, ruimte voor discussie en erg mooie handvaten om mee aan de slag te gaan.
De training was duidelijk. Afwisselend met opdrachten. Ruimte voor discussie.
We hebben met het team Informatievoorziening en informatiebeheer een goede basis gelegd om te werken aan een goede informatiehuishouding. Tijdens de training was ruimte voor inhoudelijke discussies hoe we de i-Navigator gaan toepassen binnen de organisatie. Al met al een geslaagde in-house training!
De I-Navigator heb ik al vele jaren onder mijn hoede en toch heb ik heel veel bijgeleerd. Cees-Jan heeft alles uitstekend uitgelegd en ook heel veel verteld en waren de 2 dagen eigenlijk te kort, maar dat kwam omdat men veel vragen stelden gericht op hun eigen organisatie. En dat is logisch.
Veel geleerd van de training. Inhoudelijk prima met name voor de link naar WOO en WMEBV
Ik kwam met zo goed als geen ervaring naar de training en al snel merkte ik dat er mensen aanwezig waren die er al jaren ervaring mee hadden. Nu hebben we eigenlijk geen tijd gehad om de knoppen cursus verder goed af te ronden en door te nemen, wat voor mij uiteindelijk als Functioneel beheerder wel erg belangrijk is. Wellicht is het een idee om een 'gevorderde' en een 'beginners' versie te doen, zodat de knoppencursus bij de beginners wel volledig gedaan kan worden en er hoogstwaarschijnlijk ook minder diepgaande vragen gesteld worden.
Vooral veel gehaald uit de interactie met Ad en de medestudenten. We zijn allemaal bezig met vrijwel dezelfde problematiek en kregen handvatten en veel info aangereikt. Fijne open en collegiale sfeer ook!
Heldere en duidelijke uitleg door docent(en) over (nieuwe) wet- en regelgeving. Goede interactie tussen en met docent en cursisten. Fijne en goed bereikbare locatie met uitstekende verzorging/lunch etc.