Wellness Academie – de beste keuze voor professionele massageopleidingen!

Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij Wellness Academie. Hier heb ik mijn diploma als massagetherapeut behaald en volg ik nu met veel enthousiasme nieuwe cursussen om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen. Binnenkort ga ik me ook specialiseren als sportmasseur, en ik weet zeker dat ik hier de beste opleiding en begeleiding krijg. De docenten zijn niet alleen experts in hun vak, maar ook enorm gepassioneerd en betrokken. Ze zorgen ervoor dat je niet alleen de technieken leert, maar ook het inzicht en de kennis krijgt om als professionele massagetherapeut aan de slag te gaan. De lessen zijn praktisch, duidelijk en inspirerend, en de sfeer in de academie is altijd motiverend. Dankzij Wellness Academie voel ik me goed voorbereid om mijn carrière als massagetherapeut verder op te bouwen. Ik ben enorm dankbaar voor de kennis en ondersteuning die ik hier krijg en kan deze academie van harte aanbevelen aan iedereen die een professionele en kwalitatieve massageopleiding zoekt!

ONVERGETELIJK!

Ik vond deze opleiding oprecht fantastisch. Super leerrijk, super toffe sfeer. En vooral de leerkracht weet waarover ze spreekt. Ik wil Elke bedanken, want ze heeft me zoveel bijgeleerd. Alles bleef elke les ook heel goed in mijn hoofd. De leerstof is ook oprecht leerstof dat je voor heel je leven kan gebruiken. Zeer to the point. Heel professioneel. Ik zou hier nog eens een opleiding komen doen. Echt een aanrader!!

Prima organisatie om snel en effectief je doelen te bereiken.

Keurig verzorgde en leerzame cursussen door topdocenten waar je "aangezet" wordt en verder aan de slag kan.

Wat een verrassende dag! De docente was gemotiveerd en getalenteerd, een topervaring!

Ik volgde ondertussen al enkele cursussen bij de Wellness academie en tot op heden kan ik enkel in superlatieven spreken, de docenten zijn allemaal erg goed op de hoogte van hun vakterminologie en kunnen dit op een erg enthousiaste en gedreven manier overbrengen op de cursisten. Heel fijn!

Fijne academie met veel aanbod

Inmiddels 3 cursussen gevolgd en allemaal als zeer prettig ervaren. Er is tijd voor iedereen en de docenten hebben geduld. Lekker gericht op de praktijk! Dus gewoon aan de slag. Een volgende keer zou ik weer naar de wellness academie gaan.

Interessante cursussen gegeven door gemotiveerde lesgevers

Ik heb ondertussen als twee cursussen gevolgd, een theoriecursus en een praktijkcursus. Beide werden gegeven door zeer enthousiaste en bekwame lesgevers. Ook de sfeer onder de cursisten was zeer aangenaam. Ondertussen ben ik al aan t uitkijken naar mijn volgende cursus.

Fantastische ervaring.

Geweldig interesante, leerrrijke cursus En de docent Marlies is héél erg bekwaam, en geeft uitstekend les. Op een zeer, zeer boeiende manier. Deze cursus zou ik zeker aanbevelen!

Was heel leerzaam

Het was een leerzame cursus, met veel praktijk oefeningen, met een goede lesgeefster blij dat ik deze cursus gedaan heb

Geweldige les Chinese voedingsleer

To the point, veelzijdig en bruikbaar om zelf toe te passen, goede inzichten in lichaamswerk qua opname nutriënten, orgaanklok e.a. Chinese toepassingen

Super fijne cursus

De cursus was vooral praktijk gericht wat een absolute must is. Snelheid was prima met genoeg mogelijkheden om te oefenen. Fijne docente ook.

Fijne interessante les

- interessant - laagdrempelig - gezellig - informatief

Top gewoon

Een topper van een docent ons Marina geweldig super begeleiding, interessant, super leerrijk, je krijgt zin naar meer.

Recent volgde ik 2 verschillende opleidingen bij wellness academie! Ik kan alleen meer zeggen dat de docenten meer dan alleen kennis hebben over hun vakken. Ze zijn er helemaal gespecialiseerd en gedreven in en houden zich ook niet in om hun kennis te delen met de cursisten. Dit zorgt er dan natuurlijk ook voor dat alle kennis kan worden doorgegeven. Ik kan het alleen maar aanraden. De doorzettingsvermogen achteraf is natuurlijk aan de cursist zelf!

Leuke leerervaring.

Ik vondt het leuk om les te volgen bij de wellness academie. Ik heb de opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd en we werden hierbij goed begeleid door de top docente Elke Coppens! Het enige minpuntje vond ikzelf dat het materiaal wel wat vernieuwing kon gebruiken ( zoals de massagetafelkussentjes) verder niets op aan te merken.

fijne, kwalitatieve opleiding

tijdens de gevorderde cursus kregen we ineens te horen dat er enkele essentiële zaken anders waren, dat was even schrikken. (morgen theorietoets ipv binnen 2 2 weken online, en examen thuis voorbereiden vanavond) echter is alles goed gekomen en zijn we door onze schrik heen begeleid de volgende workshop is al uitgezocht!

Helder, met humor, overzichtelijk

Heb nu twee opleidingen gevolgd met positieve ervaringen! Heldere uitleg met humor, aanvullende info op syllabus. Aandacht blijft erbij

Goede instructeurs

Ik heb nu een aantal opleidingen gedaan en tot nu toe bevaalen ze allemaal. Leuke lessen met leuke oefeningen en zeer goede instructeurs een echte aanbeveling

No-nonsense opleiding door ervaren docenten

Boeiende opleidingen. De theorie wordt gebracht met anekdotes, relevante omkadering en interessante randinformatie en bij de oefeningen krijg je genoeg individuele aandacht om je techniek bij te schaven.

Goede leerzame cursussen

Goede instructeurs/leraren om alles goed en zeer passievol uit te leggen. Juist die passie merk je als cursist heel goed terug.

Uitstekende ervaringen met Wellness Academie, 7 opleidingen verder

Ik heb intussen reeds 7 opleidingen gevolgd. Mijn ervaringen met deze academie zijn ronduit positief. 1 van de grote pluspunten is de deskundigheid van de docenten. Ze zijn niet alleen zeer bekwaam in hun vakgebied, maar ze weten deze kennis ook op een boeiende en begrijpelijke manier over te brengen. Dit maakt het leerproces niet alleen effectief, maar ook plezierig. Ze bieden niet alleen theoretische kennis, maar leggen ook sterk de nadruk op praktische vaardigheden zodat je de opgedane kennis onmiddellijk kunt toepassen in de praktijk. Tevens is er een grote verscheidenheid aan aangeboden opleidingen. Of het nu gaat om massage, beauty, voeding of wellness. Ik kan de Wellness academie van harte aanbevelen aan iedereen die zijn of haar kennis wil vergroten. Dit is een plaats die staat voor kwaliteit, bekwame docenten en een stimulerende leeromgeving.

Top docenten!

Zelf heb ik 3 cursussen gevolgd. Ben zeker tevreden! Zeer goed uitgelegd door de gepassioneerde docenten. Zowel de theorie als de praktijk. Het leuke is ook dat de filmpjes en de online cursussen steeds worden bijgewerkt als er iets veranderd. Ik kijk al uit naar de volgende cursussen die ik wil volgen!

Welldone Wellness Academie

Fijne lessen door een geweldige lerares die weet waar ze het over heeft. Voor de tweede maal genoten van een cursus Mocht het nodig zijn in de toekomst, kom ik zeker terug en zal jullie zeker aanbevelen! Groetjes en bedankt, Lia

Maak je dromen waar

Alle docenten zijn heel vriendelijk en bekwaam. Met hun eigen gedrevenheid, kennis en ervaring zorgen ze ervoor dat je je eigen dromen kan waarmaken.

Duidelijke communicatie, alles goed geregeld en mooie locatie.

Interessante cursussen, goed bereikbare locatie, fijne, ervaren en deskundige leraren die de leerstof goed en duidelijk kunnen overbrengen.

goede opleidingen

goede opleidingen, persoonlijk aandacht van de docent met veel passie voor het vak.

Heidestraat 6 B

3500 Hasselt (be)