perfect, zeker aan te bevelen

duidelijke informatie en zeer correct tegenover de klant. zijn niet flauw in de tegemoetkoming als er iets is gebeurt wat schade met zich meebrengt

perfect, zeker aan te bevelen

Door vervelende samenloop trok ik de fotocamera van mijn vriend via oplaadsnoer van de kast. Hij viel op het objectief op de grond en brak af van de body. De kantoormedewerker van Univé vulde een schade formulier in en regelde ter plekke alles. Volgende dag afhandeling plus vergoeding binnen. Alle lof en heel fijn om dit via persoonlijk advies/hulp afgehandeld te krijgen.

perfect, zeker aan te bevelen

Na het signaleren van een vochtplek op de schouw in de woonkamer heb ik contact opgenomen met Univé. De betreffende lekkage was zeer complexs en moeilijk te traceren. Na verschillende alternatieven te hebben uitgewerkt is uiteindelijk op zeer kundige en voortvarende wijze door schade-expert ing. dhr P. de Vries besloten de gehele schouw te verwijderen inclusief de ingebouwde openhaard. Een complex en forse ingreep waarbij afvoeren hersteld en alle benodigde timmer/herstel en bijkomend stucwerk perfect uitgevoerd onder de regie van reparatie en onderhoudsbedrijf B. Renkema. Totale duur van de werkzaamheden bijna 4 weken, wat aangeeft dat het hier om een behoorlijk probleem ging. Gedurende deze periode is regelmatig feedback geweest door Univé of alles naar wens en afspraak werd uitgevoerd. Een uitsteken stukje vakwerk, klantvriendelijkheid en service van Univé. Ook na de afronding van alle werkzaamheden is alles keurig opgeleverd door een schoonmaakbedrijf. Dus nogmaals onze vriendelijk dank voor deze correcte en zeer professionele dienstverlening. TOP-service van UNIVE Namens de Fam. Oosting Paterswolde

perfect, zeker aan te bevelen

Prima geholpen. Heel vriendelijk. Kunt u mij de polis ook toesturen? Alvast bedankt. Gr

perfect, zeker aan te bevelen

Hen alles reeds positief beantwoord

goede service, goed behandeld

Correcte en snelle afhandeling bij vragen. Prijs/Kwaliteit verhouding bij Univé, kan ik nergens voordeliger en beter vinden.

perfect, zeker aan te bevelen

Na het signaleren van een vochtplek op de schouw in de woonkamer heb ik contact opgenomen met Univé. De betreffende lekkage was zeer complexs en moeilijk te traceren. Na verschillende alternatieven te hebben uitgewerkt is uiteindelijk op zeer kundige en voortvarende wijze door schade-expert ing. dhr P. de Vries besloten de gehele schouw te verwijderen inclusief de ingebouwde openhaard. Een complex en forse ingreep waarbij afvoeren hersteld en alle benodigde timmer/herstel en bijkomend stucwerk perfect uitgevoerd onder de regie van reparatie en onderhoudsbedrijf B. Renkema. Totale duur van de werkzaamheden bijna 4 weken, wat aangeeft dat het hier om een behoorlijk probleem ging. Gedurende deze periode is regelmatig feedback geweest door Univé of alles naar wens en afspraak werd uitgevoerd, en alles keurig vergoed zelf de aanschaf van een nieuwe te plaatsen pelletkachel Een uitsteken stukje vakwerk, klantvriendelijkheid en service van Univé. Ook na de afronding van alle werkzaamheden is alles keurig opgeleverd door een schoonmaakbedrijf. Dus nogmaals onze vriendelijk dank voor deze correcte en zeer professionele dienstverlening. TOP-service van UNIVE Namens de Fam. Oosting Paterswolde

perfect, zeker aan te bevelen

Goede reisverzekering en goed behandeld

goede service, goed behandeld

Al jaren ben ik verzekerd bij Unive. Reisverzekering, woonverzekering, WA verzekering, autoverzekering en ziektekostenverzekering lopen allemaal bij Unive. Bij de weinige claims die ik gedurende, ik denk, tussen de 25 en 30 jaren heb ingediend, is e.e.a. snel en tot mijn grote tevredenheid afgehandeld. Het is een prima verzekeraar en altijd klant- en oplossingsgericht.

perfect, zeker aan te bevelen

verzekeringsagent heeft een goed luisterend oor, verder informeert en adviseert hij zeer vakkundig en gedegen. Chapeau voor Armand.

goede service, goed behandeld

Geen gedoe gewoon makkelijk en alles geregeld

Prima ervaring.

• Betrouwbaarheid
  • Prijs/ Kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

Het kantoor in Sneek is altijd zeer klantvriendelijk en voor mij makkelijk bereikbaar. Mijn ervaring met Unive is dan ook zeer positief.

goede service, goed behandeld

goede snelle afhandeling bij schade vriendelijk bekwaam personeel, gevoel dat het belang van de client op nr 1 staat

positief

perfect, zeker aan te bevelen

Prima bedrijf met zeer vriendelijke medewerkers die erg professional hun vak uitoefenen. Zeer goede afwikkeling bij schade. Ik ben zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

Prettig, ik heb weinig kontakt met Unive maar als ik ze nodig heb zijn ze aanwezig,alleen de telefoonnummers 1t/m 5 vind ik lastig.

• Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Prijs/ Kwaliteit N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben al meer dan 45 jaar uitermate content met (DLG) Unive.

perfect, zeker aan te bevelen

Klant vriendelijk . kennis van zaken. vlotte afhandeling

slechter dan verwacht

Problemen met energie leverancier over eindnota, Ik ga uw administratie niet doen!! Gauw zaken afwijzen. De vruchten pluk je er al lang niet meer van.

Hanzeplein 1

8017 JC Zwolle