Zeer vriendelijk en vlotte afhandeling.
Hallo Hendrik, bedankt voor je positieve recensie. Schade is natuurlijk altijd vervelend, maar fijn dat alles goed en snel is afgehandeld. Fijn weekend alvast! Groet, Matijs
Altijd positief, zijn zeer klant vriendelijk!
Hallo Henk, dat is fijn om te lezen. Bedankt voor je bericht. Groet, Matijs
Naar aanleiding van een schademelding na een buitenlandse reis, kreeg ik dezelfde dag antwoord dat de schade was afgehandeld. Het bedrag stond de volgende dag al op mijn rekening.
Hoi Carla, bedankt voor je positieve recensie. Fijn dat de schade zo snel is opgelost. Hopelijk viel de schade mee. Groet, Matijs
All 36 jaar bij de Univé Altijd na tevredenheid geholpen indien het nodig was.
Goedemorgen, dat is een mooie periode. Fijn dat je al zo lang klant bij ons bent en zo tevreden bent. Op naar de 40 ;) Groet, Matijs
Werkt goed voor mij
Hallo Jan, bedankt voor je positieve recensie. Fijn om te lezen dat je tevreden over ons bent! Groet, Matijs
Ik heb eenmalig een schade gemeld. Een door Unive ingehuurde expert kwam kijken, uiteraard viel zijn bevinding in het voordeel van Unive uit,immers hij wordt door Unive betaald. Plus iemand rijdt twee maal in èèn maand forse schade aan de auto, maar die werd wel voor de volle 100% vergoed. Mijn verhaal werd in het kantoor te Emmen door een mevrouw afgehandeld met de volgende opmerking: Of het mij om het geld te doen was.... Stond echt perplex.!!
Nooit problemen gehad, alleen een x op vakantie begreep medewerker niet alles goed en heeft het zoveel tijd gekost, dat de auto uiteindelijk weer liep . Misschien toch wel positief dat het zo lang duurde😀
Haha dat is een geluk bij een ongeluk ;) Fijn dat je zo tevreden bent en bedankt voor je positieve recensie! Groet, Matijs
Het kennismakingsgesprek bij het Univé kantoor in Arnhem was prettig, de adviseur leek geduldig en behulpzaam. De polis was helemaal besproken, er zou een extra clausule toegevoegd kunnen worden bij de woonverzekering en dit werd tijdens het gesprek nog bevestigd door de afdeling Acceptatie. Een aantal weken later wilde ik in gaan op het aanbod van Univé en daar mijn verzekering onder brengen. Wat bleek, er waren opeens nog wat vragen over de situatie (zicht op garage) waardoor die extra clausule niet gehonoreerd kon worden. De argumenten van de Acceptatie afdeling waren daarentegen wel meteen te weerleggen maar vooralsnog was het een nee. Dit is al een rare gang van zaken opzich, maar het is ook typisch hoe een verzekeringsmaatschappij te werk gaat. Uiteindelijk bleek dat het in nagenoeg geen enkel geval toegevoegd kon worden aan de polis. Al met al ben je gedurende zo'n proces vaak aan het mailen en/of bellen, maar als het er dan eindelijk van moet komen trekken ze zich terug. Ik heb mijn frustraties en onbegrip per mail geuit maar hierop komt ook geen reactie, terwijl daarvoor het mailcontact vlot verliep. In mijn ogen houden ze een potentiële klant aan het lijntje met mooie beloften die ze uiteindelijk toch niet waar maken. Daarbij vind ik het ronduit asociaal dat er geen reactie gegeven wordt op mijn mail.
Hallo David, bedankt voor je recensie. Ik zie dat je je verhaal ook hebt gedeeld via een andere beoordelingswebsite. Daarop heb ik inmiddels inhoudelijk gereageerd. Groet, Matijs
Unive is een betrouwbare verzekering.
Hallo Pietie, bedankt voor je mooie recensie. Fijn dat je zo tevreden over ons bent! Groet, Matijs
Ik ben zeer tevreden over Univé, kan deze van Harte aanbevelen.
Hallo Ronald, bedankt voor je recensie! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en dat je onze service kan waarderen. Groet, Matijs
zeer, slecht, traag.en nog niet afgehandeld al 3 manden rij ik met kapote auto door iemand die bij Unive verzekerd is.. zij betalen de schade nog niet, ze zijn alleen maar aan het rekken om tij te winnen. op de schade formulier staat duidelijk dat zij herkent de schuld maar Unive probeert toch anders het verhaal te verdraajen om niet te hoeven betalen, DUS WEG VAN UNIVE. PS, ik heb mijn busje daar verzekerd, ff snel bij indipender ergens anders vetzekeren. ik wil nits met dit soort oplichters te maken hebben , helass tegenpartijs is daar verzekerd... sluit de boel, en laat die mensen
Wat vervelend dat het zo lang duurt voordat de schade is geregeld. Ik wil graag voor je kijken wat er aan de hand is. Zou je je naam, adres en kenteken willen mailen naar [email protected]
Positief
Bedankt voor je reactie. Fijn dat je zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Eline
correct/klantvriendelijk/ik ben dik tevrden
Dat is fijn te horen! Fijn dat je onze dienstverlening zo positief ervaart. Groet, Eline
Klantvriendelijk
Daar doen we ons best voor Jan. Fijn dat je het zo ervaart en bedankt voor je cijfers! Groet, Matijs
Prima!
Dat is fijn om te lezen Frederik! Bedankt voor je mooie cijfers. Groet, Matijs
Altijd goed.
Hallo Albert, dat is positief nieuws :) Bedankt voor je mooie cijfers! Groet, Matijs
korrekte afhandeling van schade.
Goedemorgen, bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je schade op een goede manier is afgehandeld. Ik zal je recensie delen met de collega's van de schadeafdeling. Groet, Matijs
Goedemorgen Cees, bedankt voor de geweldige cijfers die je hebt gegeven. Fijn dat je zo tevreden over ons bent! Groet, Matijs
Univé heeft de schade aan de mobiele telefoon snel en efficiënt opgelost.
Goedemiddag, dat is goed om te horen. Schade is natuurlijk altijd vervelend, maar fijn om te lezen dat het goed is opgelost. Groet, Matijs
...in A. L. L. E. toonaarden hiervoor reeds omschreven
Goedemiddag, bedankt voor de prachtige cijfers. Fijn dat jullie op alle vlakken zo tevreden over ons zijn. We doen natuurlijk ons best om dit zo te houden! Groet, Matijs
alles keurig en snel, zonder problemen afgehandeld
Hallo Bas, bedankt voor je mooie cijfers. Fijn om te lezen dat alles keurig is verlopen. Daar doen we uiteraard ons best voor :) Groet, Matijs
Prima afhandeling van mijn schade. Het was geen gemakkelijke melding maar toch hebben ze mijn kosten vergoed
Goedemiddag, dat is fijn om te horen! Bedankt voor de geweldige cijfers en goed om te lezen dat alles netjes is vergoed! Groet, Matijs
Plezierig en meelevend
Goedemiddag, fijn dat je ons als plezierig en meelevend ervaart! Bedankt voor je recensie. Groet, Matijs
Zie bovenstaande items!!!
Wauw, wat een mooie cijfers Marjoleine! Bedankt hiervoor. Fijn dat je zo tevreden over ons best. We doen ons best om dat zo te houden ;) Groet, Matijs
Ja zeker
Goedemiddag, bedankt voor je mooie cijfers! Fijn dat je zo tevreden bent! Groet, Matijs