kreeg in de Ardennen een groot gedeelte van een denneboom op auto en caravan. Schade vlekkeloos afgehandeld. Gebeurde in een storm plus onweer
Hallo Wijnand, bedankt voor het achterlaten van een bericht. Dit klinkt als een vervelende ervaring! Wij zijn erg blij om te horen dat je zo tevreden bent over de schadeafhandeling. Groet, Sabine
Wij zijn prima geholpen en ook het financeel plaatje was super snel geregeld door Unive
Hoi Truus, wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent door ons en dat het snel is afgerond! Wij zijn erg blij met zulke goede cijfers :) Groet, Sabine
Hallo, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening! We doen ons uiterste best om jou ook in de toekomst tevreden te houden. Groet, Sabine
snelle, correcte afhandeling
Hallo Harm, bedankt voor het achterlaten van een bericht. Wat een mooie cijfers geef je ons, geweldig! Groet, Sabine
Alles prima geregeld en prettig contact!!
Hoi Johannes, leuk dat je contact met ons hebt gehad en dit als prettig hebt ervaren! Bedankt voor je tijd om een bericht achter te laten. Groet, Sabine
Heel prettig en deskundig geholpen.
Hallo Riet, hartstikke bedankt voor jouw mooie beoordeling! Wij zijn blij dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Groet, Sabine
Hoi Rommy, wat leuk om te lezen dat je ons zal aanbevelen aan anderen! Wij zijn erg blij met de mooie cijfers die je aan ons hebt gegeven. Groet, Sabine
Wij hadden vooeheen geen schade,maar de stormschade hebben jullie goed afgehandeld,hierbij dank
Hallo Gerhard, bedankt voor het achterlaten van een bericht. Wij zijn erg blij om te lezen dat jouw stormschade naar tevredenheid is afgehandeld! Groet, Sabine
schade vlot en netjes afgehandeld
Hallo Fred, bedankt voor de beoordeling die je hebt gegeven. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de afhandeling van jouw schade. Een fijne dag toegewenst! Groet, Sabine
Snelle, duidelijke en correcte afhandeling van vragen in persoonlijk contact.
Hallo, bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je het contact met ons als persoonlijk hebt ervaren en dat jouw vragen snel, duidelijk en correct zijn afgehandeld. Groet, Sabine
zonder omwegen kort en vooral krachtig het onderwerp bespreken en afwikkelen.
Hoi Jos, hartstikke bedankt voor je reactie. Wat een mooie cijfers geef je ons! We zijn blij om te lezen dat je onze dienstverlening zo ervaart. Groet, Sabine
goede verzekering
Hallo Marinus, bedankt voor je bericht. Het doet ons goed om te lezen dat je erg tevreden bent met jouw verzekeringen! Groet, Sabine
Vlotte afhandeling v d schade tevens tevreden over mijn verzekeringspakket
Hallo, bedankt voor het geven van een review. We zijn erg blij om te zien dat je ons een 10 geeft en dat je zo tevreden bent over de afhandeling van de schade! Groet, Sabine
vriendelijk en behulpzaam bij vragen.
Hoi Alie, bedankt voor het achterlaten van je bericht. We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over ons! Groet, Sabine
goede afhandeling van mijn schades die ik in het verleden heb gehad en die wijze hoe ze je verder helpen compliment
Hallo Jan, bedankt voor het compliment. Wij zijn er blij om te lezen dat je tevreden bent over de afhandeling van schades, ondanks dat een schade natuurlijk nooit prettig is ;) Groet, Sabine
Wij zijn erg blij dat wij begin 2016 overgestapt zijn met AL onze Verzekeringen naar Unive. We zijn zeer tevreden en erg blij dat er een Unive-KANTOOR is in onze woonplaats. Daar worden al onze Vragen omtrent onze verzekeringen keurig en duidelijk uitgelegd. Een hele zorg minder. Wij zijn dik tevreden en bevelen Unive dan ook bij iedereen aan.
Hoi, wat goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn en ons aanbevelen! Bedankt voor het geven van een reactie en wat een mooie cijfers. Groet, Sabine
Degelijke en klantvriendelijke medewerkers wat het contact ten goede komt.
Hoi Harrie, bedankt voor je tijd om een bericht achter te laten. Wij zijn om te lezen dat je het contact met ons prettig ervaart. Groet, Sabine
Hallo, hartstikke bedankt voor het geven van deze mooie cijfers! We zijn erg blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Groet, Sabine
Hoi Sonja, bedankt voor je tijd om een bericht achter te laten. Heb je nog tips voor ons om bijvoorbeeld van een 7 een 8 of een 9 te kunnen maken? Groet, Sabine
ZEER GOED
Hallo, hartstikke bedankt voor het plaatsen van een reactie. Wat een mooie cijfers geef je ons! We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent. Groet, Sabine
Ik heb unive gevraagd om een offerte voor een buitenhuis met auto,s motor e.d. Ik werd tot mijn stomme verbazing gewoon keihard geweigerd omdat er asbest op het dak aanwezig is.Wij zijn al 40 jaar klant geweest en alle premies hebben ze al binnen van die jaren.Nu ze iets risico lopen tot 2024 wordt je als een hond de deur uit getrapt. WAAR IS DAN DE ZEKERHEID verzekering..........
Hallo Ben, jammer dat je onze dienstverlening niet als prettig hebt ervaren. Zou je je postcode + huisnummer en geboortedatum in een privébericht willen sturen? Dan zal ik voor je uitzoeken of ik nog iets voor je kan betekenen. Groet, Sabine
Vlotte afhandeling ook volgens afspraak via telefoon en mail
Hallo Jan, we zijn erg blij om te lezen dat je tevreden bent over onze dienstverlening! Bedankt voor je tijd om een reactie achter te laten. Groet, Sabine
Na waterschade in mijn woning ben ik goed en begripvol geholpen door de Univé klantenservice.
Bedankt voor de geweldige recensie, Ruben! Het is leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de afhandeling van de schade. Groet, Sabine
Hoi Caroline, bedankt voor je recensie. We zijn erg blij dat je zo tevreden bent over ons! Groet, Sabine
goede schadeafwikkeling goede hulp bij pech langs de weg
Bedankt Nico! Schade is nooit leuk, maar goed om te lezen dat het naar tevredenheid is afgewikkeld! Nu weer veilig de weg op dus :) Groet, Matijs