Ik heb nog maar sinds 1 maart 2018 al mijn verzekeringen bij Unive. Dus kan nog geen oordeel geven over de service, hulp e.d.
Hoi Judith, dat is inderdaad behoorlijk kort. Welkom als klant van Univé. Zou je wellicht over een halfjaar alsnog een recensie willen plaatsen? We zijn erg benieuwd. Groet, Matijs
Hoi Ali, dat is goed om te lezen. Bedankt voor je tijd om een reactie achter te laten! Groet, Matijs
meer dan goed
Goedemiddag, bedankt voor de fantastische cijfers! We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden met ons bent! Groet, Matijs
Geen
Hoi Jos, bedankt voor je recensie en de mooie cijfers! Groet, Matijs
Hoi Mark, bedankt voor je recensie. Goed om te lezen dat je tevreden bent! Groet, Matijs
Ben al veertig jaar bij Unive
Hallo Henk, dat is al een behoorlijke tijd. Wat mooi om te lezen. Bedankt voor je tijd om deze mooie cijfers te geven! Groet, Matijs
Zeer goed Klantvriendelijk. Duidelijk ook per telefoon
Hoi Agnes, dat is mooi om te lezen. Fijn dat je tevreden bij ons bent. We doen uiteraard ons best om dit zo te houden! Groet, Matijs
Positief
Goedemiddag, wat een mooie cijfers zeg! Bedankt voor je tijd om een recensie te plaatsen! Groet, Matijs
Hoi Anneke, bedankt voor je mooie recensie. Fijn om te lezen dat je ons aanbeveelt! Groet, Matijs
altijd goede service en bespreekbare taal en uitleg ''
Hallo Jan, dat is fijn om te lezen. Bedankt voor je tijd om een mooie recensie te plaatsen. Fijn dat je tevreden bent over onze service. Groet, Matijs
tot dusver ben ik erg tevreden. gezien de contacten die ik heb gehad.
Goedemiddag, bedankt voor je beoordeling! Fijn dat alles tot dusver naar tevredenheid is verlopen. We doen uiteraard ons best om dit zo te houden. Een fijn weekend toegewenst! Groet, Matijs
Correct
Hoi Jaap, bedankt voor je tijd om een recensie achter te laten en de mooie cijfers die je hebt gegeven. Fijn dat je tevreden bent. Een fijn weekend toegewenst! Groet, Matijs
zeergoedeervaringen
Hallo Wim, goed om te horen dat de ervaringen goed zijn :). Bedankt voor de mooie cijfers en een fijne dag gewenst! Gr, Ties
Zijn naar volle tenvredenheid geholpen door Unive’ bij het afhandelen van een eerdere thuis komst op vakantie wegens ziekte alles was tot in de puntjes geregeld nogmaals mijn dank hiervoor.
Hoi Ronald, bedankt voor de 10-en die je ons hebt gegeven! Fijn dat je goed bent geholpen. Uiteraard wel vervelend dat je eerder thuis moest komen wegens ziekte. Voor nu een fijn weekend toegewenst! Groet, Matijs
Goedemiddag, bedankt voor je mooie cijfers. Fijn dat je tevreden bent over de gang van zaken. Fijn weekend alvast! Groet, Matijs
zeer goed en prettig, tot nu toe
Hoi Willy, fijn dat alles goed verloopt tot nu toe. Uiteraard doen we ons best om dit zo te houden. Bedankt voor de mooie beoordeling die je hebt gegeven. Fijn weekend alvast! Groet, Matijs
Snel en correct worden de zaken afgehandeld en geweldig advies.
Hallo Gerard, bedankt voor de cijfers die je hebt gegeven. Mochten we nog iets voor je kunnen doen, je weet ons te vinden ;) Groet, Matijs
Zijn zeer goed.
Hoi Jaap, dat is mooi om te lezen. Bedankt voor je mooie cijfers! Groet, Matijs
goed en snel geholpen.
Hoi Willie, dat is goed om te lezen. Fijn dat je goed bent geholpen en bedankt voor je recensie! Groet, Matijs
Wijnzijn uitermate tevreden over de Unive en dit komt vooral door het persoonlijke contact. Bij de Unive hebben wij een vast persoon die ons altijd helpt en te woord en adviseert dat is heel fijn. Als er wat is kunnen we meestal snel terecht. Persoonlijk contact isverg belangrijk vinden wij.
Goedemiddag, bedankt voor je beoordeling. Persoonlijk contact vinden we erg belangrijk, dus fijn dat je dit waardeert. Groet, Matijs
Reeds in de periode van Noord Holland Noord verzekerd bij dat wat later Unive werd. Ook wel eens gecontroleerd (1 x) na een gedane schademelding doch tevredenheid ook toen over Uw wijze van communiceren en afwikkelen
Hallo Arie, zo te lezen heb je je verzekeringen al een tijdje lopen via Univé! Bedankt voor de geweldige cijfers die je hebt gegeven! Groet, Matijs
al eerder genoemd ,ter zake kundig en vlot geregeld.
Hallo Frits, bedankt voor je mooie beoordeling! Goed om te lezen dat je tevreden bent! Groet, Matijs
Kundigheid, duidelijkheid en sociale interesse van de medewerker maken het verschil met andere verzekeraars
Hoi Martin, fijn dat onze medewerkers het verschil voor je maken. Dat vinden we erg belangrijk. Bedankt voor je fantastische cijfers! Groet, Matijs
Alleen maar goed
Hallo Roelof, geweldig dat je ons alleen maar 10-en hebt gegeven. Fijn dat je zo tevreden bent! We doen uiteraard ons best om dit zo te houden! Groet, Matijs
Heb al mijn verzekeringen bij Uneve , dus alles opeen adres
Hallo Frans, bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat je tevreden bent en dat je al je verzekering bij ons hebt lopen. Groet, Matijs