Bijvoorbeeld uitzonderingen toepassen. Mijn moeder is niet mijn échte moeder, want ik ben een aangenomen kind. Dat betekend als 'mijn' moeder wat overkomt, ik mijn reis niet kosteloos kan annuleren. Univé heeft op mijn verzoek 'mijn' moeder als bijzondere persoon aangemerkt en geaccepteerd dat ik ook verzekerd ben als haar iets zou overkomen.
Hallo Rob, goed om te lezen dat je tevreden bent. Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn dat we je op deze manier konden helpen! Groet, Matijs
Heb (gelukkig) niet veel met UNIVÉ te maken, maar als we ze nodig hebben, dan staan ze direct klaar. PERFECT !!!!
Hoi Leny en Fred, wat een leuke recensie hebben jullie geplaatst! Bedankt voor de mooie cijfers. Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Groet, Matijs
Super gedaan. Duidelijk, hulpvaardig, snel en zeer vriendelijk.
Hallo Koos, bedankt voor je fantastische cijfers. Goed om te lezen dat je tevreden bent. We doen uiteraard ons best om dit zo te houden. Groet, Matijs
Alleen maar prettig en fijn dat je een kantoor kunt bezoeken
Hallo Albert, bedankt voor je mooie beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent! Groet, Matijs
In een woord kon niet beter alle zorgen vielen weg.
Goedemorgen Albert, dat is mooi om te horen. Bedankt voor je tijd om deze fantastische beoordeling te plaatsen. Fijn dat we je zorgen konden wegnemen. Groet, Matijs
altijd betrouwbaar en niets is teveel en bereid om, met de persoon,oplossingen te vinden bij problemen, die ik in de lange tijd dat ik met Unive in zee ben niet heb gehad
Hallo Jacques, goed om te lezen dat je tevreden bent. Bedankt voor je recensie! Goed weekend alvast. Groet, Matijs
Altijd even vriendelijk geholpen, klantvriendelijk
Hoi Anna, bedankt voor je tijd om deze mooie beoordeling plaatsen. Fijn dat je zo tevreden bent. Alvast een goed weekend toegewenst! Groet, Matijs
We zijn altijd heel goed behandeld Petje af
Hallo John, fijn om te lezen dat je altijd goed wordt geholpen. Daar doen we ons best voor! Bedankt dat je een recensie wilde plaatsen over ons. Groet, Matijs
ben tevreden bij Unive, alles wordt direct en goed afgehandeld
Hoi Lammie, bedankt voor je mooie recensie. Goed om te lezen dat je tevreden bent. Groet, Matijs
Hallo Truida, bedankt voor de mooie cijfers! Mvg, Ties
Voor het eerst bij Univé Bovenkarspel,voor een Auto verzekering.. 5 minuten gewacht,koffie gedronken en werdt toen geholpen,. Er werdt uitgebreid de tijd genomen,zeer tevreden,en heel belangrijk een aanspreekpunt,wat de meeste verzekeraars niet meer hebben.
Hallo Rob, goed om te horen dat je tevreden bent over hoe je bent geholpen. We zullen het compliment doorgeven aan onze collega's. Leuk dat je hier een bericht hebt achtergelaten! Fijn weekend alvast. Mvg, Ties
Prettig met een fijne ambiance
Hoi Hans, fijn om te horen! Bedankt voor je tijd om een beoordeling achter te laten. We doen ons best om de fijne ambiance vast te houden. Fijn weekend! Groet, Matijs
accurate afhandeling!
Hoi Conny, bedankt voor de mooie cijfers en je reactie. Fijn dat je tevreden bent over de accurate afhandeling. Groet, Matijs
Goedemorgen Willem, bedankt voor je tijd om een beoordeling achter te laten. Zo te zien ben je tevreden over ons. Heb je nog tips om van een 7 bijv. een 8 of 9 te kunnen maken? We horen het graag. Groet, Matijs
Een heldere club met dito producten en service
Hallo Maarten, bedankt voor je tijd en mooie beoordeling. Fijn dat je tevreden bent en dat alles helder is! Groet, Matijs
Heb nooit een andere verzekering gehad en wil dat graag zo houden voor de toekomst.
Hoi Truus, bedankt voor je beoordeling. Wij hopen ook dat je nooit andere verzekeraar kiest en daar zullen we uiteraard ons best voor doen. Groet, Matijs
zeer goed geholpen en geïnformeerd. advies gekregen waar nodig. Prijs en kwaliteit verhouding is goed
Goedemorgen, bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn dat u goed bent geholpen en tevreden bent over het advies. Fijne dag nog verder. Groet, Matijs
unive is goed en klantvriendelijk.
Hoi Jan, leuk dat je een reactie hebt geplaatst! Fijn dat je goede ervaringen met ons hebt. Bedankt en alvast een fijn weekend toegewenst! Groet, Matijs
Zeer goede ervaring met Unive'.
Hallo Fokke, bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat je zeer goede ervaringen met ons hebt! Altijd leuk om te horen en we doen best om dit zo te houden. Groet, Matijs
Snel en correcte afhandeling van vragen. De klant staat voorop en niet het financiële resultaat van Univé. Betere ervaring met dit bedrijf in vergelijking met Interpolis:-)
Hoi Ellen, bedankt voor je tijd en mooie cijfers. Fijn dat je ons als snel en correct ervaart. We doen uiteraard ons best om dit zo te houden. Fijn weekend alvast! Groet, Matijs
Het aardige is dat je jaarlijks een bedrag terug krijgt.
Hoi Tom, dat is zeker fijn! Bedankt voor je tijd en mooie beoordeling. Groet, Matijs
Zijn zonde rmeer goed.
Hoi David, bedankt voor je fantastische reactie. Goed om te lezen dat je tevreden over ons bent. We doen uiteraard ons best om dit zo te houden. Groet, Matijs
altijd welkom, vriendelijk en behulpzaam personeel die duidelijk en goed advies geeft.
Hoi Ben, wat een fantastische beoordeling! Bedankt! We hopen dit natuurlijk zo te houden in de toekomst. Groet, Matijs
Betrouwbaar
Hoi Dini, bedankt voor je tijd een positieve beoordeling. Fijn dat je ons als betrouwbaar ervaart. We doen ons best om dit in de toekomst ook zo te houden. Groet, Matijs
Na een aanrijding van mijn dochter van het kastje naar de muur gestuurd. Unive doet verder geen moeite voor ons dat is erg jammer en vooral vervelend. Politierapport kunnen ze zo opvragen zegt de politie. Maar helaas unive besteed er geen tijd aan. We hebben al genoeg zorgen over onze dochter en dan ook nog overal zelf achteraan moeten. Jammer
Goedemiddag, vervelend dat je ontevreden bent over de gang van zaken. We willen je graag helpen, alleen kunnen we de schade niet vergoeden, aangezien er alleen WA-dekking is op de polis. Ik wil je adviseren om de tegenpartij aansprakelijk te stellen. Wanneer je de bewijsstukken stuurt naar de verzekeraar van de tegenpartij, kunnen zij de schade verder met je regelen. Het spijt me je niet beter nieuws te kunnen brengen. Groet, Matijs