perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijke uitleg op kantoor van Univé van alle nieuwe polissen.Er werd gekeken naar mijn persoonlijke situatie waardoor ik niet te veel premie ga betalen. Ben nu voordeliger uit.

Goed en snel.

goede service, goed behandeld

Lees mijn Besparingsomnibus die binnenkort uitkomt. (Oktober) Ga naar www.boekscout.nl en zoek bij de webwinkel onder de schrijver Ids

voldoende, een redelijke ervaring

Goed 👍🏻

Goede ervaring.

Wordt altijd goed geholpen

goede service, goed behandeld

Ik ben al zeer lang, naar tevredenheid, klant bij Unive met al mijn verzekeringen.

perfect, zeker aan te bevelen

Na een vervelende diefstal tijdens onze vakantie, werden wij uitstekend geholpen door medewerkers van Univé. Zeer meelevend, duidelijke uitleg over de afhandeling van de schade en prima service

perfect

• Betrouwbaarheid
  • Prijs/ Kwaliteit N.v.t.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Helaas hele slechte ervaring met schade bij bromfietsverzekering. Standaard mailtje dat afhandeling iets langer duurt dan gebruikelijk. En inderdaad duurt de afhandeling erg lang. Ook een aantal keer beloofd dat men zou terugbellen, wat niet gebeurde. Bovendien niet het gevoel dat Unive handelt in belang van verzekerde, maar veel meer in belang van tegenpartij. Schade van 13 maart nog steeds niet afgehandeld. Hopelijk kan mijn tevredenheid nog keren door de definitieve afhandeling. Maar Unive heeft echt steken laten vallen, had ik niet verwacht van een dergelijke maatschappij.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Zeer slechte afhandeling van de woonverzekering! Unive weet het zo te draaien dat je natuurlijk geen recht heb op verzekering.

perfect, zeker aan te bevelen

netjes , snel en goed geregeld.

perfect, zeker aan te bevelen

Eventuele schade's worden correct en snel afgehandeld. Geen gezeur en moeilijk doen om niet te hoeven uitkeren. Ga zo door.

• Betrouwbaarheid
  • Prijs/ Kwaliteit N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Als je schade hebt en je hebt recht op vergoeding wordt deze gewoon zonder gedoe en snel uitgekeerd. Prima verzekering.

klantvriendelijk en duidelijke uitleg

perfect, zeker aan te bevelen

Na het melden van de schade werd er meteen een oplossing aangedragen door de medewerker van Univé. Nog diezelfde dag werden we gebeld door NovaNet Interieurherstel en Expertise voor een afspraak. Het herstel is volgens afspraak en na volle tevredenheid uitgevoerd. De financiële afhandeling is volledig door Univé afgehandeld.

goede service, goed behandeld

Aan te bevelen! Unive handelde mijn schade snel en plezierig af. Er werd niet getwijfeld aan mijn relaas...

zeer slecht, onaanvaardbaar

Zeer moeilijk doen met schade uitbetalen omdat ik all risk verzekerd ben moet Univé de schade voorschieten. Dit doen ze niet terwijl de tegenpartij de fout al toegezegd heeft en hun verzekering ook omdat mijn auto geparkeerd stond en de tegenpartij reed er tegen aan. Elke keer krijg ik smoesjes te horen en wordt afgewimpeld met een vaag verhaal. Er wordt echt onrecht aangedaan wacht al 3 maanden op geld van de schade maar willen niet uitkeren.

voldoende, een redelijke ervaring

slechter dan verwacht

nee ik heb een iPad van een vriend per ongeluk laten vallen zit nu al 5 weken te wachten op bericht. die ipad kan weggegooid worden maar die vriend maakt me gek hij moet een nieuwe kopen ivm werk. unive schiet op alstublieft

perfect, zeker aan te bevelen

Bij al de zaken die ik tot nog toe heb meegemaakt is er altijd een snelle en eerlijke afhandeling geweest.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Onlangs is er bij mijn ingebroken, een forse schade van ongeveer €4000,- Univé weigert te betalen omdat mijn deuren niet volgens het door hun gestelde keurmerk voldoen. De twee toegangsdeur hebben beide een officieel politiekeurmerk, maar dat is blijkbaar niet genoeg. Ze zijn zeer onvriendelijk en als het om schade uitkeren gaat, werken ze totaal niet mee en zoeken ze alle mogelijke manieren om niet te hoeven uitkeren. SLUIT NOOIT EEN VERZEKERING BIJ UNIVÉ AF!

perfect, zeker aan te bevelen

Mijn vrouw werd plotseling opgenomen in Duitsland in het ziekenhuis,mijn jongste dochter in Nederland heeft de Unive geïnformeerd en eigenlijk is steeds het initiatief vanuit Unive gekomen waardoor ik eigenlijk zelf nergens aan hoefde te denken en te regelen. Je hoopt het nooit meer nodig te hebben maar als het nog eens gebeurt voelen wij ons zeker ook in het buitenland veilig door de ondersteuning van professionele mensen die alles voor je regelen en adviseren.

Hanzeplein 1

8017 JC Zwolle