Correct en netjes behandeld
Hallo Jan, geweldig om zulke mooi cijfers te krijgen. Bedankt! Gr, Ties
Zeer tevreden over telefonisch contact op dinsdagmorgen 21 juli. Medewerkster maakte mij attent op 7 procent korting via Coop klantenkaart!
Hallo Jan, bedankt voor dit leuke bericht en de mooie cijfers. Gr, Ties
Na schade aan mijn auto ben ik door Unive snel geholpen en na enkele dagen in een vervangende auto te hebben gereden kon ik mijn eigen auto al weer ophalen. Uitstekende service bij kantoor Unive in Wolvega ondervonden.
Hallo Jan, bedankt voor de mooie cijfers en goed om te horen dat je tevreden bent met onze dienstverlening :). Gr, Ties
belang voor de klant staat voorop
Fijn om te horen. Bedankt voor de mooie beoordeling! Groet, Ties
een hele goede afhandeling
Hallo Jan, bedankt voor de mooie cijfers en fijn om te lezen dat alles goed is gegaan. Groet, Matijs
Ik ben al jaren bij Univé en die keren dat ik een beroep op hen moest doen werd het altijd zo snel afgehandeld dat anderen verbaasd waren. Daardoor zijn er een paar vrienden overgestapt. Ga zo door Univé!
Hoi Marya, bedankt voor je beoordeling en wat top dat je ervoor hebt gezorgd dat een aantal vrienden ook over zijn gestapt. Fijn dat je al zo lang een tevreden lid van Univé bent! Groet, Matijs
Hallo Gerrie, dat is fijn om te horen. Bedankt voor de mooie cijfers! Groet, Matijs
Heel betrouwbaar . Snel in afhandelen en duidelijkheid in de informatie geven die voor de klant van belang zijn .
Hallo Kouthar, bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat alles zo soepel is verlopen. Groet, Matijs
Het belang van de klant staat voorop. Er wordt tijd en aandacht besteed aan je persoonlijke situatie.
Hallo Willem, bedankt voor de fantastische cijfers en mooie woorden. Groet, Matijs
Het is erg fijn als je onderweg een hulpdienst belt en alle zorg en hulp krijgt die op dat moment nodig is werd ik daar heel blij van Na ervaringen met ANWB werkte dit beter de hulp dienst was binnen 15 min ter plaatste en dat heb ik met de ANWB nooit meegemaakt
Hallo Coby, bedankt voor je positieve beoordeling. Met pech langs de weg staan is natuurlijk nooit leuk, maar fijn dat onze Alarmcentrale je snel heeft kunnen helpen. Groet, Matijs
Minimaal aan wachttijd aan de telefoon is een must voor mij, voldoen daar aan.
Hallo Willem, en toen ook goed geholpen mag ik hopen ;) Bedankt voor de mooie beoordeling! Groet, Matijs
Verzekering van de auto over gezet op een andere auto.
Hallo Simon, bedankt voor de fantastische cijfers. Goed om te lezen dat je zo tevreden over ons bent! Groet, Matijs
Er wordt serieus naar je geluisterd en de schaden worden navanant afgehandeld.
Beste Peter, bedankt voor het delen van deze positieve ervaring! Groet, Gea
afgelopen april zijn wij vroeger uit indonesie moeten komen ,omdat onze schoonzoon aan een tumor in zn hooft geopereerd moest worden,en mn vrouw dr stiefzus op sterven lag. Dus wij zijn teruggekomen en dus een claim gedaan maar kregen te horen dat we niets vergoed krijgen vanwege corona,maar dat had er niets mee te maken,nog een keer geprobeert maar niks hoor ze denken dat je het verzint,dus je word gewoon voor leugenaar uit gemaakt. We gaan hiermee nog naar de geschillen commissie of radar had niet verwacht dat unive zo slecht is lvanderburgh 3014969
Beste Leendert, wat een vervelende situatie. Ik hoop dat het inmiddels beter gaat met jullie schoonzoon. Het spijt mij dat jullie het gevoel hebben dat jullie als leugenaar worden uitgemaakt, dat is zeker niet de bedoeling geweest. Ik wil jullie er nog op attenderen dat indien jullie het via De Geschillencommissie willen laten verlopen, dat jullie eerst een officiële klacht bij Univé moeten indienen. Dat kan onder andere via klachtenformulier op https://www.unive.nl/klantenservice/klacht-schadeverzekering. Indien jullie het niet eens zijn met de uitkomst, dan kunnen jullie daarmee naar De Geschillencommissie. Groet, Gea
Prima vriendelijke en duidelijke communicatie vd medewerkster
Hoi Henk, fijn om te horen! Bedankt voor het delen. Groet, Gea
Mijn ervaring is zeer posotief.
Hallo Jakop en Elly, wat een fantastische beoordeling. Dank jullie wel! Groet, Gea
Prima, gemakkelijk verlopen en adequate opvolging van vragen.
Hoi Martin, bedankt voor het delen van de positieve ervaring met ons! Groet, Gea
Correcte, vriendelijke en snelle afhandeling van mijn vraag!
Hallo Jan, bedankt voor deze mooie cijfer. Fijn om te lezen dat je tevreden bent! Groet, Gea
Via de consumentenbond terecht gekomen bij unive voor een elektrische fietsverzekering. Doordat het moeilijk ging om in 1 keer 2 fietsen te registreren op de site, heb ik gebeld met een contactpersoon. Toen was het regelen van de verzekering in no time geregeld. Deze gaf mij ook nog de tip dit te doen via een collectief wat ook weer 10 % korting opleverde in premie!
Besparing autoverzekering vanwege leeftijdstoeslag bij ANWB en bij Unive Niet!
Beste Aad, bedankt voor deze fantastische beoordeling! Groet, Gea
Snelle afhandeling zonder gezeur
Hoi Diana, fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn. Bedankt voor deze mooie beoordeling. Groet, Gea
Wij hebben alleen maar positieve ervaringen. Snelle afwikkeling goed contact met onze contactpersoon. Goede prijs kwaliteitsverhouding.
Wat fijn om te lezen dat jullie alleen maar positieve ervaringen met ons hebben! Bedankt voor je geweldige beoordeling. Groet, Matijs
betrouwbaar snel en vakkundig meedenkend,oplossing gericht,en snel behandeld met mijn verzekering
Hoi Carla, wat een mooie complimenten! Bedankt hiervoor :) Goed om te lezen dat je zo tevreden over ons bent. Groet, Matijs
Correct en snel
Bedankt voor de fantastische beoordeling. Fijn dat je zo tevreden over ons bent! Groet, Matijs
goede verzekeringen doen wat ze zeggen.
Hoi Cobi, bedankt voor deze fantastische beoordeling! Fijn om te lezen dat waar we voor staan ook zo wordt ervaren. Fijne dag! Groet, Gea