Vriendelijk en betrouwbaar.

goede service, goed behandeld

Al een paar dingen gehad altijd netjes en snel afgehandeld

Correcte benadering en aandacht

goede service, goed behandeld

makkelijk een kantoor in dordrecht

perfect, zeker aan te bevelen

Ieder contact is altijd even fijn. Net of je de enige klant bent, want er wordt alle tijd genomen om naar je te luisteren en je te adviseren. Schade afhandeling gaat hierdoor ook super snel. Ik heb een financieel adviseur bij me thuis gehad die ook verzekeringen verkocht. Hij vroeg mij waar ik nu verzekerd was. Toen ik hem vertelde dat ik alles bij Univé heb ondergebracht, pakte hij zijn boeltje in en zij mij: Dan zit je goed en kan ik je niets beters aanbieden. Een heel fijn gevoel geeft dat. Voor mij geen andere maatschappij meer, ook niet met aanlokkelijke welkomst aanbiedingen.

Zeer deskundig en klantvriendelijk

Snelle en goede afhandeling

perfect, zeker aan te bevelen

Medicijnen uit Spanje niet volledig vergoed door de Zorgverzekeraar. Univé heeft het aanvullende gedeelte probleemloos vergoed.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik ga nu kijken bij een andere maatschappij het lijkt dat we alleen maar betalen maar eigenlijk nergens goed voor verzekerd zijn😁

goede service, goed behandeld

Prima en zeer snelle afhandeling van mijn schade geval. Afspraken nagekomen en het geld binnen een week op de rekening. Hartelijk dank hier voor. Klasse

goede service, goed behandeld

Mijn ervaringen met Unive zijn zeer positief. In de loop der jaren heb ik een aantal schadegevallen gehad. Die zijn steeds naar volle tevredenheid afgewikkeld. Zij weten bij Unive wel dat als ik me meld er werkelijk iets aan de hand is

zeer slecht, onaanvaardbaar

Geen antwoorden geven op vragen, lang moeten komen voor een goedkopere verzekering c.q. alles nogmaals in moeten vullen ivm een nieuw computersysteem binnen Univé.... en...met een duurdere verzekering thuis komen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

behandeling van clienten begint steeds meer overeenkomsten te vertonen als die met een belastingkantoor. allerlei verrichtingen door de verzekerde en de Unive kijkt toe achter het buro. bv. uitprinten polissen, groene kaarten enz,

zeer slecht, onaanvaardbaar

Na altijd braaf mijn premie betaald te hebben had ik Univé nodig omdat ik de ziektewet uitgezet dreig te worden Nadat ik doorverbonden was door de helpdesk werd mij (ach hoe toevallig!) meegedeeld dat als ik gewerkt had of in de WW had gezeten ik wel recht had op hulp maar in de ziektewet heb ik geen recht hierop , dat zowel de ziektewet als de WW door een en hetzelfde bedrijf ;het UWV, betaald worden maakt voor hun niets uit En zo vinden ze altijd wel een rotsmoes om jou in dit geval nou net niet te helpen! Volgens de medewerker van Univé had ik WEL recht op hulp maar zo werkt het dus , Bij Univé weten ze zelf niet wat ze jou voor pakket verkopen maar verkopen ze je wel een partij gebakken lucht ! Meteen opzeggen en nooit meer met die afleggers in zee gaan want het enigste wat je mag doen is betalen ,maar hulp HO MAAR !

goede service, goed behandeld

wij hebben diverse schades gehad in de afgelopen peride en dit is allemaal begrepen en opgelost dankzij Unive. Onze dank daarvoor

zoals gewoonlijk bijzonder betrokken

voldoende, een redelijke ervaring

voldoende, een redelijke ervaring

Vreemd. dat mijn emailadres word gevraagd. Ik kreeg deze vagenlijst ook al per email.

Alleen maar positief

zeer slecht, onaanvaardbaar

Geachte heer/mevrouw, Ik sla hierbij alarm m.b.t. de overzetting van de polissen op een ander systeem. Referentie telefoongesprek met Univé zonet. Alles wordt nu eerst gecrediteerd en dan weer opnieuw gefactureerd. Alles per post, bij ons alles te crediteren en daarna opnieuw weer in te brengen. Dit gaat qua kosten gierend uit de klauwen lopen. Ik wil hierbij voorkomen dat de premies omhoog gegaan door deze geldverspilling van Univé zelf en tijdverspilling van haar klanten. Groeten, Tjalling Postma

• Klantvriendelijkheid N.v.t.

goede service, goed behandeld

Zeer net personeel met de nodige geduld voor de klant. Zoeken echt direct alles uit als ze niet direct antwoord op een vraag hebben i.p.v. terug te bellen. Kregen ook nog zichtbaar een soort winstdeling op onze bankrekening die ik bij onze vorige verzekeringsmaatschappijen nooit gehad heb of beweren dat het in de nieuwe premie verwerkt is.

goede service, goed behandeld

Vorige week ondanks dat onze schade niet onder de dekking viel toch een uitbetaling ontvangen uit coulance! We zijn hier heel erg blij mee!! Hartelijk dank hiervoor!

goede service, goed behandeld

De afhandeling van de schade als gevolg van brand voor zowel inboedel als voor opstal is op zeer correcte wijze waarbij ons belang voorop stond, afgehandeld

Hanzeplein 1

8017 JC Zwolle