Ben al bijna mijn hele leven bij Unive verzekerd, als je ze nodig bent zijn ze er en wordt alles prima afgehandeld.
Hallo Jacob, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je prachtige review! Een hele fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, ^Ria
Hallo Jan, Bedankt voor je mooie cijfer van een 7! Een hele fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, ^Ria
Al jaren cent naar volle tevredenheid
Hallo Tonie, Bedankt voor je mooie review en het prachtige cijfer. Hopelijk mogen wij je nog vele jaren als klant houden ;-) Met vriendelijke groet, ^Ria
No nonsens verzekerings bedrijf als je ze nodig hebt staan ze voor je klaar en snelle af handeling
Hallo Joop, Bedankt voor je prachtige beoordeling! Een hele fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, ^Ria
prettige afhandeling van de schade
Hallo Marius, Bedankt voor de mooie review en het prachtige cijfer van een 9! Hopelijk heb je geen erge schade gehad. Wel is het goed om te horen dat het zo snel en goed afgehandeld is. Met vriendelijke groet, ^Ria
Vandaag mijn auto verzekering afgesloten bij Unive. Zeer snel en vlot geregeld. Ik hoop nog vele jaren klant te blijven
Hallo Tjerk, Dank je dat je voor Univé hebt gekozen als verzekeraar. Goed om te horen dat alles snel en makkelijk afgesloten kon worden. Bedankt voor de goede review. Een hele fijne dag toegewenst. Mvg ^Ria
Vriendelijke en deskundige benadering. De schade is ook snel afgehandeld. Ik ben al jaren verzekerd bij Univé en heb nog nooit klachten gehad
Hallo Machja, Fijn om te horen dat alles zo snel is afgehandeld. Bedankt voor de mooie review en het prachtige cijfer van een 9. Hopelijk krijg je niet snel weer schade ;), een hele fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, ^Ria
Redelijk goed en netjes afgehandeld
Hallo Freddy, Bedankt voor je goede Review en je prachtige 8.6 gemiddeld! Fijn om te horen dat alles netjes afgehandeld is. Een hele mooie dag toegewenst. Met vriendelijke groet, ^Ria
Hallo Wim, Altijd fijn om te horen dat klanten tevreden zijn :-) Bedankt voor je prachtige 10! Een hele fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, ^Ria
Hallo Ans, Bedankt voor het prachtige cijfer! Een hele fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, ^Ria
Hele goede ervaringen met Unive.
Hallo Peter, Goed om te horen dat je zulke prettige ervaringen met ons hebt gehad. Bedankt voor de prachtige review! Fijne dag toegewenst. Mvg ^Ria
mijn ervaring met de brand schade die ik heb gehad is zeer positief alles is heel vlot in gang gezet en vakbekwaam gerepareerd plus dat het financieel goed en vlot is afgehandeld
Unive al jaren de beste voor ons,nooit meer wat anders
Hallo Teun, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent, bedankt voor de mooie review. Bedankt trouw klant ;-). Met vriendelijk groet, ^Ria
ondeskundig
Hallo Henri, Wat jammer dat je ons ervaart als ondeskundig, kan ik misschien iets voor je betekenen? Met vriendelijk groet, ^Ria
pakket is handig en overzichtelijk (muv de plaats van de acceptgiro in het stapeltje papier) Mensen in kantoot Opmeer zijn prettig
Hallo Rob, Dank je voor de mooie review. Hopelijk heb je de afschrijving wel gevonden in het stapeltje ;-). Een hele fijne dat toegewenst. met vriendelijke groet, ^Ria
slechte ervaring met schade aan auto en camera. niet deskundig. en een vreemde uitleg. thuis wel een vergoeding en onderweg niet wat camera betrefd
Hallo pieter, Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. Misschien kan ik wat voor je verduidelijken? Als je je verhaal naar [email protected] stuurt met je gegevens zal ik kijken of ik voor wat opheldering kan zorgen. Een heel fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, ^Ria
Ik ben 78 jaar, al heel lang met bijna alles bij unive verzekerd en ik ben altijd uitstekend geholpen. Een voorbeeld daarvan wil ik noemen: de afhandeling van een tramongeluk in 1912 was geweldig en dan bedoel ik dat ook vooral emotioneel.
Hallo Wil, Wauw wat een prachtige referentie! U bent echt een trouwe klant, fijn om te horen dat wij door al die jaren u zo goed hebben kunnen helpen. Gelukkig is het tram ongeluk goed afgehandeld en heeft u er niks ernstigs aan overgehouden. Een hele fijne dag toegewenst en heel erg bedankt voor de 10 :-). Met vriendelijke groet, ^Ria
Niet altijd even duidelijk. Wel bij afsluiten van een nieuwe verzekering. Dit gaat om de klant en geld natuurlijk.
Hallo Lyklema, Jammer om te horen dat we niet altijd even duidelijk zijn, excuses hiervoor. Graag horen we wat we kunnen verbeteren. Geweldig wat we een 7 voor klant tevredenheid krijgen. Heel erg bedankt voor je review! Een hele fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, ^Ria
gewoon:prima service, zeer goede schadeafhandeling en dekwaliteit/prijsverhouding is perfect!
Hallo Albert, Bedankt voor de prachtige reactie! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent en geweldig dat Univé een 10 van u krijgt. Een hele fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, ^Ria
Ik ben al 40 jaar bij unive ,en heb goede ervaring ook bij een ongeval waar in ik goed begeleid ben,en met een nette regeling .
Hallo Dick, Geweldig om te horen dat zo'n trouwe klant zo tevreden is. Bedankt voor de prachtige review! Met vriendelijke groet, ^Ria
De schade is correct en snel afgehandeld , zoner ver gezeur of geleuter
Hallo Bas, Bedankt voor je prachtige review. Goed om te horen dat je schade zo goed en snel is afgehandeld. Een hele fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, ^Ria
Gewoon goed en transparant.
Hallo Sjaak, Bedankt voor de mooie review en het prachtige gemiddelde van een 9,2. Een hele fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, ^Ria
Univé heeft onze schade (lekkage) snel en tot onze volle tevredenheid opgelost. Zijn er zeer content mee.
Hallo Cees, Bedankt voor de prachtige 9! Hopelijk heb je niet te veel overlast gehad van de lekkage, fijn dat het zo snel opgelost kon worden. Met vriendelijke groet, ^Ria
Ik heb al diverse malen een beroep gedaan op Univé m.b.t. schade, rechtsbijstand, etc. Ik werd altijd vlot en vriendelijk en met kennis van zaken geholpen.
Hallo T, Bedankt voor prachtige review! Goed om te horen dat je altijd zo goed geholpen bent. Fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, ^Ria
uitstekend
Hallo Andre, Bedankt voor je prachtige cijfer! Een gemiddeld cijfer van een 9, geweldig. Hopelijk kunnen we snel een 10 bij je halen ;) Een hele fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, ^Ria