perfect, zeker aan te bevelen

Mijn vriend had een vakantie geboekt voor 4 personen, kadootje voor mijn ouders, mijn vader had te horen gekregen, vanuit het niets, dat hij ongeneeslijk ziek was. Zodoende wilde wij nog naar Praag met zijn vieren. Echter 1 week vooraf kreeg mijn vader uitvalverschijnselen en moest bestraald worden. Vakantie kon niet doorgaan. Annuleringsverzekering van mijn vriend betaalde echter alleen maar uit voor hem, niet voor ons drietjes. Terwijl hij de vakantie had geboekt. Ik had een annuleringsverzekering bij Univé. Met Univé contact opgenomen en zij hebben contact gezocht met de verzekering van mijn vriend. Die bleven echter star. Ze bleven bij hun standpunt. Univé heeft toen de reis vergoed van mijn ouders en mij. Dat was echt geweldig, anders waren we echt zo'n € 1000 - 1200 euro kwijt. Dat is wel een les geweest om altijd te vragen of anderen ook een annuleringsverzekering hebben. Ik heb Univé een kaart gestuurd om te bedanken. Daarna ben ik nog gebeld door Univé om te vragen hoe het ging. Helaas was mijn vader toen al overleden maar de aandacht, het afhandelen, het meedenken en meeleven is dus super.

goede service, goed behandeld

de manier waarop men een klant benadert en de gegeven zeer begrijpelijke uitleg bij het afsluiten van een verzekeringsproduct stemt tot grote tevredenheid. Ook de afhandeling nadien daarvan. Zonder enig voorbehoud beveel ik ook anderen aan zaken te gaan doen met Unive!

zeer goede verzekeringmaatschappij

Ik ben tevreden

slechter dan verwacht

Ik heb op 20 januari 2015 een beroep gedaan op onze Annuleringsverzekering. Op 29 maart 2015 heb ik nog steeds geen uitkering ontvangen. Meer dan 2 maanden doen over een uitkering van minder € 2000,00 is ronduit belachelijk.

heel prettig in omgang

goede service, goed behandeld

Ik ben met grote tevredenheid klant bij Univé, geen andere verzekering gehad

perfect, zeker aan te bevelen

We zijn al meer dan 40 jaar klant bij Unive,en hebben goede ervaring. Ook hebben wij veel verzekeringen bij Unive lopen

goede service, goed behandeld

Sinds 1965 (50 jaar!) positief.

perfect, zeker aan te bevelen

Niet crimineel zoals ik in de vragen heb beantwoord

perfect, zeker aan te bevelen

zeer klantvriendelijk en een goede begeleiding

voldoende, een redelijke ervaring

Waren leuke mensen van u wat de telefooonlijn betreft die was beveiligd gaf goed gevoel

• Betrouwbaarheid
  • Prijs/ Kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

mijn ervaringen zijn bijzonder positief

goede service, goed behandeld

Ze nemen ale l tijd voor je en denken goed mee Het gaat niet alleen om de"centen"maar om de klant met een goed gevoel huis te laten gaan

goede service, goed behandeld

Ik heb altijd een goede ervaringen met Unive gehad t/m gisteren, ik had pech met auto van mijn moeder, en heb Unive gebeld, a 1:30uur uur is iemand gekomen met een auto die niet eens heeft mijn auto gekeken, hij wou hem gelijk brengen naar een dealer in Hellevoetsluis terwijl ik in Rotterdam woont. daarna na een kleine discussie met de choffeur van vrachtwagen heb ik hem weg gestuurd en de probleem zelf opgelost met de hulp van een persoon die heeft gestopt om mij te helpen, het probleem was: mijn handrem kabel was los en omdat Mercedes de handrem heeft met pedaal, de kabel stond los onder de dashboard, in 3min hebben we de kabel gevonden en getrokken met een vork. Volgende keer is handige als jullie iemand stuurt met verstand van auto's zoals andere verzekeren doen, in zo gevallen kunnen jullie heel veel klanten kwijt hebben. Met vriendelijk groeten, Joao Dias

zeer slecht, onaanvaardbaar

Wij zijn reeds 34 jaar klant bij Unive en hebben nog nooit iets geclaimd. Echter nu hebben wij schade geleden door een andere partij die ook bij Unive verzekerd is en nu overwegen jullie om onze schade niet te vergoeden. (Onze Unive rechtshulp verzekering heeft dit nog in behandeling). Tegenpartij is onomstotelijk (mede-)veroorzaker van onze schade. Mocht u bij uw standpunt blijven zullen al onze lopende verzekeringen bij Unive worden opgezegd.

perfect, zeker aan te bevelen

Verzekeren tegen schade en dergelijke, kun je bij wijze van spreken op elke hoek van de straat; en misschien ook wel voor een lagere premie. Maar het gaat uiteindelijk over het resultaat en dat is de maatstaf voor de keuze van een verzekeringsmaatschappij.

perfect, zeker aan te bevelen

Word goed en correct geholpen, na schademelding.

perfect, zeker aan te bevelen

Ben zeer tevreden over Unive en mijn verzekeringen niet alleen een verzekering waar je alleen maar premie betaald en dat is het nee ze denken ook met je mee

best naar mijn zin

• Betrouwbaarheid
  • Prijs/ Kwaliteit N.v.t.

Hanzeplein 1

8017 JC Zwolle