vlotte en descundige manier afgehandelt
Hallo Nico, bedankt voor de mooie cijfers. Fijn dat je tevreden bent over de afhandeling! Groet, Matijs
Waardeloze zorgverzekeraar. Jullie zouden eens samen moeten werken m.b.t. Communicatie. Wat een ongelooflijke irritante medewerkers.
Hallo Geesje, dat klinkt niet goed. Mag ik vragen wat er precies is gebeurd? Dan kunnen we er hopelijk iets aan verbeteren. Ik hoor het graag van je. Alvast bedankt! Groet, Matijs.
goede info's
Hallo Harm, wat een fantastische beoordeling! Bedankt hiervoor. Groet, Matijs
Altijd een prima service.
Hallo Jan, dat is goed om te lezen! Bedankt voor de mooie cijfers! Groet, Matijs
In de vele jaren dat ik mijn verzekering heb lopen bij UNIVE kan ik niet zeggen dat ik ooit slecht behandeld ben.
Goedemiddag, bedankt voor je bericht. Goed om te lezen dat je nog nooit slecht geholpen bent door ons. Heb je nog punten die we kunnen verbeteren, zodat we je ervaring met ons nog beter wordt? ;) Groet, Matijs
goed voorgelicht over het pakket verzekeringen om eventueel wat te besparen. en goed verzekerd te zijn top
Hallo Henk, een beetje besparen is natuurlijk altijd fijn. Goed om te lezen dat je tevreden bent en bedankt voor je bericht! Groet, Matijs
Goedemiddag, bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat je tevreden over ons bent! Groet, Matijs
dat Univé jarenlang premie heeft getrokken van een oude auto die in WA verzekering thuishoorde van een mevr. die dit begreep. De zorgplicht is dan ook zeer zeker nagelaten om ook maar enige actie te ondernemen naar haar toe. Er is een flink verschil tussen 240 en 400 euro per jaar. Heb op grond hiervan alle verzekeringen elders ondergebracht en er nog ook eens goedkoper mee uitgekomen, want ook bleken fikse verschillen te zijn. Daarnaast zgn concurrerende maar is feite met zustermaatschappijen (IZZ - Zorgzaam enz) vallen allen onder hoofdkantoor VGZ. Dat is bewust de zaken beduvelen.
Hallo John, jammer om te lezen dat je een slechte ervaring met ons hebt en dat je daarom besloten hebt om de verzekeringen te beëindigen. Graag zoek ik voor je uit wat er is gebeurd en of ik nog iets voor je kan betekenen. Zou je hiervoor je gegevens willen mailen naar [email protected]? Dan kom ik er bij je op terug. Alvast bedankt! Groet, Matijs
Het doornemen van alle verzekeringen voelde direct goed ,met contactpersoon.en als zeer prettig ervaren.
Hallo Herman, dat is fijn om te horen! Bedankt voor de mooie cijfers :) Groet, Matijs
Klantgerichtheid, luisterend oor en meedenkend. Oplossingsgericht.
Hallo Bert, dat zijn mooie complimenten! Bedankt hiervoor. Groet, Matijs
We zijn al lang verzekerd via Univé, maar gelukkig hebben wij tot voor kort geen claim hoeven indienen. Wij zijn bijzonder aangenaam verrast over de wijze waarop onze schadeclaim is opgepakt en afgehandeld. De schrik en gevolgen van de schade werden daardoor flink verzacht. Wij zijn blij dat wij jaren geleden de juiste keuze hebben gemaakt
Hallo Ben, ik kan me voorstellen dat een grote schade even schrikken is. Fijn dat alles op een goede manier is opgelost en dat je achteraf de juiste verzekeraar hebt gekozen ;) Groet, Matijs
Snele en vlotte afwerking van schademelding!
Hallo Johan, bedankt voor je goede beoordeling. Fijn dat je op een snelle manier bent geholpen. Groet, Matijs
Verhelderend en geruststellend.
Hallo Peter, bedankt voor de geweldige cijfers! Fijn dat je zo tevreden bent. Groet, Matijs
Schade was het gevolg van een motorongeluk. In een goed gesprek de situatie uiteen kunnen zetten. Een medewerker die zich goed kon inleven. Heldere afspraak en duidelijkheid over de consequenties en snelle uitbetaling.
Hallo Hans, wat vervelend dat je schade hebt gehad. Fijn dat het allemaal op een goede manier is opgelost. Ben je er zelf zonder verwondingen van af gekomen? Groet, Matijs
Prima geholpen in samenwerking met Reaal weet precies wanneer er uit betaald gaat worden. Moet nog wel gebeuren. Wachten af.
Hallo Jan, bedankt voor de complimenten en de mooie beoordeling. Ik ga ervan uit dat het allemaal goed komt. Mocht dat niet het geval zijn, laat het dan gerust weten! Groet, Matijs
prima persoonlijk advies
Hallo Jan, bedankt voor het mooie cijfer en fijn om te horen dat je ons advies als persoonlijk hebt ervaren :). Gr, Ties
ik gebruik al jaren van tijd tot tijd een bepaalde pijnstiller hier heb ik uit ervaring voldoende baat bij, nu is dit medicijn plotsklaps in Nederland niet meer verkrijgbaar, ik kom regelmatig in Duitsland en ben bij een aantal Apothekers geweest over dit medicijn en wat schets mijn verbazing het is hier zo verkrijgbaar uiteraard wel op artsenrecept dus dit heb ik met Univé besproken en zij werken gelijk mee, super toch.
Hallo Gerard, bedankt voor je bericht en fijn dat je op deze manier toch nog aan deze medicijnen kunt komen. Fijn dat we je daarbij naar tevredenheid hebben kunnen helpen! Groet, Matijs
Opzegging van een van mijn verzekeringen had ik niet goed gedaan. Is door medewerkers snel en goed gecorrigeerd.
Hallo Roos, dat kan natuurlijk gebeuren. Fijn dat het goed is opgelost. Bedankt voor de mooie beoordeling! Groet, Matijs
Ik heb goede ervaringen met Univé en ben dan ook al jaren lid. Geen gedoe en het wordt goed en snel afgehandeld. Zeker een aanrader.
Hoi Anneke, wat een fantastische cijfers zeg. Bedankt hiervoor! Fijn dat je goede ervaringen met ons hebt en al zo lang lid bent! Groet, Matijs
Geholpen door vriendelijke en bekwame medewerkers die ook nog de tijd voor je nemen.
Goedemorgen, dat is mooi om te lezen. Bedankt voor de complimenten en fijn dat je goed bent geholpen. Groet, Matijs
Hallo Hedy, bedankt voor de mooie cijfers. Fijn dat je zo tevreden bent! Groet, Matijs
2 maal schade aan de caravan (hagelschade) en een maal schade op parkeerplaats in Frankrijk (door derde waar geen naam bij stond). Beide schade gevallen op een geweldige manier door Unive afgehandeld.
Hallo Louw, bedankt voor de fantastische cijfers. Fijn dat je zo goed geholpen bent met je schades. En nu maar hopen dat het de komende jaren meevalt met de hagelstenen ;) Groet, Matijs
Gelukkig weinig gebruik hoeven maken van jullie verzekering. Wel altijd een fijn en prettig contact
Hallo Erik, goed om te horen dat je het contact als prettig ervaart. Bedankt voor je mooie beoordeling! Groet, Matijs
Zeer prettig geholpen met de schadeafhandeling.
Hallo Gerhard, bedankt voor de mooie cijfers. Fijn om te lezen dat je op een prettige manier bent geholpen met je schademelding. Groet, Matijs
En ik blijf als klant bij jullie voor de verzekering . Aansprakelenverzekering Pariculier..eenpersoonshuishouden. Rechtsbijstandbijstandverzekering particulier eenpersoonshuishouden. Particulier woonverzekering 4826 EM/7 Oja de auto heb ik niet meer heb ik weg gegeven....... Met vriendelijk groet Stephan.....
Hallo Stephan, bedankt voor je fantastische beoordeling. Fijn dat je zo tevreden over ons bent. Ik heb je verzekeringspakket nog even gecheckt en het klopt dat de autoverzekering kortgeleden is opgezegd. De andere verzekeringen lopen nog gewoon. Mocht je hier vragen over hebben, stel ze gerust. Groet, Matijs