over het algemeen goed. Het steekt alleen dat men de schade aan huis geen verzekerd bedrag noemd en men roerende goederen wel verzekerd maar bijna nooit uitkeerd omdat de goederen door bijvoorbeeld ouderdom niets meer waard zijn in de ogen van de verzekering
Hallo Gerrit, bedankt voor je recensie. Fijn dat je zo tevreden bent. Wat betreft het verzekerd bedrag, klopt het dat we deze niet meer op de polis vermelden. Dit om te voorkomen dat je voor een te laag bedrag verzekerd bent. Wanneer er iets met je huis gebeurt kijken we naar wat je op dat moment had en dat krijg je vervolgens vergoed. Het klopt dat er op je inboedel wordt afgeschreven. Mocht je nog andere vragen hebben, laat het gerust weten! Groet, Matijs
Ik ben erg tevreden over Univé. Univé handelt alles goed af.
Hoi Lucy, bedankt voor je positieve recensie. Fijn dat je zo tevreden bent! Groet, Matijs
Super goed uitbetaling schade 1 dagen na indiening. Geen enkel gezeur over de hoogte van de schade. Eigen arbeid ongevraagd vergoed. Schadeherstel bedrijf ingeschakelddie uitstekend werk heeft verricht. Kortom in alle opzichten verrassend positief aangezien je zo vaak gezeur hoort over verzekeringsmaatschappijen.
Hallo Bert, leuk dat je positieve ervaring met ons deelt. Bedankt daarvoor! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de afhandeling van je schade. Hopelijk kun je er weer een tijdje mee vooruit. Groet, Matijs
Zo vriendelijk en snel geholpen. Schade snel vastgesteld. Zeer tevreden hoe het is afgehandeld.
Hoi Ria, fijn om te lezen! Bedankt voor je positieve beoordeling :) Groet, Matijs
Wij zijn heel goed geholpen door Unive. Ook het schadebedrijf heeft alles heel goed en volgens afspraak afgewerkt.
Hallo Nanno, bedankt voor je recensie. Fijn dat je zo goed geholpen bent! Mocht er in de toekomst iets zijn of heb je vragen, je weet ons te vinden ;) Groet, Matijs
Twee maal schade gehad aan mijn Caravan, zeer snel en goed afgehandeld.
Hallo Willem, dat is goed om te horen. Bedankt voor de mooie cijfers en uiteraard hopen dat het bij deze 2 schades blijft, zodat je zonder zorgen op vakantie kunt. Groet, Matijs
Snel en prettige afhandeling Particulier. Voor de zakelijke markt zou ik het prettig vinden om een vast aanspreekpunt te hebben, Nu heb je steeds met een verschillende medewerker te maken. en moet je steeds weer alles uitleggen. Een vaste medewerker werkt prettig en deze heeft ook veel meer kennis van de gang van zaken omtrent de zaak.
Hallo Peter, bedankt voor de mooie cijfers. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent. Daarnaast geef je aan dat je liever 1 aanspreekpunt zou willen hebben. Wellicht is er in overleg met het kantoor bij jou in de buurt wel iets mogelijk. Zou je in dat geval je postcode + huisnummer en naam van het bedrijf willen doorsturen? Dan vraag ik dit voor je na. Groet, Matijs
Hallo Jan, bedankt voor de fantastisch cijfers. Niks maar aan doen haha ;) Groet, Matijs
professioneel bedrijf, doet wat het moet doen
Hallo René, bedankt voor je recensie en fijn dat je tevreden over ons bent. Ik zie dat je ons een 5 hebt gegeven op Prijs/Kwaliteit. Heb je tips voor ons om de kwaliteit te verbeteren of zit het vooral op het stukje "prijs"? We horen het graag. Groet, Matijs
Weet ik niet
Hallo Hennie, bedankt voor de mooie cijfers. Fijn dat je zo tevreden over ons bent! Groet, Matijs
Terug reis ivm overlijden familielid werd perfect geregeld.
Hallo Bob, allereerst gecondoleerd met het verlies. Zoiets hoop je niet mee te maken, zeker niet wanneer je op reis bent. Goed om te lezen dat je goed geholpen bent en bedankt voor je recensie. Mochten we nog iets voor je kunnen doen, laat gerust een berichtje achter. Sterkte toegewenst! Groet, Matijs
Nooit problemen gehad. Prima verzekering
Hallo Ina, bedankt voor de mooie cijfers! Fijn dat je zo tevreden over ons bent. We doen ons best om dit zo te houden ;) Groet, Matijs
Helaas word er met een doorlopende reis- en annuleringsverzekering niks vergoed bij politieke onrust of een negatief reisadvies.
Hoi Minke, ik zie dat je via een andere website ook een recensie hebt achtergelaten. Daar heb ik inmiddels inhoudelijk op gereageerd. Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, laat het ons weten. Groet, Matijs
Pas op en wees op je hoeden bij een autoverzekering. De prijs lijkt aantrekkelijk maar Univé trekt alles uit de kast om bij schade niet te uit te keren.
Hallo Sander, jammer om te lezen dat je ontevreden over ons bent. Zo te lezen is je schademelding afgewezen. Zou je kunnen aangeven wat er precies is gebeurd en waar je tegenaan loopt? Dan probeer ik je verder te helpen. Groet, Matijs
Goed.
Hallo Antoon, bedankt voor de mooie cijfers en fijn dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Mocht je nog tips voor ons hebben om iets te verbeteren, laat het vooral weten zodat we ermee aan de slag kunnen. Groet, Matijs
Zonder problemen én zonder veel correspondentie over en weer is de schade gewoon vergoed volgens de richtlijnen van Univé reisverzekering
Goedemorgen, schade is natuurlijk nooit leuk, maar fijn om te lezen dat je goed bent geholpen. Bedankt voor je recensie! Groet, Matijs
Hallo Ad, bedankt voor de mooie cijfers. Goed om te lezen dat je tevreden over ons bent. Groet, Matijs
Hallo Gjalt, bedankt voor de mooie cijfers. Fijn dat je zo tevreden bent! Groet, Ties
Over het algemeen tevreden!
Bedankt voor de cijfers Anja. Heb je nog tips voor ons om de service te verbeteren? Groet, Matijs
Op eigen initiatief komt Unive om de 5 jaar langs om de hele verzekeringsportefeuille door te nemen en adviseert daarbij belangrijke besparingen.
Hallo Piet, goed om te horen! Dat is inderdaad een stukje service die we je bieden. En mocht je in de tussentijd vragen hebben, weet je ons te vinden! Groet, Matijs
Hallo Jan, bedankt voor de mooie cijfers. Fijn dat je zo tevreden bent! Groet, Matijs
In Augustus 2018 een verzekering afgesloten bij Unive. Een paar weken later een verhuizing doorgegeven, dit kon niet gelijk omdat het nog niet verwerkt was bij de gemeente. Premie was niet bekend maar bleek ruim €13,- per maand terwijl ik soortgelijke andere bromfietsen bij HEMA heb verzekerd voor €4 per maand. Hier in April maar is achter aan gegaan omdat het toch een dure verzekering is. Blijkt dat de premie niet klopt en mevrouw zegt dat de brommer verzekert kan worden voor €5,05 per maand! Het verschil krijg je terug zegt ze zelf! Later weer teruggebeld door Unive; de premie gaat omlaag naar €5,05 per maand maar het verschil kan ik helaas niet teruggeven omdat de polis is afgesloten voor €13 per maand! Terwijl ik een paar weken na het afsluiten een adreswijziging heb doorgegeven waardoor het aanzienlijk goedkoper is geworden! Premie nu dus vanaf april verlaagd naar €5,05 maar de €8,- verschil per maand vanaf september krijg ik niet terug!!
Hallo Leon, wat vervelend om te horen. Dit is volgens mij niet helemaal goed gegaan. Zou je je gegevens willen sturen naar [email protected]? Dan kijk ik voor je of ik dit kan oplossen. Alvast bedankt! Groet, Matijs
Bedankt voor het compliment :)
Er is gelijk actie ondernomen
Bedankt voor de geweldige cijfers!
Ervaring met Unive is zeer goed, schade afhandeling snel en duidelijk.
Bedankt voor het compliment!