aardige mensen, bellen altijd terug, heel keurig en prachtig werk opgeleverd. extra dingen waren geen probleem ondanks de drukte
Betrouwbaar en keurig werk geleverd
Snelle reacties op telefoon, app of email. Helder en transparant.
Hadden zeer snel hulp nodig. Betrof een redelijk complexe verbouwing. Ook heel goed advies en zeer pro-actief en creatief in komen met oplossingen. Personeel heel prettig en goed communicatief. Nog nooit zo een goede oplevering na verbouwing gehad mbt kwaliteit en nakomen afspraken mbt planning. De enorme bouwput veroorzaakt door de werkzaamheden heel goed opgeruimd en de zaak zeer netjes achtergelaten. Echte betrokkenheid ervaren en eenheel fijne samenwerking!
aannemer waar je op kunt rekenen
Er is goed met me meegedacht over wat handiger, mooier en ook goedkoper zou zijn. Het resultaat is beter dan wat ik zelf bedacht had.
Keurig geregeld
Super allies O.K.
Leguit +Roos heeft voor mij een lekkage aan een inpandig balkon verholpen dmv aanbrengen van een nieuwe verholen goten. Es is eerst een tekening gemaakt van de voorgestelde constructie en na overleg zijn de werkzaamheden vlot daarna uitgevoerd. E.e.a. is goed en net uitgevoerd door kundige vakmensen.
De reactiesnelheid van Leguit en Roos was heel goed en de kwaliteit van het geleverde werk prima.
Betrouwbaar bedrijf prettige samenwerking en correcte en nette manier van werken. Ze hadden eengoed team op de klus.
Tegelzetter, die aantal tegels heeft vervangen, werkte professioneel en netjes. Resultaat is uitstekend.
Kwaliteit is super, flexibel omgaan met dingen die anders gaan is ook uitstekend. Prijs/kwaliteit verhouding zeer goed.
Bedrijf komt haar afspraken na. Vakmanschap.
Ze hebben mijn dak gerenoveerd met de oude pannen, panlatten waren rot en er is meteen isolatie aangebracht, prima vakmensen, ze hebben het heel mooi en goed gedaan.
uiterst betrouwbaar bedrijf,vriendelijk en prettig personeel, kennis en vakmanschap.
Zeer flexibel bedrijf die goed begrijpt wat de klant verwacht. Ik heb nu zowel in renovatie als in de verbouwing van een relatief nieuw kantoor samen mogen werken met Leguit en Roos wat mij zeer goed is bevallen. De nuchtere West-Friese instelling draagt bij tot een no-nonsense benadering van complexe uitdagingen.
professioneel en betrokken vaklui met veel ervaring
afspraken zijn nagekomen, ook bij moeilijk problemen. Weinig gezeur over extra werk
Goede communicatie en opvolging. Denken mee met de opdrachtgever.
Een verademing op het gebied van aannemers
De verbouwing van mijn keuken werd volgens planning en vakkundig verzorgd. Ook de co-ordinatie van schilderwerk en onderhoud aan de vloer in de woonkamer werd vlekkeloos gedaan.