Zie boven
Een fijne eerste controle gehad. Niets op aan te merken, ben benieuwd naar de volgende afspraak. Tot gauw!
Ik had hevige kiespijn, mijn tandarts kon niets vinden. Door te zoeken op Internet kwam ik bij Martin Levie terecht. Een hele aardige tandarts hij komt rustig over, wat voor mij als angsthaas heel goed was. Na foto´s gemaakt te hebben zag hij meteen wat er aan de hand was en maakte gelijk een afspraak bij de kaakchirurg waar ik dezelfde dag terecht kon. Er zijn twee kiezen getrokken en ik ben van de pijn af. Kortom ik ben zeer tevreden over Martin Levie en blijf nu bij hem als patient.
Martin heeft een luisterend oor en is heel vakkundig. Je voelt je gelijk thuis bij hem.
Zeer prettige tandarts. Iemand die ook verstand heeft van vitamines en eerlijk advies geeft over hoe vaak je langs moet komen. Je voelt je mens.
Ons eerste bezoek aan de Hr. Levie was een fijne ervaring. Geen poespas maar eerlijke behandeling en naar volle tevredenheid.
Ik kon snel terecht en ben uitstekend geholpen.
Vandaag voor het eerst bij Martin Levie geweest. Geen spijt van. De praktijk is erg schoon en hygienisch en Martin is een vakkundige tandarts die mij op een rustige manier duidelijk heeft uitgelegd wat er mankeerde en mij uitstekend advies heeft gegeven en doorverwezen heeft naar de kaakchirurg. Daar kon ik pas over een maand terecht. Martin Levie heeft toen zelf gebeld met kaakchirurgie en nu kan ik morgenochtend om 08.30 uur terecht. Hele goede praktijk waar ik zeker blijf.
Ik werd snel en vakkundig geholpen door de zeer vriendelijke tandarts dhr. Levie. Erg tevreden!
Prettige eerste controle van mijn dochters. Martin neemt de tijd, is kindvriendelijk en geeft vertrouwen. Ook materiaal over mondzorg voor de kinderen meegekregen. Erg tevreden.
Fijne rustige man, die duidelijk uitlegt hoe je gebit ervoor staat. En wat er aan te doen is. Ik had deze tandarts veel eerder moeten ontdekken. Dan was mijn angst voor de tandarts niet zo groot geweest.
Mijn 1e kennismaking en 1e controle is zeer goed bevallen. De tandarts luistert goed naar zijn cliënt en geeft duidelijk uitleg. Een tandarts die de tijd neemt voor de afspraak. Ik voelde mij zeer op mijn gemak.
Snelle reactie op inschrijven, wat informele praktijk, maar daarmee ook wat gezelliger en toegankelijker voor mensen met tandartsarts. Voelde kundig bij behandeling en communiceerde voortreffelijk.
Meneer Levie, hartelijk dank, ervaring en leeftijd zijn een grote troef!!
Laat ik beginnen met te zeggen dat ik niet graag naar een tandarts ga, maar ik voelde me snel op mijn gemak bij hem. Ik hou niet van groepspraktijken en deze tandarts werkt alleen en dat vind ik bijzonder prettig. Tevens een goed advies gekregen, dus hoop ik dat hij nog lang doorgaat met zijn werk.
Fijne tandarts, kwam aan huis. Geeft goede zorg, met een vleugje nostalgiek.
I've been avoiding going to the dentist for a few years now. I had to fix a cavity, found Dr. Martin after moving to Haarlem and did an intake and did the fixing all within a week. He makes you feel at ease, and my procedure went very smoothly and I was well informed throughout the process. Very happy about it!
Fijne tandarts die echt meedenkt. We voelen ons voor het eerst begrepen en goed verzorgd door tandarts Martin Levie. De tandarts neemt de tijd voor en luistert naar onze wensen. We zijn blij dat we deze tandarts hebben gevonden, zijn website is ook duidelijk en raden hem zeker aan!
We had a great experience till now. Several dentists insisted on operating my son with an intrusive approach (which brings them more money, if I may add). On the contrary, Dr Levie regularly monitored the situation but preferred opting, where possible, for natural healing (with the plan of operating only if needed). We are glad we followed his advice.
Vrijdag opgenomen in de Jacobkliniek viel een grote vulling uit een kies. Maandag maakte tandarts Levie tijd om mij in een rolstoel te ontvangen en te behandelen. Mentaal ook een opluchting.
Sinds vandaag patiënt bij Martin Levie. Als je er een behoorlijke reis door het land voor over hebt dan zegt dat eigenlijk al alles. Deze tandarts zit figuurlijk namelijk wel helemaal in mijn straatje en ik ben heel blij hem gevonden te hebben. Neemt echt even de tijd, de rust zelve en ziet je mond niet als een knipbeurs ;-) Dank Martin, tot over een half jaar!
Professional and gentlemen. Good advice provided and recommendations. Highly recommended.
Probeerde geen onnodige handelingen aan te smeren
Afspraken kort aan elkaar en een rustige praktijk hij heeft tijd voor de patienten en heel rustige man ik ben dik tevreden hoe is gegaan en geen pijn hij wist meteen van de angst te helpen en ook vist dat ik wou een verdoving hoef geen eens te vragen bij deed uit zijn zelf
heel rustige praktijk en een hele rustige competente tandarts