Vorige week ben ik na jaren bang te zijn geweest voor de tandarts weer voor het eerst naar de tandarts gegaan, Martin Levie. Er moest een gaatje gevuld worden waar ik erg tegenop zat. Dankzij de rustige uitleg en vakkundige aanpak is het mij allemaal heel erg meegevallen en zie ik er niet meer tegenop om nog een keer terug te gaan.
Prima tandarts
Bedankt voor uw snel behandeling.
ik durfde niet echt naar tandarts maar na wat zoeken op internet vond ik meneer Martin levie met 5sterren afspraak gemaakt snel geandwoordt toen ik bij zijn kliniek was heeft meneer Martin netjes alles uitgelegd wat wel en wat niet handig is en mijn behandeling was best relax zonder stres of pijn zeker een aanrader tot gauw
Mijn ervaring met dhr. Levi zijn zeer positief. Na een aantal jaren niet bij de tandarts te zijn geweest, wegens angst voor de tandarts, ben ik bij tandarts Martin Levi terecht gekomen. Wat mij erg aanspreekt aan dhr. Levi is dat hij erg rustig is. Ook wanneer je pijn, ongemak of iets dergelijks hebt, kun je je hand opsteken zodat hij even stopt om te vragen of het gaat. Verder vind ik de behandeling zeer snel en deskundig. Daarbij vind ik de kosten voor de behandeling zeer zeer schappelijk. Al met al, zeer deskundige, snelle en goedkope tandarts.
De heer Levie neemt de tijd. Geeft uitleg en dringt niets op. Vriendelijke behandeling. Ruimte voor eigen inbreng.
Prettige snelle, pijnloze behandeling.
Ik kon dezelfde dag nog terecht. Kreeg goede en rustige begeleiding en werd met respect behandeld.
Hele rustige begripvole tandarts en neemt de tijd voor je en vraagt ook na behandeling netjes of alles is goed gegaan via net mail contact
Geen minuut hoeven wachten en kon direct doorlopen. Ik had heel veel last van een gaatje en Martin heeft het opgevuld. Ben erg blij met het resultaat!
Prettige tandarts die je op je gemak stelt.
Toen ik afgelopen dinsdag voor het eerst naar tandarts M. Levie ging, was ik vrij angstig om naar de tandarts te gaan door minder fraaie ervaringen elders. Gelukkig ben ik nu voor een groot deel over mijn angst heen. Martin Levie is een vriendelijke, geduldige en vakbekwame tandarts. Hij geeft uitleg en stelt je op je gemak. Mocht je tijdens een behandeling pijn hebben, dan kun je dat aangeven en geeft hij je de tijd om op adem te komen. Kosten worden ook meteen inzichtelijk gemaakt, zodat je weet waar je aan toe bent. Mijn vertrouwen in de tandarts is weer hersteld en mijn dank daarvoor is groot. I am so pleased and grateful to have found a dentist that is kind, competent, interested and just a genuinely great person. Extremely grateful Baruch HaShem.
Rustige tandarts waarbij je je snel Op je gemak voelt als je angstig bent zoals ik. Zeker aan aanrader...
Prettig en vriendelijk.
Hier wil ik zeker terug komen en dat met angst voor de tandarts
Heerlijk dat de facturatie rechtstreeks naar de verzekering gaat. Verstand kies mooi gerepareerd. Mijn vorige tandarts kon er niet bij zij ze. Als je wil kun je bij deze tandarts snel een afspraak maken. Dat is een hele geruststelling als er wat stuk is.
Friendly, great service with not having to wait long for an appointment. Would recommend this dentistry.
Als je reclame van deze tandarts tegen komt via advertising reageer dan niet! voor je het weet heb je een afspraak zonder eerst een intake gesprek. Niet handig wanneer je angst hebt voor de tandarts. Wanneer je dan besluit om niet te gaan om dat het niet goed voelt dat er helemaal niet over angst of iets gesproken wordt alleen keiharde afspraak ronseling. krijg je nog een rekening ook van €50,- van van iemand die je niet kent en nog nooitl gezien hebt. SCHANDALIG!
Beste Pammela, je moet het verhaal wel correct vertellen. Je hebt je bij mij via internet ingeschreven. Je bent gewoon je afspraak die telefonisch is gemaakt en een dag van te voren herinnerd is per mail niet nagekomen.Ik heb je nog geprobeerd te bellen en je hebt nog een mail gehad met de tekst: Service: De eerste niet nagekomen afspraak of niet minstens 24 uur van tevoren afgezegde afspraak zal in rekening worden gebracht, maar daar wij u als patient waarderen en respecteren en ook bij ons kan er wel iets mis gaan zullen wij deze rekening annuleren als u voor een nieuwe afspraak belt en deze wel nakomt. Dus je kon alsnog een afspraak gaan maken. Je moet niet boos zijn op mij , maar op je zelf.
Rustig aardig en zeer informatief en vakkundig. Mijn eerste bezoek was kort maar goede indruk!
Lang tegenop gekeken maar uiteindelijk gegaan en hij heeft me goed geholpen
Fijne ontspannen tandarts.. neemt de tijd voor je.. legt goed uit en is rustig.. zeker voor de angstige mensen. 😉
Mijn kinderen voelen zich heel erg op gemak bij Martin Levie !! Mijn ene zoon is erg bang maar bij Martin levie viel het heel erg mee. Ze zijn heel blij met hun nieuwe tandarts.
Vriendelijk, rustig, luistert naar je klacht(en), relaxte sfeer (voor zover dat mogelijk is bij de tandarts). Bespreekt met jou wat de beste oplossing is voor je klacht.
prima uitleg en behandeling en respect voor je angsten
geen commentaar