Goed materiaal, alleen de monteurs mogen wat beter nadenken tijdens montage
In contact gekomen met Vera Solar (VS) via een link op MSN.nl. Naast VS diverse opties bekeken betreffende het kopen of huren van zonne-energie systemen, echter is de financiering die aangeboden was zeer gunstig, zelfs gunstiger als die wat de gemeente (zeer beperkt) deed aanbieden (0,2 tot 0,4% rente en boetevrij extra aflossen. Na het accorderen zou het 10 tot 12 weken duren voordat het systeem geplaatst zou worden, maar uit eindelijk was dit maar 4 weken. Helaas door de oudere dakpannen (bijna 60 jaar oud) veel breuk en ondanks mijn stapel reserve dakpannen toch nog pannen te weinig, gezien de installateurs zich niet aanpaste aan de leeftijd van het dak en ook met een hamer/pick de aanpassingen voor de beugels maakte i.p.v. met een slijptol. Daardoor lagen een aantal pannen niet helemaal goed aangesloten en moest ik nog extra pannen gaan opzoeken, want deze hebben ze niet bij zich, dus altijd een 30-tal pannen op voorraad hebben minimaal! Verder leverde de installateur goed werk, luisterde verder goed naar de wensen en voerde de opdracht als gewenst verder uit en heb ik binnen 2 weken na het activeren van de monitoringsapp reeds 10% van mijn 'normale' verbruik al opgewekt. Ik heb wel 12 elementen i.p.v. de aanbevolen 10 elementen laten plaatsen, maar dat heb ik gedaan vanwege toekomstig hoger elektrisch verbruik.
Vera Solar beveel ik zeker aan.