4 sterren: goede service, goed behandeld

Betrowbaarheid kan ik nog niet invullen aangezien de installatie nog niet echt oud is en ik denk dat je pas naar een jaar hier een oordeel over kunt hebben. (natuurlijk mag u mij de raag over een jaar weer stellen) Opmerking: op facebook lees dat ik dat iedereen bloemen heeft gekregen helaas hebben wij die niet ontvangen en heb ik deze zelf voor mijn vrouw moet kopen ;)

• Betrouwbaarheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ondanks de bouwvak zijn de panelen snel geplaats. Ik kreeg van Berend ( de technische man) netjes wat foto's doorgestuurd en werd aangemeld bij solaredge voor het monitoren van de panelen. Ze hebben goed werk verricht. Verasolar is een fijn bedrijf die duidelijk verteld wat ze doen en voor je kunnen betekenen. Zeker een aanrader!.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een zeer plezierig bedrijf die goede zorg draagt voor kwaliteit en prestatie. Goede service en juiste prijs / kwaliteit verhouding

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben erg blij met de zonnepanelen. Zowel de mensen van Verasolar als de mensen van het installatiebedrijf waren erg prettig in de omgang. Het verwisselen naar een slimme meter door Liander was erg apart, de meneer was de hele tijd aan de telefoon en de uitleg daarna was vooral snel en daardoor onduidelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al sinds enige tijd waren wij geïnteresseerd in zonnepanelen. Vanaf het allereerste contact met Vera Solar zijn wij erg enthousiast; niet alleen over de uitgebreide informatieverstrekking, maar vooral op de wijze waarop alle afspraken zijn nagekomen en de belofte is waargemaakt! De communicatie is op een uiterst plezierige wijze verlopen. Ook alle lof voor de uitvoerende partij. Keurige mannen, hardwerkend en met respect voor onze woning. Aan iedereen die zonnepanelen overweegt, wil ik Vera Solar van harte aanbevelen - ook in combinatie met de groene lening die zij via een betrouwbare partner aanbieden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn zeer tevreden. Actieve houding in begeleiding. en vriendelijke benadering Goede informatieverstrekking door de installeerders. Leuke attentie achteraf als dank.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben het contact met Verssolar als erg vakkundig en plezierig ervaren. De offerte was misschien niet de goedkoopste, maar ze hebben hun standpunt en product goed "verdedigd". Blij dat we met Verasolar in zee zijn gegaan. Laat nu de zon maar k

• Informatievoorziening
  • Nazorg en garantie N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vera Solar heeft ons duidelijke informatie gegeven, en de werkzaamheden zijn goed uitgevoerd door Vredenburg uit Steenwijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles gaat in een snel tempo, maar er is alle aandacht voor het duidelijk uitleggen van de "constructie" hoe het allemaal in elkaar steekt. Vera Solar is zeer daadkrachtig. Afspraak is afspraak!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

duidelijke mondelinge uitleg, goedkeuring van de bank was vlot, montage van de 24 panelen was vlot. duidelijke uitleg over uitlezen van omvormer . kortom een zeer positieve ervaring met VERA SOLAR

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ondanks dat ik echt nooit inga op aanbiedingen waarmee men langs de deur komt, ben ik hier wel op ingegaan. Duidelijk & compleet adviesgesprek. Correcte & nette montage met zinvolle aanpassing door monteur. Leuk reclamebord, heeft veel respons gegeven: zelfs nog een bod op het huis gehad (goed gelezen?).

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een hele prettige en betrouwbare samenwerking, die heel positief op ons overkwam.. De informatie werd op die manier heel duidelijk voor ons, zodat we alles goed begrepen en ook wisten hoe het allemaal in zijn werk zou gaan. Ook het paatsen van de panelen zelf gebeurde heel netjes, en vakkundig. Financiele plaatje werd ook ons ook helder, en uiteraard was het bosje bloemen na afloop ook erg leuk!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De informatie voorziening in een eerste gesprek was zeer duidelijk. Na ondertekening van de overeenkomst en goedkeuring door technische zaken, was een afspraak snel gemaakt. Een dag voor installatie en de dag zelf werden de onderdelen afgeleverd. Dit had beter gecommuniceerd kunnen worden. Maar de installatie en uiteindelijke oplevering waren zeer naar tevredenheid. Dus over het geheel genomen zeer tevreden over het voortraject, de installatie en afhandeling.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De mensen die bij ons geweest zijn voor de advisering en aanleg waren prettige mensen. Ze hebben hun werk goed gedaan. Ik zou, achteraf gezien, liever 1 paneel meer gehad hebben

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zorgvuldige en vriendelijke benadering. Actieve houding in begeleiding. Goede en volledige productie en prettige houding van werknemers die de panelen plaatsen. Goede informatieverstrekking door de installeerders. Leuke attentie achteraf als dank.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben zeer tevreden. Verasolar is niet de goedkoopste maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de uitstekende service en aftersalesservices. De monitoring functioneerde na een week niet naar behoren. Eén telefoontje was voldoende om het probleem uit de wereld te helpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het gesprek ten eerste heel prettig en positief. Alles wordt geregeld, je hoeft eigenlijk niets te doen. De mannen van het installatiebedrijf waren ook heel prettig in de omgang. Ze hebben zelfs het programma op de computer geïnstalleerd zodat ik dagelijks kan kijken hoeveel stroom er is opgewekt, echt helemaal super. En als klap op de vuurpijl werd er twee dagen na de installatie van de zonnepanelen een prachtig boeket bloemen bezorgd waarmee Vera Solar bij bedankte voor het in hun gesteld vertrouwen. Heel onverwacht een heel leuk!!!! Vera Solar hoeft mij niet te bedanken maar ik Vera Solar!!!! Bedankt jongens!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede uitleg en zeer goede after sales. Installatie wordt door installateur zeer vakkundig gemonteerd met duidelijke. Het is leuk om te zien dat je direct al resultaat ziet van de investering. Zeker aan te bevelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaringen met Vera Solar zijn zeer goed. Een uitgekiend concept, een gedegen advies, nagekomen afspraken, persoonlijke zorg, een mooie installatie en een eindresultaat dat er mag zijn! Voor ons DE manier om met zonnepanelen te beginnen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Open, eerlijk en neemt alle tijd voor duidelijke uitleg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was prettig zakendoen met Vera Solar. Onze vragen werden serieus genomen en van het begin tot het eind zijn we helder en duidelijk door het proces begeleid. Betrouwbaar en transparant. We wisten niet dat het zo simpel was.

4 sterren: goede service, goed behandeld

VeraSolar doet wat het belooft, binnen de tijd en met een prima installateur. De prijs is wat aan de hoge kant, vergeleken met andere aanbieders, maar de kwaliteit is prima!