Goede uitleg, goed uitziende zonnepanelen, service waar je U tegen zegt. In 2 woorden: "Zeer tevreden." Zeker een aanrader voor mensen die zitten na te denken om zonnepanelen te nemen.
Zeer klantvriendelijk. Enkele administratieve foutjes in de offerte zijn snel correct opgelost. Het boeket bloemen na de installatie was een leuke attentie.
Goed product met een duidelijke uitleg! Ook de afhandeling precies volgens afspraak.
Zojuist zijn hier de zonnepanelen geplaatst! Fantastisch! Over de gang van zaken ben ik zeer tevreden. Goed voorgelicht en alles is zoals ze het aangeven hebben tijdens het persoonlijke gesprek. Geen verassingen achteraf. Super!
Goede uitleg door de adviseur. 2 weken na de installatie van de panelen gaf de omvormer een foutmelding maar gelukkig na 1 telefoontje diezelfde week nog opgelost! Kortom zeer tevreden.
Wij waren al eens bezig geweest toen we aan het verbouwen waren om ook zonnepanelen te plaatsen toen zagen we door de bomen het bos niet meer, wisten wij veel dat het belangrijkste is exact te weten hoe een hele installatie moet worden uitgevoerd. Ook de uitleg van de garantie deed het voor ons. Bedankt jongens we zijn er content mee.