Na mijn eerste contact, en de uitleg, is alles uitstekend verlopen. De papieren, de uitleg over de financien. Alles was duidelijk, en men staat altijd klaar bij vragen.
Duidelijk advies, goede informatie en deskundigheid
Alle contacten zijn zeer goed verlopen, duidelijke afspraken, van offerte tot plaatsing en tot aan de nazorg! Wij bevelen iedereen via de mogelijkheden van Vera Solar zonnepanelen aan.
We moeten het nog afwachten, de zon laat zich in dit jaargetijde weinig zien maar het is al een sensatie dat we bij een wat heldere dag al kunnen zien dat alles werkt! We zijn heel tevreden dat we met Vera Solar in zee zijn gegaan maar ook met de installateur Ben de Boer!
Adviesgesprek was plezierig, informatief en ter zake kundige. Installatie van de panelen duurde twee dagen en is heel netjes en goed verlopen. Alles is volgens afspraak verlopen. Omdat de panelen nog niet zo lang liggen is nazorg en garantie nog niet van toepassing bij ons.
Het gehele proces rond voorlichting tot en met de installatie en nazorg is mij prima bevallen. Dit schept vertrouwen.
Helder advies. Stipte installatie.
Zeer open en positief gesprek gehad met vertegenwoordiger. je krijgt een hoop informatie. er is genoeg ruimte voor nadere uitleg en/of vragen te stellen. Na ontvangst van offerte bleek er toch een rekenfout gemaakt te zijn. Dit werd opgelost en vervolgens is alles in werking gezet. Installatie is keurig verlopen. in 6 uurtjes lagen ze er op en werkten ze dankzij kevin Hop Dakbedekkingen en zonnepanelen. Vanaf het moment dat ze er op lagen is werd het bewolkt dus......laat maar komen die zon. Binnen 2 dagen de monitoring actief zodat je precies kan volgen wat er op je dak gebeurt. Bloemetje als dank voor het vertrouwen wordt ook zeer gewaardeerd. Garantie is nog niet van toepassing en hopelijk laat dat ook nog heel lang op zich wachten.
Goede informatie vooraf, afspraken worden nagekomen. Prettige mensen, goede service
Goede informatie, snelle reactie en goede installatie
Betrouwbaar, correct. Wel even wat verwarring bij het overmaken van de factuur omdat hier de holding naam verscheen en niet VeraSolar. Voor de rest, prima service en een leuke attentie (bosje bloemen)
Ik kan niet anders zeggen als dat ik uitermate tevreden ben.Heel goede voorlichting ,plaatsing en nazorg ga zo door!!!
Door Vera Solar is alles duidelijk uitgelegd en volgens afspraak correct afgehandeld, alleen de aflossing voor de lening bleek hoger dan verwacht. De medewerkers van Vredenburg installaties hebben correct en netjes gewerkt, er werd meegedacht over een betere opstelling van de zonnepanelen.
Ik ben zeer goed geinformeerd en zeer netjes afgehandeld. Kan vera solar als organisatie aanbevelen. Complete installatie aangesloten in 6 uur. Complimenten
Vera Solar verstrekt vooraf heldere informatie, levert zoals is toegezegd en biedt goede nazorg. Wij zijn zeer tevreden. Zonder grote inspanningen van onze kant zijn wij nu de trotse bezitters van zonnepanelen.
Wij zijn door Vera Solar benaderd en hebben offerte uit laten brengen. dit is op een zeer prettige, betrouwbare en correcte manier gebeurd. Alles is zo nagekomen als was afgesproken., tot in de kleinste details. De installatie is op een keurige manier en volledig naar onze wens uitgevoerd. We kunnen de ervaring met Vera Solar alleen maar als zeer positief beoordelen en zullen Vera Solar ook zeker aanbevelen bij een ieder die plannen heeft panelen aan te schaffen.
Verkoopgesprek was goed gesructureerd opgebouwd. Op onze vragen werd een duidelijk antwoord gegeven. Er werd, ook door de installateur, goed meegedacht. Prettige mensen in de omgang.
Helaas werden de zonnepanelen pas half augustus geplaatst. Hierdoor liep de lening al. Door vera solar werd hierop een vergoeding gegeven. Helaas maar voor 1 termijn terwijl wij al twee termijnen door ons betaald moetsen worden. Advies: zorg dat plaatsing en ingang van lening dicht op zitten.
Goede info, duidelijke uitleg.
Informatievoorziening goed. De afspraken duidelijk ingepland. Goed en degelijk gemonteerd.
Wij hebben de contacten met Vera Solar als zeer plezierig ervaren. Afspraken worden goed nagekomen. Er wordt tijdig contact opgenomen ook in de nazorg om vast te stellen of alles na wens is.
Ik weet niet of dit bij nazorg of informatie voorziening hoort. Maar er zou nog steeds iemand langskomen om de instellingen van internet aan te passen. En te kijken naar de mindere levering van een aantal van de panelen.