Snel geregeld voor een oplossing
Bijzonder apart dat bestaande niet hetzelfde aanbod krijgen als nieuwkomers. We zijn dus nu weer nieuwkomers
Ze gaan snel te werk echte toppers
Helder en makkelijk uitgelegd!
Fijn om dat te lezen, Thomas! Dat is precies de bedoeling. Bedankt voor je mooie cijfer en van harte welkom bij Essent! Groetjes, Will Essent webcare
Fijn!
Super om te horen dat het snel en gemakkelijk ging Frank. Dankjewel voor je prachtige 10! 🩷👌
Het online klant worden gaat heel gemakkelijk
Bedankt voor review! Fijn om te horen. Van harte welkom!
Super!
Paar jaar geleden nare ervaring gehad met overstappen naar een andere leverancier, die mij onjuiste informatie had verstrekt, maar door een medewerker van Essent helemaal hersteld. Beloofd om nooit meer over te stappen
Bedankt voor de 5 sterren! :) Fijn dat je weer terug bent bij ons!
Nvt
Bedankt voor de 5 sterren! :)
ik had een voor mij moeilijke situatie ivm verhuizing maar de dame aan de telefoon heeft samen met mij alles uitgezocht en besproken om toch een voordelig contract af te sluiten. Toppie voor die dame.
Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen. Van harte welkom!
Transparante voorlichting en fijne app met tal van nuttige tips om te besparen. Gewoon een fijne energieleverancier.
Hallo Jos, Wat een ontzettend mooie woorden zeg en ook nog een geweldig cijfer. Zo fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Wij staan ook in de toekomst voor je klaar mocht je ergens vragen over hebben. Heel erg bedankt voor je mooie review. Ik wens je een heel mooi en fijn paasweekend. Groetjes Mariska. Webcare \ Essent
Heb na bijna 2 dagen nog geen bericht ontvangen.
Goedemorgen, Hartelijk bedankt voor het schrijven van je review. Om de situatie te bespreken heb ik je zojuist gebeld op de telefoonnummer wat in ons systeem bekend is. Dan weet je dat de gemiste oproep van mij is geweest. Ik zie dat we je op 15 april een e-mail bericht hebben gestuurd. Wanneer er nog vragen hierover zijn dan stuur gerust een e-mail naar [email protected]. Dan help ik je graag verder! Groetjes, Mandy
Wij hebben zelden tot nooit problemen gehad met Essent. en blijven om die reden ook klant
Hartelijk bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te lezen dat het zo goed bevalt en klant bij ons blijft. Mocht je toch ergens tegen aan lopen dan horen dit natuurlijk graag zodat we dit samen kunnen oplossen. Alvast een fijn paasweekend gewenst! Groetjes, Mandy | webcare Essent
Eerder jaren bij Essent geweest, nu 1 jaar weg maar toch weer terug. Helaas met verlies van kortingen
Wat leuk dat je weer klant bent geworden Roy, welkom! :)
Al meer dan 10 jaar klant van ESSENT tot volle tevredenheid.
Wauw wat een lange tijd! Op naar nog veel meer jaren! Dankjewel voor je mooie review. Groetjes, Essent | Webcare
Na vergelijking met meerdere energie leveranciers toch weer bij jullie uitgekomen. Betrouwbaarheid, duidelijkheid zijn voor ons essentiële gronden om voor een leverancier te kiezen., ondanks dat er in deze markt kostenvoordelen zijn te behalen.
Wat fijn om te horen Jos! Dankjewel voor het mooie compliment! Groetjes, Essent | Webcare
goed advies, en respons op vragen goede bereikbaarheid
Wat een mooie review! Mega bedankt Alexandra. Wij waarderen dit enorm! :) Groetjes, Webcare Essent
Hopelijk kan ik na een jaar bij jullie blijven. Belangrijk daarbij is dat het tarief voor bestaande als nieuwe klanten gelijk is!
Hartelijk bedankt voor het schrijven van een review. Hopelijk hebben we volgend jaar een mooi aanbod klaar staan zodat je bij ons wilt blijven. Wanneer er tegen die tijd vragen zijn over het aanbod mag je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag! Groetjes, Mandy | Webcare Essent.
Kan nu alleen nog maar beoordeling geven over de aanmeldingsmogelikheid.
Bedankt voor je positieve review!
Het was snel via de site te regelen .
Wat fijn dat het gemakkelijk en snel ging! Van harte welkom bij Essent en bedankt voor je review! Groetjes, Mandy | Webcare Essent
Idem
Fijn dat alles duidelijk was en dat het snel geregeld was, Pim! Welkom bij Essent. Groetjes, Will Webcare Essent
Essent is betrouwbaar betreft levering. Prijs zijn eerlijk, proberen niet om met lokkertjes klanten binnen te halen.
Bedankt voor jouw mooie review, Leo! Fijn dat je zo tevreden bent bij Essent.
Geen overbodige informatie en prima overeenkomst.
Hi Edith, Dankjewel voor jouw aanbeveling :). Groetjes, Danisha Webcare Essent
Aanvraag en productomschrijving is duidelijken verhelderend. Zoals ik het beoordeel komen ze betrouwbaar over en ga ik er vanuit dat de kosten berekening correct is
Daar mag je zeker vanuit gaan Coen ;). Welkom bij Essent!
Willemsplein 4
5211 AK 's- hertogenbosch