U
Goed te doen op deze manier
maak al jaren gebruik van essent nu ik gescheiden ben en ander huis betrek ga ik weer voor jullie.
duidelijke uit leg
ik vond het makkelijk om het in te vullen
Bedankt voor je review!
Al jaren hebben we Essent als provider. Er zijn nooit problemen en de rekeningen kloppen altijd perfect.
Bedankt dat je al zo lang klant bent Henk!
handige website, overstappen was eenvoudig
Bedankt voor je review en welkom bij Essent!
Gebeld met 0900 nummer en duidelijke informatie gekregen
Heel gud
Bedankt voor je review!
Zie boven
Mijn partner was ook overgestapt en was zeer tevreden. Daarom ook ik deze keuze gemaakt.
Wellicht niet de aller goedkoopste maar mijn gezegde is: duurkoop is goedkoop. Geen problemen met service en goed bereikbaar. Goede en actuele informatie over verbruik.
Bedankt voor je review Frans! Mocht je ons nodig hebben, dan staan we voor je klaar! Groetjes, Denis Webcare
Na 5-9 jaar vaste klant is de klantenservice met name gigantisch achteruitgegaan. Eerst een dreigmail dat voor 63€ mijn contract in de winter daarvoor stop gezet zou worden. Weerzinwekkend gewoon! Ik merk dat heel die klantenservice 0.0% om klantenbinding geeft, alleen eigen basntjes nig. Directie is geinformeerd en heeft de kopieen (in de app stond bij “alle” bedragen (paar kleintjes), “is in behandeling/ wordt verwerkt! Zelf kun je er niets uit opmaken, alles eerst zelf klantenservice lsren zien en termijn betaald en dan nog geen Enkele moeite … tot klantbehoud om iets af te spreken over termijnen (die ik eerder gewoonweg niet kon zien!!!! Maar niveau is zeer ondermaats en ben blij dat er de bezem doorheen gaat!!! Nooit meer!! Tenzij nette klantenservice, behulpzaam. Nee alternatieven raad ik ten zeerste aan. Vandaar de overstap gemaakt naar andere asnbieder 8 jan a.s. Nee de “””klantenservice ””””” jaagt daar vaste jarenlange triuwe klanten weg!!!
Hoi Ron, Jammer om te lezen dat je de klantenservice ondermaats vindt. Ondanks dat mijn collega's je het antwoord niet hebben kunnen geven waar je op gehoopt had hebben mijn collega's geprobeerd om je een duidelijke uitleg te geven. Mocht je inhoudelijke vragen hebben dan kun je altijd reageren op de e-mail van mijn collega's. Groetjes, Denis Webcare
Was snel door duidelijk menu, werkte super!
Hi Tamara, Leuk om je review te lezen Tamara. Ik ben blij dat alles duidelijk is en alles goed werkt! Ik wens je nog een fijne dag toe. Groet, Asma/ Team Webcare
Eenvoudige omschrijving men duidelij
Hi Kor, Fijn om te lezen dat alles duidelijk voor je is. :) Dank je wel voor je mooie review! Ik wens je nog een fijne dag toe. Groet, Asma/ Team Webcare
Good company and reliable
Hi Benjamin, Nice to read that you are satisfied with us! :) Thank you for your review! I wish you a nice day. Greeting, Asma/Team Webcare
Hi Peter, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service! :) Dank je wel voor je mooie review! Ik wens je nog een prettige dag verder. Groet, Team Webcare
Alles is heel duidelijk. Betrouwbare leveringen.
Hi Heinz, Fijn om te horen dat je ervaring goed is. Dit willen we zo houden! Dank je wel voor je review. Groet, Asma/Team Webcare
Snelle verwerking bij contact aanbiedingen en wijzigen termijnbedragen
Hi Leo, Fijn om te horen dat je zeer tevreden bent over onze service! :) Dank je wel voor je mooie review. Ik wens je een prettige dag verder. Groet, Asma/Team Webcare
Ik vind het fijn dat het alles online kan gebeuren en dat de prijzen nog meevallen.
Hi Wilma, Goed om te horen dat je tevreden bent en dat het goed te doen is online! Dank je wel voor je review. Ik wens je nog een fijne dag toe. :) Groetjes, Asma/Team Webcare
Al jaren vaste klant van Essent, het bevalt goed en totaal geen reden om over te stappen.
Hi Danny, Wat fijn om te horen dat je al jaren klant bij ons bent! :) Dank je wel voor je review. Groetjes, Asma/Team Webcare
Ik ging zoeken naar een andere leverancier en kwam er snel achter de de prijzen netjes zijn en het allemaal goed en snel werkt bij essent. We zijn voorheen ook klant geweest en nu weer terug.
Hi A, Fijn om te horen dat je weer terug klant bij ons bent! :) Dank je wel voor je review! Ik wens je nog een fijne dag toe. Groetjes, Asma/Team Webcare
Meer dan 10 jaar lid. Geen negatieve ervaringen meegemaakt. Maar het gr(r)as is altijd groener bij de ander. Zeggen ze.... :-) Met groet, Johan
Hi Johan, Wat leuk om te horen dat je al zo lang klant bij ons bent! :) Dank je wel voor je mooie review! Ik wens je nog een prettige dag verder. Groetjes, Asma/Team webcare
Ik heb in alle jaren met Essent genoten van een stroom aan vertrouwen en kwaliteit gekregen voor mijn euro"s.
Hi Hans, Allereerst dank je wel voor je mooie review! :) Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent met ons, dat is namelijk belangrijk. Op naar nog meer jaren! Ik wens je nog een prettige dag verder. Groetjes, Asma/Team Webcare
Willemsplein 4
5211 AK 's- hertogenbosch