Duidelijk

Gewoon goed

Alles goed

toppie

• De wijze waarop het contact is verlopen

goede en prettige samenwerking in het verleden en nu

gebruiksvriendelijk website ik word maandelijks op de hoogte gehouden van mijn verbruik. Ik kan vergelijkbare situaties vergelijken met mijn situatie.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Klanten behouden is doel opzig

Klant blijven is vertrouwen in Essent ondersteuning naar hun Klant de complexe energiemarkt duidelijkheid geeft naar verbruik, prijs en lasten dragen voor energie de huishoudbeurs kan opbrengen. De opgelegde toegevoegde belasting en heffing die in de kosten zitten van energie daargelaten wat niet thuishoort in lasten verzwaring.

Beetje apart

Beetje gek dat ik telefonisch bijna 40 euro per maand meer moet betalen. Daarom online geregeld.

Duidelijk volgens afspraak

Het is prettig om te ervaren dat vast klanten er bij Essent toe doen: Wederom een leuke korting. Dank

• De wijze waarop het contact is verlopen

Goede ervaringen, 3-jarig contract weer verlengd miv juli 2025. Vooral de maandelijkse info met verbruiksgegevens is top en zeker ook dat je per maand advies krijgt over je nieuwe termijnbedrag (zelf instelbaar !) zodat je jaarrekening geen verrassingen geeft ! Ik vind wel dat de korting voor bestaande trouwe klanten die gaan verlengen best veel hoger mag zijn als waardering voor het behoud van die klanten ! Wie weet krijg ik nog een telefoontje of mail dat ik alsnog extra korting krijg ? Zou goed commercieel gebaar zijn.

Als de berekening klopt

Onze zonnepanelen brengen meer op dan jullie beweren dus ik hoop dat het nu goed gaat anders stappen wij over naar een andere energieleverancier

• De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Zie bovengenoemde, dat zegt al genoeg.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Warmpjes en verlicht het jaar door met Essent

Ik had een vijf jaren contract en van het begin af tot nu geen enkel probleem. Je kan het zelf regelen en lukt dat niet kan je terug vallen op de klanten service

Goed en makkelijk geregeld

Goed en makkelijk geregeld

Goed en makkelijk te regelen

Goed en makkelijk te regelen

Ver van weg blijven!!

Nooit mee in zee gaan!! Zeer slechte klantenservice. Komen achteraf met rekeningen, waarvan ze TOE HEBBEN GEZEGT, dat je niet hoeft te betalen. Achteraf Pats, gelf afgeschreven en verder contact met hun is onmogelijk. Eens bij Essent, maar nooit meer!! En zal ook mijn best doen om iedereen hier zo ver mogelijk van weg te houden. De Een ster die verplicht is in te vullen is al veeel te veel voor deze lompe firma

Zeer transparant, uitstekende klantenservice

Met een maandelijks overzicht van je verbruik en of je nog goed zit met je termijnbedrag. En vaste klanten worden regelmatig beloond met leuke extra's.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Heb nog nooit problemen gehad met Essent

Geen omkijken naar

Helemaal goed

Als ex-werknemer van Essent mag ik niet negatief schrijven. Ik mocht er met 57 jaar uit en geniet nog alle dagen.

Betrouwbaar en zekerheid

Doet wat ze zeggen. No nonsens

Erg makelijk,duidelijk

nog geen mening

kan nog geen mening geven omdat ik ga verhuizen en nog geen ervaring met essent heb .

• De wijze waarop het contact is verlopen

Probleemloze , correcte behandeling en goede informatie geeft vertrouwen.

Maandelijkse informatie is een goede controle hulp. Website werkt zonder problemen en is duidelijk. Sinds ik klant ben een enkel probleem gehad met de levering en de betaling.

na dik 40 jaar en toch slecht behandeld worden

Heb meer als 40 jaar een contract gehad bij Essent. Laatste contract was een 5 jaar contract en kreeg omdat ik moest verlengen een nieuw contract aangeboden wat terecht duurder werd maar was dusdanig duurder dat ik bij andere aanbieders beduidend goedkoper kon en dan ook nog omdat ik 20 zonnepanelen heb een gunstiger teruglever optie kreeg. Ook werd ik voor mijn gevoel opgeligd door Essent omdat ik veel meer stroom had terug geleverd als wat zij voorschotelden. Er zat per jaar een verschil in van meer dan 1200 KWh. Daar over gereclameerd en kreeg een simpel antwoord van moet je de slimme meter laten controleren. Daar zat wel een prijskaartje aan van een dikke €500 wat ik dan zelf maar moest betalen. Maar nog even terugkomen op het aangeboden contract verlenging. Per week zat er een dusdanig verschil in dat als je langer wacht met verlengen het maand bedrag met ongeveer €20 omhoog ging. Hierover ook weer contact gehad maar was normaal omdat de dagprijs hoger was geworden. ??? Ook nog even gekeken als ik stop bij Essent ik dan een nieuw contract zou afsluiten bij Essent. Daar zat een verschil in per maand met hetzelfde verbruik wat ik van Essent had van meer dan €35 per maand wat ik dan goedkoper zou zijn. Daar kreeg ik een uitleg over dat ik dat verkeerd zag want je had dan niet direct de extra's die ik wel had als voorheen. Ik wilde hier meer uitleg over hebben maar de klantenservice bleef bij hun uitleg en daar was geen andere uitleg over mogelijk. Dus jammer Essent Al met al voelde het niet goed en krijg steeds meer argwaan over het teruglevering en verbruik wat Essent berekend.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Communicatie is goed en het gebruik van de app is overzichtelijk

Essent is voor mij een betrouwbare leverancier en met een naar mijn mening goed beleid

• De wijze waarop het contact is verlopen

Wij kunnen altijd rekenen op een goede klantenservice en dat is al 50 jaar zo. Ook toen we zakeijk erbij hadden.

Overzichtelijk & Duidelijk

Alles is overzichtelijk en duidelijk en bovendien klantvriendelijk.

Willemsplein 4

5211 AK 's- hertogenbosch