Communicatie is goed en het gebruik van de app is overzichtelijk

Essent is voor mij een betrouwbare leverancier en met een naar mijn mening goed beleid

• De wijze waarop het contact is verlopen

Wij kunnen altijd rekenen op een goede klantenservice en dat is al 50 jaar zo. Ook toen we zakeijk erbij hadden.

Overzichtelijk & Duidelijk

Alles is overzichtelijk en duidelijk en bovendien klantvriendelijk.

Betrouwbaar en duidelijk

Ben inmiddels al een tijdje klant. Probleemloze levering, duidelijke informatie, goede bruikbare app en prettig voordeel programma

Met informatie op Mijn Essent en via Service desk goede afweging mogelijk

Door de informatie die ik op Mijn Essent en de Essent website kon vinden kort te bespreken met een medewerker van de servicedesk was het mogelijk een goede afweging te maken.

Alles ging heel soepel

• De wijze waarop het contact is verlopen

kon geen telefoonnummer vinden van Klantenservice

Verlengen van mijn huidige contract ging soepel. Ik had echter vragen over de verandering vh maandtarief voor mij (van 26 naar 59 euro!). Op de website van Essent is het Klantenservice telefoonnummer NIET te vinden! Alle antwoorden moet je maar vinden bij Veel gestelde vragen. Niet dus! Uiteindelijk via ChatGPT een telefoonnummer gevonden! Erg irritant! De dame aan de telefoon heeft mij prima geholpen. Essent, maak het de klant svp iets makkelijker!?

Betrouwbaarheid

Als wij al jaren-en jarenlang op jullie kunnen rekenen dan zijn wij dik tevreden

Zo goed

• De wijze waarop het contact is verlopen

Zeldzaam slechte klantenservice !!!

16 januari een contract afgesloten via de vriendenbeloning van mijn schoonouders, datzelfde geldt voor mijn ouders. De beloningen hiervoor zouden begin februari uitgekeerd worden. Inmiddels na 7x bellen en "binnen 3 dagen terugbellen" geen terugkoppeling , daarna 2x chatten en ook nu niet de beloofde terugkoppeling ben ik er wel klaar mee. Het enige wat ik te horen krijg is, wat vervelend, zo was er in de laatste chat voor vandaag 13 maart om 17.00 uur een terugbelafspraak, gemaakt door Sanne. Je begrijpt het misschien al, niks van Sanne gehoord en zij schreef nog om vertrouwen te hebben, wat een lachertje zeg. De volgende stap is dus nu de geschillencommissie en volgend jaar snel overstappen.

Goed en daadkracht

Slim goed en niet te duur

Altijd tevreden

Tot nu toe ben ik nog altijd zeer tevreden. Tevens een super aardige klante service gesproken zodat ik zeker bij essent blijf

• De wijze waarop het contact is verlopen

Op moeilijke vragen komt nooit een antwoord...

Aan het begin van de terugleverkosten stelde ik een kritische vraag met een uitgebreid rekenvoorbeeld waaruit bleek dat het voor ons gunstiger was om de panelen los te koppelen, daar wisten ze destijds geen antwoord op, want alles was nog zo nieuw. Ik zou teruggebeld worden. Dat is uiteraard nooit gebeurd. Nu zie ik op de jaarrekening dat nadat mijn contract (nog zonder terugleverkosten) was afgelopen, ik voor de 2 maanden dat ik geen contract had binnen deze jaarrekening (december en januari - amper iets teruggeleverd), ik in de staffel val waarbij ze gekeken hebben naar de teruglevering van een heel jaar (dus incl. de periode dat ik een contract had). Een beetje gek, want deze teruglevering viel mijn inziens allemaal nog binnen het contract. Betalen voor 15kwh terugleveren of 3000kwh terugleveren, is nogal een verschil. Ik zou weer teruggebeld worden, het zal mij benieuwen.....

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

blij met verlenging

Ging heel makkelijk ,ben blij dat ik niet over ben gestapt na een telefoon gesprek over bezuiningen op energie.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Met de fysieke medewerker uitstekend, met de robot slecht

De A.I. robot begreep mijn vraag totaal niet. Gelukkig kreeg ik een fysieke medewerker te spreken die mij uitstekend heeft geholpen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Klantvriendelijkheid laat te wensen over.

De communicatie is en blijft een probleem, vooral voor klanten die een spraakprobleem hebben. We hebben al maanden geleden gewezen op tekortkomingen in de Essent app en in Essent online. Hierdoor hebben we onze verlenging steeds moeten uitstellen hetgeen er toe heeft geleid dat we nu het dubbele maandbedrag kwijt zijn. Een vorm van Coulance zou ik zeker van Essent verwachten, maar zoals gezegd loopt het met de communicatie bedroevend! Hetgeen een domper betekend op een jarenlange overeenkomst.

Duidelijk en goed

Komt betrouwbaar over en consequent.

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen

Mijn energie wordt altijd netjes geleverd.

Goed vast contract gehad; toen alle prijzen omhoog schoten, bleef ik hetzelfde betalen. En het energieverbruik elke maand in een duidelijk overzicht.

• De wijze waarop het contact is verlopen

al jaren een trouwe leverancier

nooit problemen gehad met Essent

• De wijze waarop het contact is verlopen

Duidelijke info en adequate uitvoering.

nvt

excellent energy supplier

I have been a customer since I moved to the Netherlands. I am very satisfied with the application they have and I plan to stay with them for a long time. I just signed my new 3 year contract..

Fijne en duidelijke website

Na het invullen van mijn gegevens kan ik direct zien wat ik ongeveer ga betalen! Echt helemaal top! Essent, we zijn blij met je als energieleverancier.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Altijd eerlijk en goed behandeld door essent

Makkelijk bereikbaar als er iets is dingen worden snel en goed afgehandeld.

heldere en duidelijke web-site

het verlenging van het contract zonder poespas en helder

Willemsplein 4

5211 AK 's- hertogenbosch