snel geregeld duidelijke info
Dankjewel voor je review Piet. :)
Mijn telefoongesprek met de medewerker was plezierig, mijn vragen werden goed beantwoord. De site is overzichtelijk en duidelijk.
Goedemorgen! Hartelijk bedankt voor je mooie compliment. Groetjes, Mandy
Goede infomatie!
Goed om te horen dat je zo tevreden bent Theo, dank voor de mooie beoordeling! Groet, Jo
nooit problemen
Wat fijn Wilma! Dankjewel voor je review.
Goede website, duidelijke informatie. Maandelijkse overzichten van het verbruik.
Super om te horen dat je zo tevreden bent Frank! Dankjewel voor je review.
Ben van Vattenfall toch weer terug naar Essent , toch betere condities en heb er een beter gevoel bij.
Wat fijn om te horen Wiel! Dankjewel voor je vertrouwen en je mooie review.
Al 40 jaar bij essent geen klagen prima
Super bedankt voor je review Gea!
Goed ingelicht snel geholpen
Wat fijn om te horen Ria! Dankjewel voor je review.
Ik heb altijd een goede ervaring met Essent gehad.
Super bedankt voor je review en het mooie cijfer Pradiep!
Voor de overstap naar een digitale meter had ik Normaal tarief, dit is overschakeling naar een digitale meter gelijk gebleven. Bij de leveringskosten wordt er wel onderscheid gemaakt tussen Normaal- en Daltarief gebasseert op een verschil van ca 50% in gebruik. Bij mijn informatievraag via de chatbob (Semin) kon er geen duidelijk antwoord gegeven worden waarom dit bij de leveringskosten wel wordt toegepast en bij de stroomtarieven niet. Graag had ik hierop een duidelijk antwoord gehad. Mijn vertrouwen in Essent als energieleverancier is echter daardoor niet minder geworden.
Dag Cees, Goed dat je dit aangeeft! Als het goed is, zou er geen onderscheid gemaakt moeten worden. Ik wil je daarom vragen, om je vraag even op de mail te zetten naar ons. Als het kan graag met screenshots erbij van waar je dit ziet staan. Het mail adres is: [email protected]. Je vraag zal worden opgepakt door een collega en geen chatbot. Alvast dank en dankjewel voor je review. Groetjes, Essent | Webcare
Omdat ik er een paar dagen heb nagedacht over het verlengen van mijn contract. Krijg ik een slechter aanbod.
Dag Maarten, Ons aanbod kan inderdaad snel wijzigen. Ik begrijp dat het jammer is als je een leuk aanbod ineens niet meer ziet staan. Daarom is het altijd slim om het aanbod meteen af te sluiten als je deze goed vind. Je hebt namelijk altijd 14 dagen bedenktijd waarin je gratis kan annuleren. Zo voorkom je een teleurstelling, maar kun je er alsnog over nadenken. Groetjes, Essent | Webcare
Zeer tevreden over Essent
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is.
Ooit heb ik me door Cool Blue laten verleiden om over te stappen. Nooit spijt van gehad.
Dag Thelma, Dankjewel voor je mooie review en het mooie cijfer!
Prima website, snel en duidelijk alles zelf te regelen
Dankjewel voor mooie review Huub! ;)
niet goedkoopste
Dank je wel voor je vertrouwen in ons Kees! Op naar nog vele mooie jaren samen. :)
Dank je wel Leo.
Fantastisch bedrijf
Wauw thanks Adrienne! Wij vinden jou ook fantastisch!! :D
Ik weet waar ik aan toe ben ,geen verborgen zaken. Wanneer je een vraag stelt krijg je duidelijk antwoord.
Dank je wel Annemarie. Daar doen we het voor! Transparant zijn en behulpzaam waar nodig. :)
Al klant via alle voorgangers vanaf 1977
Wauw dat is al een erg lange tijd Miriam. Dank je wel voor al die jaren dat je al trouw aan ons bent!! :)
Ben inmiddels al om en nabij 46 jaar klant Altijd al tevreden
Dat is al een erg lange tijd zeg! Dank je wel. Op naar nog vele mooie jaren samen! :)
Eerlijke prijs
Dank je wel Wilfried!
Ik word altijd goed voorgelicht door Essent en krijg een goed inzicht in mijn verbruik. Mijn Essent is makkelijk in gebruik.
Fijn om te horen dat alles duidelijk en overzichtelijk voor je is Eline. :)
Okee
Dank je Nelie!
Al ruim 40 jaar klant (PNEM/ Mega-Limburg/ Essent) en nog steeds zeer tevreden!!
Wauw dat is al een erg lange tijd Frans. Op naar nog meer mooie jaren samen! :)
Tot nu toe probleemloos.
Goed om te horen Henny! :)
Willemsplein 4
5211 AK 's- hertogenbosch