N.v.t.
Dank je wel voor het mooie cijfer Anke. Groetjes Mariska. Webcare |Essent.
Duidelijk en zekerheid
Hoi Hendrik, Fijn om te horen, dank je wel voor je review. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
Mooie review Anko, Dank je voor het delen van jouw ervaring met Essent. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
Blij mee….
Hallo Diny, Wat fijn om te horen dat je blij bent met ons. Bedankt voor je review. Groejtjs Mariska. Webcare |Essent.
Betrouwbaar en lang bestaand bedrijf met redelijke tarieven. Als meer dan 10 jaar bestaande klant 10 % korting op tarieven.
Hallo Ans, Jeetje ik wordt er bijna stil van, al 53 jaar klant van Essent ( PNEM) Wat een mijlpaal zeg. Ik was 53 jaar geleden niet eens geboren. Ontzettend bedankt voor je mooie woorden. En we gaan uit van nog vele jaren een fijne samenwerking. Groetjes Mariska. Webcare | Essent
Zie boven Prettige en deskundige monteur
Hallo JHM Mommerd, Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de monteur en zijn deskundigheid. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
Al jaren een contract bij Essent en nooit problemen gehad.
Hoi Will, Fijn om te horen Will dat je alles zo positief ervaart zonder problemen. Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
Tevreden Goed bereikbaar Goed advies Geen verdere opmerkingen
Hoi Floortje, Jeetje wat kan ik hier nog aan toevoegen? Wat een ontzetten mooie woorden en geweldig cijfer. Heel erg bedankt voor je mooie review. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
Essent is erg vertrouwd! Leuke cadeautjes en kortingen. Top!
Jij bedankt voor je leuke review Ellen. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
al jaren klant bij Essent nooit geen problemen gehad
Laten we dat zo houden Jack, Bedankt voor je review. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
Goede verbruiksinformatie
Hallo Gerard, Fijn om te horen, bedankt voor je review. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
Zie bovenstaande regel
Hallo Hans, Bedankt voor je review. Laten we gaan voor in ieder geval nog 10 jaar. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
altijd goed bereikbaar
Bedankt voor je review Tonny. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
Nooit problemen gehad
Hallo Karin, Fijn om te horen dat je tevreden bent. Bedankt voor je review. Groetjes mariska. Webcare | Essent.
Contract verlenging snel makkelijk geregeld. Top
Hoi Gert-Jan, Wat leuk dat je jouw contract hebt verlengt, bedankt voor het vertrouwen en je mooie review. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
Na een uitstapje weer vertrouwd terug
Welkom terug Martin, Leuk dat je weer terug bent en bedankt voor het vertrouwen en je review. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
Een positief en makkelijk kunnen regelen
Hallo Pauline, Bedankt voor je mooie review. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
Al voor de derde keer verlengd en geen spijt
Wat ontzettend leuk om te horen Daan, Heel erg bedankt voor het vertrouwen in Essent , en natuurlijk voor je mooie review. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
Duidelijke, prettige en zeer overzichtig in de maandelijkse afrekening en overzicht
Nou nou Pieter-Sjoerd, Wat kunnen wij nog meer wensen dan deze mooie woorden van jouw review. Super bedankt hiervoor. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
Ik ben nu al 6 jaar bij Essent en heb nooit klachten of problemen ervaren. Het bekijken van je termijnbedrag en het aanpassen daarvan gaat erg eenvoudig. Ik heb mijn product ook via internet afgesloten (dus niet via iemand aan de deur, of iemand die mij beldde) Ik heb net mijn contract verlengt met nog eens 3 jaar Ze weten wel waar ze het over hebben toppers vind ik ze. Mag ook wel eens gezegd worden.
Hoi Fernando, Wouw Fernando wat een hele mooie en lieve woorden. Zo fijn om te horen dat alles goed en makkelijk werkt. Wij zijn zeker blij met klanten die zulke positieve ervaring met oins hebben en dat ook onder de aandacht brengen. Heel heel erg bedankt voor je mooie review. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
10 jaar bij Essent
Hallo Lal, Bedankt voor je review. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
Altijd correct
Fijn om te horen Heinz, Dank je wel voor je review. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
ik ben altijd goed behandeld geworden hoop het zo te houden
Hallo Paulina, Wij werken er altijd aan om onze klanten naar tevredenheid te helpen. Bedankt voor je review. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
App is goed en voor de rest ook geen problemen.
Fijn om te horen Wil. Bedankt voor je review. Groetjes mariska. Webcare | Essent.
Duidelijk
Bedankt voor het mooie cijfer Henk. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
Willemsplein 4
5211 AK 's- hertogenbosch