Wij hebben tot nu toe eigelijk nooit geen klachten, ik hoop dat het zo blijft, wij zijn al ongeveer 40 jaar bij jullie aan gesloten
Hoi Co, Bedankt voor de mooie review. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
Ben al jaren klant en bevalt mij uitstekend
Hoi Henk, Bedankt voor je review. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
ben tevreden omdat je goed kunt zien wat je verbruikt aan energie en je maandelijkse termijn kunt aanpassen
Hallo Anneke, Bedankt voor je leuke review. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
Wij worden goed geïnformeerd over alles wat er speelt over energie en isoleren
Hallo Daan, Fijn dat je zo tevreden bent met onze communicatie met de klanten. Bedankt voor je mooie review. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
Heldere communicatie vanuit Essent
Bedankt voor je review Paul. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
Zo gemakkelijk als niks mis mee
Hallo Jan, Bedankt voor je review. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
Leuk om te horen Wout, Bedankt voor je review. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
Bij onze laatste verlenging was nog sprake van 150euro cadeau voor een vaste klant, dit mis ik nou. Geen gesprek meer om onz weer te werven voor de volgende 3 jaar.
Hoi Gert, Ik snap dat je dat mist is altijd wel leuk om energiekorting te krijgen. Neem eens contact met ons op tegen het einde van je huidige contract. Dan kunnen we samen kijken wat er dan mogelijk is. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
Na vergelijken schelen de tarieven maar 1 a 2 cent per kwh of kuub en dat is niet het risico waard van faillissementen van prijsvechters.
Hoi Dolf, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je vertrouwen hebt in Essent. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
Ik was al overgestapt naar een andere maatschappij, die ik uiteindelijk kon annuleren . ;koste mij wel een boete), omdat u erg laat bent een een goed aanbod voor verlenging. Ik baal daar enórm van. Maar toch maar weer, als trouwe hond, bij u teruggekomen. Doe dat ALSTUBLIEFT niet nog een keer. Daar kan mijn hart niet tegen. Met vriendelijke groeten Menno van Zanten
Hoi Menno, Wat goed dat je dit doorgeeft aan ons. Wij waarderen het heel erg dat je toch weer terug bent gekomen bij Essent. Weet dat je binnen 2 a 3 maanden voordat je contract afloopt in je account ook al verlengingen kunt inzien. Standaard worden de contracten elke 1e daag van de maand op nieuw berekend, en kunnen deze wijzigen. Soms gebeurd dat ook tussendoor als we opnieuw moeten inkopen als de voorraad op is. Groetjes mariska. Webcare | Essent.
Redelijk goed
Hallo Geert, Bedankt voor je review. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
Het is alles duidelijk omschreven
Leuk om te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor je review Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
Ook via de telefoon veel geduld en goede eerlijke uitleg!
Hoi, Bedankt voor je mooie woorden en geweldig cijfer. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
Essent is niet de goedkoopste maar hebben nooit geen problemen en als vaste klant best wel veel voordelen
Hoi Erwin, Bedankt dat je gaat voor het vertrouwen en de voordelen, en natuurlijk jouw mooie review. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
Wij zijn Tevreden met Essent
Hallo Giel, Heel erg bedankt voor deze super mooie review. Groetjes Mariska. Webcare |Essent.
Duidelijke website, goede informatie.
Hallo Wim, Bedankt voor je mooie cijfer. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
zekerheid
Zie boven.
Hoi Berend, Bedankt voor je review. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
Altijd goed, altijd korting gehad. Ook elke keer een mooi aanbod voor een contract aangeboden gekregen. Als essent zo goed bezig blijft ben ik klant voor het leven.
Wauw wat een mooie review! Super bedankt hiervoor en voor het mooie cijfer!
Betrouwbaar
Super bedankt voor je review Egbert!
Tevreden met gas en licht rekening we horen het wel veel erger wat mensen aan energie kosten moeten betalen ongekend
Wat fijn om te horen Mieke! Dankjewel voor je review!
Altijd duidelijk en jullie houden mij goed op de hoogte
Fijn om te horen Rita! Dankjewel voor je review.
Zeer tevreden !
Wauw! Dankjewel voor je review en het mooie cijfer dat je ons hebt gegeven!
Nooit problemen
Super bedankt voor je review en het mooie cijfer!
oke
Dankjewel voor je review!
Willemsplein 4
5211 AK 's- hertogenbosch