Nvt
Super bedankt voor het mooie cijfer! :)
Ik woon in het buitenland en verhuis binnenkort naar NL Via de cahtr heeft Wilma (zal wel een fictief persoon zijn) me uitstekend geholpen! Ik raad ESSENT derhalve aan om haar salaris te verhogen! Zulke werknemers ben je zo kwijt! Wilma moet BLIJVEN!
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het contact met mijn collega. Ik zal de complimenten doorgeven ;) Groetjes, Webcare Essent
Essent is goed van af het begin
Bedankt voor je review!
Geen gezeur, altijd goed
Wat fijn om te horen Frans! Dankjewel voor je review en het mooie cijfer ;)
Nooit problemen gehad bij Essent en al klant vanaf 1981 Ik wil geen andere energieleverancier
Wauw! Sinds 1981 dat is al een lange tijd! Op naar nog vele jaren samen :)
Van horen zeggen
Super bedankt voor het mooie cijfer! Hopelijk zullen je eigen ervaringen ook een 9+ worden ;)
De concurrentie biedt veel voordelen, zoals aanzienlijke welkomstpremies als je jaarlijks van energieleverancier wisselt. Ik zet bij elke relatie op wederzijdse stabiliteit en vertrouwen. Voor mij is het al een behoorlijke stap om van variabel naar vast over te stappen... ik hoop dat ik er geen spijt van krijg en uw mij adequaat blijft adviseren.
Essent is nauwkeurig. Daarom blijf ik klant van Essent. Is wel wat duurder
Dankjewel voor je review! Wat fijn om te horen, op naar nog vele jaren samen! ;)
prima en snel overstappen
Fijn om te lezen dat de overstap zo gemakkelijk en snel is verlopen Jet! Dank je wel voor het delen van jouw ervaring. Groetjes, Team Webcare Essent
Niet te opdringerig, prima bedrijf
Fijn om te horen Mitchell, dank je wel!
Al jaren goed, zonder addertjes onder het gras.
Op naar nog vele mooie jaren samen! :-D
De communicatie met Essent is erg duidelijk en het inzicht in je verbruik is heel eenvoudig en transparant
Wat fijn om te horen Peter! Dank je wel voor het delen! Een fijne dag gewenst. Groetjes, Team Webcare Essent
Ben nieuw maar had Essent zakelijk en dat was ok
Bedankt voor je fijne review! Groeten, Webcare Essent
Nooit geen klachten. Betaal je te weinig hoor je het betaal je teveel dan hoor je dat ook. Ik kies al heel lang voor Essent. Top
Bedankt voor al het vertrouwen al die jaren! Bedankt ook voor je fijne review en cijfer. Groeten, Webcare Essent
Toch weer voor Essent gekozen omdat ik geen tijd meer had, maar het aanbod voor een vaste klant is nauwelijks beter (misschien wel slechter) dan wanneer je via een vergelijkingssite een aanbieder kiest. Essent heeft 1x gebeld. Zou daarna een verbeterd voorstel doen, nooit weer wat gehoord.
Bedankt voor je review Jelte. Fijn dat je weer voor ons hebt gekozen! Groeten, Webcare Essent
Snel klant worden
Bedankt voor je review Jan. Groeten, Webcare Essent
Duidelijke website: duidelijk qua verbruik en qua contract.
Wat fijn om te horen, dankjewel! En ook bedankt voor het mooie cijfer! :)
N.v.t.
Dankjewel voor je review! 😊
Gewoon gas en elektra geleverd, zonder fratsen.
Fijn om te horen Bert! Super bedankt!
Geen klachten, wij zijn zeer tevreden!!
Wat fijn om te horen Henri! Dankjewel voor je review ;)
Prettig
Dankjewel voor het mooie cijfer Rob! :)
Altijd correcte informatie en duidelijke overzichten met correcte tarieven en goede service
Super bedankt voor je review Jo! Wij waarderen dit enorm.
zekerheid, transparant, klantvriendelijk
Wat fijn om te horen Peter! Super bedankt voor je review en je mooie cijfer! :)
Was klant en blijf klant
Wat een mooie review! Dankjewel hiervoor en voor het mooie cijfer natuurlijk! :)
Ben al heel lang klant bij Essent en ben nog steeds erg tevreden. Als het zo doorgaat hoop ik dat de relatie nog lang mag duren. Ditmaal voor het eerst een verlenging zonder telefonisch contact. Voorgaande keren steeds telefonisch contact gehad v.w.b. een verlenging van het energie contract en dat is me altijd prima bevallen. o.m. om de duidelijkheid, het meedenken en de vriendelijkheid van de gesprekspartner van jullie klantenservice. M.vr.gr.: j.Boelens
Bedankt voor de vertrouwen! Heel fijn om te horen dat je al zo lang klant bij ons bent. Fijn dat het via meerdere kanalen bevalt. Groeten, Webcare Essent
Willemsplein 4
5211 AK 's- hertogenbosch