Geen klachten
altijd tevreden en duidelijke communicatie via mail.
Zeer correct
erg duidelijk
Good
Ik begrijp dat saldering geen eerlijke regeling is. Maar Essent maak misbruik van de mogelijkheid om teruglever kosten in rekening te gaan brengen. De kostprijs van stroom excl belastingen, netwerk etc. is 6 cent per kWh. De terugleverkosten die Essent in rekening gaat brengen zijn 13 cent per kWh. Voor iedere kWh die je dus teruglevert betaal je Essent 7 cent. (13-6) Negatieve energieprijzen komen voor maar zijn een uitzondering. De meeste stroom die je teruglevert heeft een positieve waarde, maar wel minder dan de gemiddelde 6 cent. Het is dus absurt dat je geld moet betalen voor alle stroom die je teruglevert aan Essent.
Betrouwbaar, leveringszekerheid gas en stroom. En duidelijke overzichten alsmede ongevraagd goede tips
Goed en makklijke voor operatie
Dankjewel voor je review Tian.
Mijn tarief wat ik per maand betaal mag het zelfde blijven.
Dankjewel voor je mooie review en je 10! ;)
Vraag niet begrepen
Dankjewel voor je review Robert.
Dankjewel voor je mooie review.
Bedankt voor je review Jurgen.
l
Dankjewel voor je review.
Compleet
Dankjewel voor je review Marco.
We zijn bijna 47 jaar getrouwd en ook hebben dan 47 jaar vertrouwen in Essent.
Wauw al 47 jaar! Wat leuk om te zien dat je al zo lang trouwe klant bent bij ons John! :)
Prima ervaring, goed voorgelicht.
Dankjewel voor je review Josta.
Kort en krachtig overzicht waar je een keuze kan maken. Ben al jaren klant bij Essent en altijd tevreden. Bedankt voor jullie dienst Familie Frijmersum
Super om te horen! Dankjewel voor je review.
Reeds lang klant geen klachten en geen ongemak.
Bedankt voor je review.
Duidelijkheid is in deze tijd belangrijk
Dat is zeker belangrijk! Bedankt voor je review.
Essent denkt met je mee en je wordt gewaardeerd als klant dmv leuke acties via thuisvoordeel en korting op je stroomverbruik;hoe langer je klant bent hoe meer korting. En je kunt ook nog ieder jaar sparen voor korting op andere producten uit hun assortiment. Zeker n aanrader.
Ik vind thuisvoordeel ook erg leuk voor onze trouwe klanten! We denken graag mee met de klanten Nicole. Dankjewel voor je review.
Ben al meer dan 50 jaar klant. Altijd goede ervaringen op gedaan. Enige min punt is dat voor vaste klanten zelfs een duurder aanbod bij verlenging van het contract wordt gedaan dan voor geheel nieuwe klanten het geval is. Hieruit valt op te maken dat de bestaande klanten niet maximaal worden gewaardeerd. Ook al suggereert Essent dat men blij is met deze verlenging
Wauw al 50 jaar! Dat is al een lange tijd. Super leuk om te zien dat je al zo lang trouwen klant bent bij Essent. Dankjewel voor je review.
Mijn ervaring is goed
Fijn om te horen. Dankjewel voor je review.
Nooit geen klachten.
Dat is altijd fijn! Dankjewel voor je review.
nooit geen klachten gehad betreft levering betalingen altijd op tijd binnen
Dankjewel voor je review Herman.
Vaste trouwe levering
Dankjewel voor je mooie review!
Willemsplein 4
5211 AK 's- hertogenbosch