Ben al 40 jaar een tevreden klant.
Wauw al 40 jaar trouwe klant bij Essent. Dankjewel voor je review Jac! 👌
Als ik als particulier, met goed bewijsmateriaal, bij jullie een aanvraag kon indienen om aanspraak te maken op mijn 'Spaartegoed' voor verduurzaming, terwijl ik de verduurzamingsklus op een technisch goede en doordachte manier zelf heb gedaan ipv door één van jullie partners..... Als dit zou kunnen en ik zou mijn spaartegoed kunnen ontvangen.... dan had ik 5 sterren gegeven.
Dankjewel voor je review en je feedback Mario.
Beter dat je weer een 3 jarig contract kunt krijgen met zonnepanelen.
Dankjewel voor je review Willem! ;)
zeer goed website duidelijk klasse
Dankjewel voor je review. Altijd fijn als alles duidelijk is.
Wij zijn uiterst tevreden over de voorbije periode en uw medewerking tijdens onze voorbije verhuizing van Bossscheweg naar Zandvliet te Boxtel. De jaarlijkse vergoeding vinden wij uiteraard ook prima.
Dankjewel voor je review en natuurlijk gefeliciteerd met je nieuwe woning! Heel veel geluk in je nieuwe woning.
vertrouwde leverancier
Zo hoort het ook om afspraken na te komen. Dankjewel voor je review. 😍
Ik snap niet alles betreffende de uitleg aangaande de tarieven maar dat zal wel aan mijn leeftijd ligggen van bijna 80 jaar.
Dat is fijn om te horen. Dankjewel voor je review.
Zeer spijtig dat als je klant bent en je contract gaat verlengen, er dan geen "cadeau "wordt gegeven en wel als je voor de eerste keer een contract af sluit.
Dankjewel voor je review Joys.
Geen persoonlijk contact gehad, omdat ik via mijn Essent alles prima kan regelen.
Dankjewel voor je review Nellie.
Tot nu toe iedere keer duidelijke en geduldige uitleg aan de telefoon. Tarieven lijken mij redelijk en kortingen en leuke incidentele acties zijn aantrekkelijk
Dankjewel voor je review!
Medewerkster klantenservice nam de tijd en meedenkend voor alle vragen te beantwoorden.
Dankjewel voor je review Karl.
Duidelijke voor lichting
Dankjewel voor je review Jaw.
Tevreden
Dankjewel voor je review!
Super snel en gemakkelijk!
Dankjewel voor je review!
Ik ben pensionado en kan heel goed overweg met de website en toegankelijkheid van Essent. (wij zijn al meer dan 20 jaar client van Essent en daarvoor woonden we in Emmen en waren wij ook al client.)
Altijd fijn dat je geen gedoe hebt ervaren. Dankjewel voor je review!
Mijn ervaring is dat je elk jaar meer moet gaan betalen. Ze zeggen 'neem zonnepanelen, dat is goed voor het milieu en voordelig' en nu moet ik nog meer betalen want de zonnepanelen leveren stroom en dat kost geld want het net raakt overbelast. Dit soort bedrijven houdt de huidige staat van onze maatschappij in stand. En dat vind ik triest, heel triest.
Erg blij met jullie, behalve dat teruglever kosten in rekening worden gebracht.
Dankjewel voor je review Herman.
geen problemen mee
Dankjewel voor je review!
Correcte weergave op de Essent app. Waar je ten alle tijden kunt inzien in jou verbruik. En je contract.
Bedankt voor de review! Leuk om te zien dat je onze app gebruikt en deze zo bevalt! :) Blijf er vooral gebruik van maken! Groet, Webcare Essent
Als bejaarde (87) digibeet kon ik door duidelijkheid van U mij zonder hulp deze opgave hopelijk tot een goed resultaat mag brengen
Vorige maand was het nog niet mogelijk nu gelukkig wel
Super! :)
Geen flauwekul altijd goed
Dankjewel voor je review Chris.
Helder en overzichtelijk.
Dankjewel voor je review! ;)
Nooit problemen, alles goed geregeld!
Dankjewel voor je review Jaap! ;)
Het contract verlengen gaat met een paar klikken.
Fijn om te horen! We doen ons best om de app / online omgeving voor iedereen zo eenvoud mogelijk te maken (en te houden) Groet, Dial
Willemsplein 4
5211 AK 's- hertogenbosch