Essent levert stabiel en is betrouwbaar vwb de levering van elektriciteit. Het grootste probleem dat ik heb is dat het allemaal zo ineens duurder wordt gemaakt. Terugleverkosten? Ik kan het mij niet voorstellen dat dat een probleem is. Wij willen toch met z'n allen een beter milieu? Of mag het alleen in het voordeel van Essent en andere bedrijven? Ik had het prima gevonden als ik al mijn energie zou kunnen opmaken en/of verekenen tegen de opgewekte, en dat Essent met de rest zou blijven gratis. Dan is er een win/win situatie zonder dat ik als consument nog meer op kosten gejaagd word. Een ander alternatief zou zijn om mij de mogelijkheid te geven om de opgewekte energie op te slaan of de zonnepanelen 'uit te doen' zodat er geen overschot op het net komt. Dat is de omgekeerde wereld, maar houd je de kosten wel lager. Maar goed, typisch Nederlands om vanuit Top Down besluiten te maken en niet echt goed na te denken over dingen en de gevolgen. Ik ben hier niet blij mee!
Goedemorgen, Ondanks de terugleverkosten zijn zonnepanelen nog altijd gunstiger. Alles wat je opwerkt en meteen gebruik van maakt daar betaal je geen terugleverkosten over. Heb je meer over dan dat je meteen verbruik, dat lever je terug aan het net en daarover betaal je terugleverkosten. Het is nog altijd goedkoper dan het volledige verbruik te betalen. De reden dat er terugleverkosten zijn heeft te maken met het onbelans. Dankjewel voor je review Gianni.
goede stabiele levering met nette prijs kwaliteit verhouding.
Dankjewel voor je review!
Zie tekst boven
Dankjewel voor je review!
Alles is duidelijk en makkelijk te vinden via mijn Essent.
Makkelijk te regelen .
Dankjewel voor je review! ;)
Alleen jammer dat geen vijf jaar contact meer is ben altijd tevreden geweest hoop nu ook weer bedankt voor jullie aanbod
Dankjewel voor je mooie review. We hebben inderdaad geen 5 jarige contracten meer. Ik begrijp dat je liever een contract had gewild voor langere looptijd, zodat je er een tijd geen omkijken naar hebt. Nogmaals bedankt voor je review.
De verbruik standen per dag worden goed bij gehouden!
Dankjewel voor je review! ;)
Nieuwe klanten krijgen een beter deal dan bestaande Klanten. 2 keer verzocht om teruggebeld te worden nadat jullie contact met mij gezocht hadden voor een “goede aanbieding”: ben niet terug gebeld Zelf algemene nummer gebeld: gesprek met klanten service sloeg nergens op. Slechtere deal dan online …. Argumentatie was slecht en en dan nog adviseren om snel te beslissen. Essent vraagt erom dat je overstapt naar een andere leverancier en om klanten te verliezen, nul loyaliteit voor een klant die al lang stroom/gas afneemt.
Wat vervelend dat je niet terug bent gebeld. Er kan soms verschil zitten in een aanbod. Leveranciers kunnen bestaan door het grote aantal afnemers. Hoe groter het klantbestand, hoe goedkoper we kunnen inkopen, dus ook voor bestaande klanten heeft het een doorwerking. Het aantrekken van nieuwe klanten is belangrijk. Onze loyaliteit voor de klanten is thuisvoordeel. Hoe langer je klant bent hoe meer korting en natuurlijk niet te vergeten de leuke cadeautjes. Dankjewel voor je review!
Mooie duidelijke app waar je makkelijk je verbruik kan bekijken
Dankjewel voor je review! ;)
Vanaf dag 1 een zeer tevreden klant, waar Essent nooit meer vanaf komt! Nog nooit iets van een probleem of negatieve situatie gehad!
Wauw wat super leuk om te horen Naomi en we willen ook niet van jou af! Dankjewel voor je review Naomi! ;)
Meerdere contract aanbiedingen gehad van Essent,. Afgewacht en dit werd beloond! Mooi en goed contact aanbod voor Elektra & Gas. Maar de flexibele of te wel variabel, dynamisch blijft “ gokken”. Ik heb voor zekerheid gekozen en dat heet Essent me aangeboden. Telefonische helpdesk zeker belangrijk! Mvg Rob
Goedemiddag, Altijd fijn dat je wordt beloond door geduld te hebben! Dankjewel voor je review! ;)
Over het algemeen zijn wij tevreden met essent!
Dankjewel voor je review Thijs! ;)
Nooit problemen en prima prijs
Contract verlenging was eenvoudig
Dankjewel voor je review Wim! ;)
Super eenvoudig regelen
Dankjewel voor je review! ;)
ben al vanaf 1981 klant bij Essent ( toen nog Limagas) en heb altijd een goed vertrouwen gehad met Essent.
Dankjewel voor je review en je vertrouwen! ;)
Ondanks de verleidingen van andere leveranciers toch bij Essent gebleven.
No. 1 in Nederland
Dankjewel voor je review! ;)
Tot nu toe geen problemen gehad
Dat vind ik altijd leuk om te horen dat klanten al jaren te tevreden zijn en trouwe klanten zijn! Dankjewel voor je review.
Betrouwbare leverancier die ortingen geeft als je lang klant bent
Dankjewel voor je review Frits! ;)
Heel goed
Bedankt voor je prachtige review!
alles altijd goed bij Essent
Super om te horen dat je geen problemen hebt met Essent. Dankjewel voor je mooie review Theo!
Mooi aanbod?….
Dankjewel voor je review. Altijd fijn om er een lange tijd niet aan om te hoeven kijken als je de tarieven voor een bepaalde tijd vast hebt staan! ;)
Wij zijn al jarenlang zeer tevreden klanten.
Dankjewel voor je review en je 10! ;)
Willemsplein 4
5211 AK 's- hertogenbosch