ik ben 10 jaar klant bij Essent en heb goede ervaringen met het bedrijf
Mooi om te zien dat je al zo lang klant bent! Bedankt voor je mooie cijfer en review. Groeten, Webcare Essent
Al jaren klant bij deze betrouwbare energieleverancier, zonder ooit problemen te hebben gehad, en tegen betaalbare prijzen
Bedankt voor jullie review Cees en Cora! Daarnaast ook nog is een mooi cijfer. Heel erg bedankt voor jullie vertrouwen. Groeten, Webcare Essent
makkelijk om over te stappen en scherp aanbod
Dankjewel voor je mooie review Erik. 🩷
duidelijke taal en aanmelding is goed te doen
Super fijn om te horen San! Dankjewel voor je review. 👌
Betrouwbaar.
Dankjewel voor je mooie review Harry! 🩷
Zit al jaren bij Essent en heb nog probleem ondervonden. Overzichtelijke app waar je kunt zien wat je verbruik is per categorie en je kunt zelf je maandelijkse betaling aanpassen. Regelmatig tips en je wordt goed op de hoogte gehouden per mail. Al bij al zijn ze goed bezig.
Goedemorgen, wat leuk om te horen dat je blij bent met onze tips en dat alles overzichtelijk is voor je. Ook wij moeten met de tijd mee waardoor je meer inzicht krijgt per categorie. Dankjewel voor je mooie review Paul. 🙌🩷
Al jaren ben ik een tevreden klant van Essent ik zie daarom geen reden om te wisselen
Super leuk om te horen dat je al jaren een tevreden klant bent bij ons! 🩷 Dankjewel voor je mooie review! 😊🙌
na telefonisch contact met de klantenservice over een vraag over de tarieven ben ik goed verder in gelicht en kan ik met een gerust hard mijn contract verlengen
Dankjewel voor je review en je mooie 10! Super om te horen dat je met een gerust 🩷 het contract hebt verlengd. Groetjes, Wendy - webcare essent.
Account aanmaken m.b.v. medewerkster op 11 oktober 2024 is niet gelukt. Zij zou binnenkort weer contact met me opnemen. Ik probeer het nu 13 oktober 2024, weer opnieuw.
Goedemorgen, Dankjewel voor je review. Ik zie dat je inmiddels contact met ons hebt gehad via de chat. Hiermee ga ik er vanuit dat je voldoende bent geinformeerd. Groetjes, Wendy - webcare Essent.
Zit vanaf 1980 bij wat nu Essent heet, heb de nodige naamwijzigingen meegemaakt.
Wauw dat is echt al een hele lange tijd. Je bent en blijft trouw aan Essent! 🩷 Super leuk om te horen en bedankt voor je mooie review! Groetjes, Wendy - webcare essent 😊
Ik wil de overeenkomst afsluiten met terugwerkende datum nl. 1 mei 2024 Dat lukt mij op deze manier niet
Goedemorgen, Het is inderdaad niet mogelijk om een contract met terugwerkende kracht af te sluiten. Je kunt een contract alleen voor één dag in de toekomst afsluiten. Groejtes, Wendy - webcare essent 🩷
Reeds paar jaar klant . Een keer weg geweest maar toch weer voor essent gekozen . En nu weer voor drie jaar .
Bij deze welkom terug Huub. We hebben je gemist. Dankjewel voor je mooie review! 🩷
Duidelijk en geen gezeur.
Dankjewel voor je prachtige review Wopke! 🩷🙌
Het gebruik van de app is erg gebruiksvriendelijk. Er wordt duidelijk en in begrijpelijke taal uitgelegd zodat je een juiste beslissing kan nemen voor bijvoorbeeld contract verlenging. Er wordt ook regelmatig een mail gestuurd met veranderingen of leuke aanbiedingen. Kortom alles bij Essent erg transparant. Alsof zij voor mij werken en geven het gevoel dat je belangrijk bent. En de prijzen zijn vergeleken met andere energie aanbieders een van de goedkoopste.
Wauw wat een leuk bericht om te lezen! Ontzettend fijn om te horen dat je het gevoel hebt dat wij je belangrijker vinden, wat natuurlijk ook zo is. Dankjewel voor je mooie review Ingeborg. Vriendelijke groet, Wendy - webcare Essent 🩷
Snelle reacties en vernieuwend
Goedemorgen, dankjewel voor je mooie review en je 8 Henk! 🙌
Je kunt steeds terug wisselen van pagina en niet steeds van 'link' veranderen. Maw. je wordt niet 'doorgelinked' Je blijft op dezelfde pagina! Verder zijn alle gegevens over de prijzen voor de consument duidelijk over wat je uiteindelijk betalen moet, want daar gaat het om. Net als wat je aan de benzinepomp betaald. Je ziet wat je tankt.
Hoi Kees, Zo te zien gaat er iets niet goed op de online pagina. Als je problemen ervaart zou ik je adviseren om even contact op te nemen via https://www.essent.nl/klantenservice. Groetjes, Denis Webcare
wij zijn al zo lang ik weet klant bij Essent en hebben nog nooit een probleem gehad, ook niet bij het aanpassen van de contracten.
Fijn om te lezen Jacques, dat gaan we natuurlijk ook zo houden ;)
Erg tevreden klant al jaren lang
Fijn om te lezen dat je al zo lang een trouwe klant bent Rene, op naar de komende jaren. Groetjes, Denis Webcare
duidelijk
Met Essent weet je waar je aan toe bent. Geen verscholen kosten, geen kortdurende aanbiedingen om klanten te lokken.
Dat klopt Anton, we proberen zo transparant mogelijk te zijn. Fijn dat je het hebt opgemerkt en bedankt voor je review. Groetjes, Denis Webcare
De app is makkelijk te gebruiken. Nooit problemen gehad.
Zeer correct telefonisch advies door een zeer vriendelijke medewerkster.
Bedankt voor je review Tjeerd!
Ben tot nu toe tevreden.
Geen ervaring nog met Essent.
Fijn om te lezen dat de overstap gemakkelijk is verlopen! Mocht je ooit onze hulp bij iets kunnen gebruiken dan horen wij dit graag Adri. Fijne dag gewenst!
nooit klachten gehad hopelijk nu ook niet
We gaan er alles aan doen om dat zo te houden! :-D Dank je wel voor het delen van jouw review!
Willemsplein 4
5211 AK 's- hertogenbosch