Ik heb niets toe te voegen aan wat ik hierboven heb beschreven.
Wauw wat een mooie review! Dankjewel1 ;)
Geen problemen met Essent.
Dankjewel voor je review! ;)
Zeer goed.
Bedankt voor je mooie review! :)
Duidelijke informatie. Niet opdringerig
Dankjewel voor je review en fijn dat de informatie duidelijk is Karel. ;)
Ik bel altijd van te voren om te overleggen wsnt ik wil er zeker van zijn dst ik niet moet bijbetalen. Tot nu toe altijd goed advies gekregen en krijg vaak ook geld terug . Dat vind ik prettig dus ik ben zeer positief en hoop dat ook te mogen blijven
Altijd fijn om eerst samen te kijken naar een contract en dat je altijd geld terug ontvangt. Dankjewel voor je review Joke.
Allemaal goed verzorgd
Dankjewel voor je review! ;)
Mis alleen het persoonlijke contact
Ik kan mezelf goed voorstellen dat je liever persoonlijk contact wilt. Wij zijn per chat, mail en telefonisch bereikbaar voor onze klanten en proberen iedereen zo z.s.m. te helpen. Dankjewel voor je review. :)
zekerheid
Dit vind ik nou echt een hele mooie review, dat je een veilig gevoel hebt! Het is altijd fijn om zekerheid te hebben met een vast contract. Dankjewel voor je review.
Heel tevreden,
Dankjewel voor je mooie review.
Ben al vele jaren klant bij Essent en heel tevreden, krijg na afloop van mijn contract altijd tijdig een goed aanbod voor verlenging.
Bedankt voor je mooie review. Het is altijd fijn als alles soepel verloopt en je tijdig een verleng aanbod ontvangt. ;)
Geen gedoe met prijzen en geen om kijken naar
Dankjewel voor je mooie review Piet. :)
Alles is duidelijk, en goede service.
Dankjewel voor je compliment en je mooie review!
Goed inzicht in verbruik op de app!
Bedankt voor je review Marjan.
Via de site duidelijk en overzichtelijk evreden. Voldoende info .
Altijd fijn als alles overzichtelijk is voor de klanten. Dankjewel voor je review.
Betrouwbaar en goed aanbod
Bedankt voor je mooie review en de prachtige 10! ;)
Leveren altijd op tijd. Heb doorgaans nog nooit gehad dat ik een apparaat aangesloten had en dat ik moest wachten op de levering van electriciteit.
Super fijn John. Bedankt voor je review.
Dankjewel voor je review. Altijd leuk om die mooie 10e te zien. ;)
Altijd betrouwbaar bij Essent dan heb je ook geen kop zorgen meer
altijd fijn om geen kopzorgen te hebben! Dankjewel voor je review en de prachtige 10! ;)
Altijd iemand beschikbaar
Bedankt voor je mooie review Ate! ;) Altijd fijn dat we beschikbaar zijn, al kan het soms langer duren met de drukte.
Duidelijk aanbieding
Dankjewel voor je review Ruud. ;)
N/a
Dankjewel voor je mooie review Nico.
Snel geregeld
De prijs voor nieuwe klanten is aanzienlijk lager dan van vaste klanten <10%. De klantenservice had hier ook geen verklaring voor. Aanbod €219 op basis van de gegevens van afgelopen jaar, na invullen van dezelfde gegevens als nieuwe klant €194, de klantenservice kwam na invullen van dezelfde gegevens uit op €204 en ' s avonds was het verlengaanbod €214 en dat binnen 24 uur.....vreemd.
Al jaren trouwe klant en nooit geen problemen
Bedankt voor je mooie review Gerrit! :)
Gemiste kans, hed klant een hoop tijd gescheeld....
Wij hadden ook liever gehad dat de tarieven gunstiger waren. De tarieven zijn gelukkig een stuk lager dan één jaar gelden. ;) Dankjewel voor je review Sonja.
Willemsplein 4
5211 AK 's- hertogenbosch