Ben tevreden jullie maken dingen makkelijk duidelijk voor de klant goede uitleg
Dank voor de mooie beoordeling Marion, wordt gewaardeerd!
Ik bel met een vraag over een modelcontract (hoef je geen terugleverkosten te betalen voor je zonnepanelen) en krijg een grote mond van de medewerker die geen verstand van zaken heeft en zegt dat dit niet kan tegen variabelen tarieven en dat ik het maar zelf moet uitzoeken op de website. Ze willen duidelijk geen modelcontracten afsluiten! Klacht over ingediend en binnen no-time krijg ik een geautomatiseerd antwoord met excuses dat het gesprek niet opgenomen zou zijn en wensen me nog een fijne dag. Hoe waardeloos kun je omgaan met klachten. Ben ook pas 25 jaar klant van Essent! Schandalig dat je niet serieus genomen wordt.
Goedemorgen Marceau, Dank voor je bericht en mijn welgemeende excuses voor het feit dat je dit gevoel over hebt gehouden. Kun je contact met ons opnemen hierover via één van onze social kanalen Facebook, Instagram of via onze privéchat. Dan kunnen wij hier met je naar kijken. Nogmaals mijn excuses voor bovenstaande gang van zaken. Ik hoor graag van je. Groet, Jo
Trouw
Goedemorgen Peggy, Dank voor je review en fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Groet, Jo
Zeer tevreden meer als 40 jaar klant
Wat goed om te horen dat je al ruim 40 jaar zo tevreden bent, wat een trouw lidmaatschap zeg! Maak er een mooi weekend van :) Groet, Jo
Aanbod is duidelijk en overzichtelijk.
Een 10, een compliment zeg! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent Ben, wordt enorm gewaardeerd :) Groet, Jo
Mijn Essent is helder en duidelijk
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent Mark, dat doet ons goed. Fijn weekend gewenst!
Al 50 jaar bij het zelfde bedrijf altijd goed gegaan.
Dank voor de beoordeling Adri en dat al ruim 50 jaar, wat een trouw lidmaatschap! Dankjewel voor het jarenlange vertrouwen, wordt enorm gewaardeerd!
Gunstig
Dank voor je beoordeling Wil!
Altijd goed behandeld
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent en goed behandeld wordt John, dank voor je woorden! Groet, Jo
Service is goed, nooit problemen gehad. Dus prima.
Dank voor deze mooie review Aafje! Wordt gewaardeerd :)
Goed overzicht in app en vorig jaar ben ik heel goed geholpen bij onze verhuizing met wat er bij komt kijken wat betreft de energie.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent Jan, dank voor de moeite die je hebt genomen om ons te beoordelen! Maak er een mooi weekend van :) Groet, Jo
Het is een goed georganiseerde bedrijf. Bij Essent medewerkers zijn deskundig en behulpzaam. Bij vragen kreeg je snel antwoord, advies en hulp.
Dank voor je mooie beoordeling en de lieve woorden/complimenten aan mij en mijn collega's, dankjewel hiervoor! Wordt enorm gewaardeerd :)
Al jaren ben ik zeer tevreden over het contact en contract bij Essent
Dankjewel voor deze mooie review Evelien en Wim, wordt gewaardeerd. Fijn weekend!
Ben altijd klant bij jullie en heb geen klachten
Dag Ans, dank voor deze mooie beoordeling en fijn om te horen dat je geen klachten hebt. Dat doet ons goed, fijn weekend! Groet, Jo
Zeer goede service en klant vriendelijk.
Bedankt voor deze mooie review, wordt gewaardeerd!
Zou ook een ander naar Essent sturen.
Dankjewel dat je zo tevreden bent en wat goed om te horen dat je ons aanraad bij andere mensen. Wordt erg gewaardeerd!
Elke maand overzicht van gebruik. Makkelijk contact via mail
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, dankjewel voor deze review!
prettig, makkeljk, geriefelijk verlengen
Bedankt Bernard voor deze goede beoordeling. Wordt gewaardeerd!
Op mijn vragen kreeg ik snel een antwoord, zodat ik de goede keuze voor mijn volgende jaarverlenging kon nemen.
Dank voor de mooie review, wordt gewaardeerd!
Wij hebben in een warmtepomp en zonnepanelen geïnvesteerd en daarvoor worden we nu met een briefje voor afgestraft. 77 Euro per maand terugleveringskosten, zonder enige actie van de zijde van Essent. Nu wel een tijdelijke oplossing gevonden na contactopname door mij maar jullie concurenten zijn op dit gebied veel actiever. Ik ben bereid om bv in een thuisbatterij te investeren maar daar daarbij verwacht ik ook steun en meedenken van Essent. Niet eenvoudig de rekening indienen!
Dag Laurens, Dank voor je review, jammer om te horen dat je niet geheel tevreden bent. Stuur ons gerust via social een privéberichtje zodat wij met je mee kunnen kijken naar eventuele oplossingen. Groet, Jo
we hebben alltijd Essent gekoezen
Fijn om te horen dat je altijd voor Essent blijft kiezen. Dat doet ons goed en maakt ons blij!
Vandaag een medewerkster aan de lijn gehad die mij heel duidelijk de voor- en nadelen van een nieuw contract heeft uitgelegd (1 of 3 jaar)
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent Rien, wordt gewaardeerd!
Zeer prettig dat informatie ruim op tijd wordt gecommuniceerd.
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent Maria!
Geen gedoe in de ondoorzichtige wirwar van energie aanbieders. Zekerheid, korting als vaste klant en af en toe zelfs een kadootje. Alles online te regelen met een maandelijks overzicht en een voorstel voor een termijnbedrag. Alleen jammer dat de mogelijkheid niet meer bestaat voor een 3 jarig vast contract. Verder alleen maar complimenten.
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent Albert, de feedback wordt gewaardeerd! Laten we hopen dat de 3 jarige contracten snel weer mogelijk worden!
Essent heeft na 35 trouwe klant te zijn nog steeds geen extra voordelen. Je kan af toe een cadeautje krijgen, helaas is het bij ons 1x aangekomen daarna nooit meer. Volgend jaar toch maar eens kijken of het elders goedkoper kan, zonder 'cadeautjes' ;)
Hi Bonny, Dank voor je review en jammer om te horen dat je ondanks 35 jaar lidmaatschap geen voordelen ziet. Naast de cadeautjes krijg je ook korting op je stroomtarief, wat kan oplopen tot 10%. Wat vreemd dat je de cadeautjes niet altijd ontvangt. Trek hiervoor op tijd aan de bel zodat we dit voor je kunnen uitzoeken. Ik hoor dan graag van je! Groet, Jo
Willemsplein 4
5211 AK 's- hertogenbosch