Mijn ervaring is dat het een betrouwbare leverancier is
Dankjewel voor je mooie review Lisette.
Ik kreeg onzettend leuk kado toen ik een abonnement bij hun name het was een vaste contract voor 3 jaar stroom en gas en opeens kwam corona er aan en daarna de oorlog in oekraine en stroom en gas werd duurder vanwege sancties, maar heb er vrije weinig van gemerkt bij essent en daarom vind ik het een top bedrijf, ik verleng mijn contract voor 3 jaar en langer, want ze doen hun werk goed en zijn klant vriendelijk en hun abonnement is betaalbaar, van daar ook dat ik ze een 10 geef. Beste energie bedrijf in 2024
Wauw ik word er stil van! Dankjewel voor je onwijs mooie review. Het waren inderdaad niet zulke leuke tijden toen er ineens van alles gebeurde. Ik bent heel blij dat je er weinig van hebt gemerkt Andre. Dankjewel voor je mooie review! ❤️
Eerder kon ik nog contact opnemen met essent zelf, tegenwoordig is het een callcenter waarvan de medewerkers totaal niets hebben met essent, en dus ook niet meedenken! Als nieuwe klant krijg je bij Essent ruim €200 aan cadeaubonnen maar als je als bestaande klant (ruim 10 jaar) hierna vraagt krijg je niets…. Het enige wat je krijgt een (uniek) verlengingsvoorstel…. Nou dat voordeel is zeer minimaal… Ik hoop dat essent dit leest en nog contact op neemt maar ben er bang voor..
Goedemorgen, dankjewel voor je review. leveranciers kunnen bestaan door het grote aantal afnemers. Hoe groter het klantbestand, hoe goedkoper we kunnen inkopen, dus ook voor bestaande klanten heeft het een doorwerking. Het aantrekken van nieuwe klanten is belangrijk. Als je vragen hebt dan kan je altijd telefonisch contact met ons opnemen via 09001550.
Alles super duidelijk
Dat horen we graag. Dankjewel voor je review Pascal.
Alles om ons heen is nu onzeker vandaar de verlenging. Omdat Essent nog niet meegaat in de vervelende extra kosten voor de zonnepanelen bezitters hebben wij weer verlengd. Groet fam. de Boer.
Het zijn inderdaad onzekere tijden, omdat we niet weten wat de tarieven gaan doen. Dankjewel voor je review Maruis.
xx
Dankjewel voor je review.
dankjewel voor je mooie review.
Betrouwbare levering. Redelijke prijzen Goede (klanten)service
Dat is altijd super fijn om te horen! Dankjewel voor je review.
Je kan op de app alles goed volgen
Het is inderdaad een super fijne app en makkelijk te gebruiken. Dankjewel voor je review.
Al vele jaren klant en ben tevreden. Alleen telefonisch contact is soms te lang wachten !
Dankjewel voor je review.
Zekerheid
Het is altijd fijn om zekerheid te hebben. Dankjewel voor je review Rob.
Ik ben al een flink aantal jaar klant van Essent, en zie geen reden om over te stappen naar een andere energieleverancier. Een voordeel voor mij om nu weer een contract voor een jaar af te sluiten is dat ik zonnepanelen heb, en Essent nu (nog?) geen terugleverkosten in rekening brengt.
Dankjewel voor je mooie review en leuk om te zien dat je een trouwe klant bent bij ons.
Altijd zeer positief
Wauw wat een mooie review Jan! Dankjewel! 😍
xxx
Dankjewel voor je review Sil!
Teruglevering zonnepanelen gebaseerd op ons jaarverbruik en daarmee verbruik en teruglevering zoveel mogelijk in evenwicht proberen te houden. App geeft een goed planningsproces.
De app is inderdaad super fijn. Dankjewel voor je review!
Ik zou niet weten waarom ik moet veranderen van leverancier. Voor een paar euro p/m minder hoef ik het niet te doen. Ik weet nu wat ik heb. Nooit gezeur. Ben zeer tevreden.
Dat horen we graag. Dankjewel voor je mooie review!
Zeer tevreden over leveringszekerheid en daarom al jaren klant. Extra’s zoals korting op stroomprijs en trouwe klant voordelen mooi meegenomen.
dankjewel voor je mooie review Henk! 😍
Tot dusver een tevreden klant geweest en daarom hebben wij ons contract opnieuw verlengd
Dankjewel voor je mooie review Robert en wij denken natuurlijk graag mee met onze klanten. ;)
Nooit problemen gehad met Essent en al jaren trouwe klant
Dankjewel voor je mooie review Ger.
Betrouwbare leverancier. App functioneert sinds hij vernieuwd is zeer goed. Verbruik per uur per dag per maand per jaar heel duidelijk. Teruglevering heel goed zichtbaar. M.a.w. zeer tevreden.
Super fijn om te horen dat je nooit problemen hebt gehad. Dankjewel voor je review.
Jullie komen de afspraken na.
Dankjewel voor je review en zo hoort het ook om afspraken na te komen. ;)
Al jaren klant bij Essent, en door alle goede service en goede contracten nog steeds erg tevreden en zien geen reden om over te stappen naar een andere leverancier.
Dankjewel voor je mooie review en dat je al zo lang trouwe klant bent bij ons. 😍
Super duidelijk ook met een aanbod
Dankjewel voor je prachtige review! ❤️
denken mee, en makkelijk en duidelijk verlengaanbod. Het zou wel leuk zijn als ik het thuisvoordeel ook op de airco of ventilatieboxen van Energiewacht kan indienen. Airco aangeschaft om bij te verwarmen ipv de CV ketel. OVerige verduurzaming door Energiewacht laten beoordelen en nieuwe CV ketel was het slimste
Dat is een goeie tip over het bespaartegoed van thuisvoordeel. Dankjewel voor je feedback en ik zal dit intern is meenemen. Dankjewel voor je mooie review en je feedback Loes.
Goede en overzichtelijke tarieven en duidelijke website
Dankjewel voor je mooie review Dirk.
Willemsplein 4
5211 AK 's- hertogenbosch