Goede sevice en zeer tevreden
Nogmaals.al jaren zit ik bij essent en nooit problemen gehad ik zie geen reden om niet een contract bij jullie aftesluiten. Mvg.familie kacar.
Leuk om te lezen dat je al jaren trouwe klant bent bij ons! Dankjewel voor je mooie review Ilhan. 😍
Zou het een ieder aan raden
Wauw wat een mooie review! Dankjewel Roy. 😍
Contract of geen Contract het is niet te volgen, een warboel.
Dankjewel voor je feedback. Je kunt altijd telefonisch contact opnemen als er iets verwarrend voor je is. Dankjewel voor je review Eric.
Dankjewel voor je review en de dikke 10! 😍
Al lang klant naar tevredenheid
super om te horen dat je allang klant bent bij ons. Dankjewel voor je review.
duidelijk ,betrouwbaar
Dankjewel voor je mooie review. 😍
Vertrouwen
Dankjewel voor je review.
De aanbieding is heel matig. Ook telefonisch kon de dame mij geen duidelijkheid verschaffen. Ze begreep er zelf ook niks van.
Het is inderdaad lastig wanneer je er goed aan doet om vast te zetten, omdat je niet van te w=voren weet wat de tarieven gaan doen. Wij weten dit namelijk ook niet wat de tarieven gaan doen per 1 juni.
Gezien de affaire met terug leveren kies ik nu niet voor zonnepanelen.
Goedemorgen, he tis niet de bedoeling dat het gevoel hebt dat je beetgenomen wordt. Het zijn ook lastige tijden met de zonnepanelen.
Betrouwbare leverancier
Dankjewel voor je review en zo hoort het ook gemakkelijk en snel.
gewoon goed
Gemak
Dankjewel voor je review Ruud.
Nooit geen problemen gehad, dus gaan we weer voor 3 jaar!
Super leuk om te horen dat je weer voor 3 jaar hebt verlengt bij ons. 😍
Betrouwbare energieleverancier
Dankjewel voor je review.
Volgens ons nooit teveel betaald. Krijgen steeds geld terug. Zou alleen leuk zijn als er een leuk kado aanhangt. Omdat bij overstappen dat wel is.
Een cadeau ontvangen is natuurlijk altijd erg leuk Evelien. De meeste leveranciers geven nieuwe klanten een cadeau. Ik ga er vanuit dat jij dat ook hebt gehad toen je een klant werd bij ons. Dankjewel voor je review.
Best voorelkaar.
'Dankjewel voor je review Eeltje. 🙌
nooit problemen en redelijke prijs tot nu toe
'Dankjewel voor je mooie review Dick! 😍
Alles staat overzichtelijk op de app
'Super fijn hé dat de app zo overzichtelijk is. 🙌 Dankjewel voor je review Alex!
Essent de beste die er is
Hier wordt ik helemaal vrolijk van op deze maandag! Dankjewel voor je mooie review Resi! 😍
Het gegeven dat ik al ruim 50 jaar klant ben zegt denk ik veel. Begonnen bij de PNEM en Obragas en daarna al jaren bij het bedrijf wat het nu is “Essent”.
Dat egt zeker veel Jacomien. Wauw 50 jaar al. Jij bent echt een trouwe klant van ons. Dankjewel voor je mooie review. Laten we er samen nog heel wat mooie jaren van maken.
BEN AL ZOLANG BIJ ESSENT HET BLIJFGOED.
Ik wordt altijd helemaal vrolijk van zulke mooie reviews en de mooi 10! :)
prettig digitaal geregeld.
Super om te horen. Dankjewel voor je mooie review en de mooi 9.
Goed.
Super fijn om te horen Bert. Dankjewel voor je review.
Zie hierboven
Dankjewel voor je mooie review en de dikke 10! ;)
Willemsplein 4
5211 AK 's- hertogenbosch