Helemaal top
Top Fabiola! Dankjewel voor je mooie review en dat je de tijd hebt genomen hiervoor. Wij waarderen dit enorm. Groetjes, Essent | Webcare
Geen slechte ervaringen tot nu toe
Wat fijn om te horen Ad! Dankjewel voor je mooie review. Groetjes, Essent | Webcare
Al46 jaar klant en ben tevreden
Wauw 46 jaar! Dat is al erg lang! Wij waarderen je enorm als klant en super bedankt voor je mooie review. Groetjes, Essent | Webcare
ik ben van begin al klant bij Essent.
Dag Nico, Wat een heerlijke review! Super bedankt dat je de tijd hebt genomen hiervoor en bedankt voor de mooie 10. Wij waarderen dit enorm. Groetjes, Essent | Webcare
nooit problemen gehad
Dankjewel voor je review Annelies! Groetjes, Essent | Webcare
Al jaren tevreden klant
Wat fijn Leo! Hopelijk nog heel veel jaren te gaan! Groetjes, Essent | Webcare
Overzicht van kosten is transparant
Dag Teunis, Dankjewel voor je mooie review en de 10 natuurlijk! Super fijn om te horen dat de overzicht transparant is. Groetjes, Essent | Webcare
jammer dat een goede vaste klant geen extra attentie krijgt maar gewoon aan de zijlijn blijft staan , altijd teleurstellend
Dag Rene, Ik kan goed begrijpen dat je je er zo onder voelt. Voor onze vaste klanten hebben wij ook wat leuks zoals; Thuisvoordeel. Hopelijk kunnen we in de toekomst weer een verlenging aanbieden met een energiekorting. Dankjewel voor je review! Groetjes, Essent | Webcare
Altijd bereid om de klant te helpen en daar waar het niet kan toch te helpen.
Dankjewel voor je mooie review en dat je de tijd hebt genomen hiervoor. Wij waarderen dit enorm! Groetjes, Essent | Webcare
Ik ben al jaren klant en wil dit blijven.
Wat fijn om te horen Ans! Hopelijk kunnen wij je nog jaren helpen met je energiezaken. Groetjes, Essent | Webcare
Tot nog toe goed gebleken . Hopelijk wordt er niet teveel of helemaal niks in rekening gebracht voor het terug leveren van stroom want zoals het er nu naar uitziet is de consument weer de klos . Verder wil ik meedelen dat ik een hybridewarmtepomp heb geplaatst .
Dag Ad, Wat fijn om te horen dat tot nu toe alles naar tevredenheid is. Wat betreft de teruglevering; ik kan goed begrijpen dat je hier tegenop ziet. Voor nu is daar geen duidelijkheid over. Ik kan je daarom nog niet informeren. Zodra er meer informatie is zal je dat van ons horen. Dankjewel voor je review! Groetjes, Essent | Webcare
Altijd hier gebleven ,nooit problemen
Bedankt voor de mooie 10 Willy! Super om te horen dat alles naar tevredenheid is. Groetjes, Essent | Webcare
al meer dan 5 jaar ben ik klant bij Essent tot alle tevredenheid.
Dat is ook al een lange tijd Marian! Hopelijk kunnen we je nog jaren helpen met je energiezaken. Dankjewel voor je mooie review. Groetjes, Essent | Webcare
ben al jaren vaste klant en voel me er prettig bij ook wordt je gewaardeerd met leuke acties en kortingen
Wij waarderen onze klanten zeker Herman! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons. Groetjes, Essent | Webcare
kost me moeite de contract/offerte uit te printen in PDF
Dag Yizi, Begrijpelijk dat dit lastig is! Als je ons een bericht stuurt via social media, kunnen wij je contract in een pdf bestand zetten en naar je mailen. Of anders een kopie via de post versturen. Ik hoor graag van je. Groetjes, Essent | Webcare
Top Jos! Super om te horen, dankjewel voor je review. Groetjes, Essent | Webcare
Duidelijk
Haha dat is een leuke Ton! Dankjewel voor je leuke review en je mooie 10! Wij waarderen dit enorm. Groetjes, Essent | Webcare
Wij zijn al vele jaren klant van jullie en we zijn heel tevreden, We worden telefonisch ook altijd goed en duidelijk verder geholpen.
Dag Desirée, Wat fijn om te horen! Hopelijk kunnen we jullie nog jaren helpen met jullie energiezaken. Dankjewel voor je mooie review. Groetjes, Essent | Webcare
Essent houd klanten op de hoogte en biedt de klanten een gunstig tarief
Dag Marie-Louise, Wat een super review! Dankjewel dat je de tijd en moeite hebt genomen hiervoor. Groetjes, Essent | Webcare
zonder problemen
Dankjewel voor je korte maar krachtige review Arie! Groetjes, Essent | Webcare
Als je vragen heeft over je verbruik word je goed te woord gestaan.
Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent door ons! Hopelijk mogen we je nog jaren helpen met je energiezaken. Groetjes, Essent | Webcare
Goed voorstel gelijkwaardig aan maandbedrag oude contract
Fijn om te horen dat je tevreden bent met het contract André! En dankjewel voor je mooie review. Groetjes, Essent | Webcare
Vanaf het begin dat ik klant werd was de informatieverstrekking omtrent het energieverbruik voor mijn woning reden om bij Essent te bliven. Mijns inziens zijn de prijzen voor energie bij Essent zeker niet te hoog in vergelijking met die van andere aanbieders. Daarenboven heb je nog voordeel als je besluit om langer klant te blijven!
Wat een mooie review Karel! Dankjewel dat je de tijd hebt genomen hiervoor, wij waarderen dit enorm. Groetjes, Essent | Webcare
nog nooit klachten gehad
Wat fijn om te horen Marijke! Hopelijk kunnen we je nog jaren van dienst zijn zonder klachten ;) Groetjes, Essent | Webcare
Altijd prima
Super fijn om te horen Ria! Dankjewel voor je mooie review. Groetjes, Essent | Webcare
Willemsplein 4
5211 AK 's- hertogenbosch