Zekerheid en vertrouwen is belangrijker dan alleen de prijs !
Dag Harry, Wat fijn om te horen dat dat ook gewaardeerd word! Enorm bedankt voor je review en het mooie cijfer! Groetjes, Essent | Webcare
Mijn ervaring is het gevoel wat ik heb als klant van Essent, al vanaf de 7tige jaren, en dat is Waardering en klantvriendelijkheid. Essent.... Bedankt
Dag Anne, Wat een mooie review om te lezen! Super bedankt hiervoor en voor je cijfer! Groetjes, Essent | Webcare
altijd correct, prima app, gewoon zoals je verwacht, mijn complimenten
Hallo Henk, Wat een super leuke review en wat een mooi cijfer! Enorm bedankt voor het delen. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
oke
Hallo amm v Zutphen, Een kort maar krachtige review, met een heel mooi cijfer. Bedankt voor het delen. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
Hoi Martin, Bedankt voor jouw top review, en top cijfer. Groetjes Mariska. Webcare | Essent.
Hallo Cor, Bedankt voor jou leuke review en mooi cijfer. Groetjes Mariska. Webcare | Essent
Wij zijn reeds 50 jaar klant bij Essent . Dus kunnen wij Essent met een gerust hart aanbevelen.
Wauw al zo lang mogen we je een klant noemen Antoon! Heel erg bedankt in je vertrouwen. Groeten, Webcare Essent
Vanouds her bekent en vertrouwd.
Mooie woorden Joke! Bedankt voor je fijne review. Groeten, Webcare Essent
Ik wordt als klant serieus genomen en gewaardeerd
Bedankt voor je review Huub! Mooie woorden en een goed cijfer. Top!
Mijn factuur altijd is duidelijk
Super fijn om te horen en bedankt voor je review!
Goede service, duidelijk uitleg, vriendelijk, goed overzicht.
Dankjewel voor je mooie review Hennie! 😍
je weet waar je aan toe bent.
Altijd fijn om te weten waar je aan toe bent! Dankjewel voor je review! 😊🙌
Prima communicatie, scherpe prijzen en fijne aanbiedingen met veel korting! Dus heb ik mijn aflopende 5jarig contract zondermeer laten verlengen in een nieuw 3jarig contract.
Wat een prachtige review! Dankjewel voor je compliment en super leuk om te horen dat je uitermate tevreden bent! 😍
Essent staat dag en nacht klaar. Vriendelijke telefoon medewerkers. Vanaf 1994 klant bij Essent. Geen moment gedacht over te stappen.
Precies zoals het hoort. Wij staan graag klaar voor onze klanten om ze te helpen! Dankjewel voor je review Tina! 😍
Zover nu blijkt, is de informatie overzichtelijk
Dankjewel voor je review en zeker fijn dat het overzichtelijk is Dick! 👌
Bedankt voor je review!
Al meerdere decennia een betrouwbare partner voor ons
Wat fijn dat we al zo lang mogen leveren. Bedankt voor je vertrouwen in Essent en voor je review! Groetjes, Mandy | Webcare Essent.
Ik woon in een koopappartement, behalve isolatie zoals tochtband enz. kunnen/ mogen we niets doen, alles moet via en met toestemming van de VVE. die er zelfs een probleem van maakte toen ik op de slaapkamer het enkelglas verving door draai/kiepramen met dubbel glas! De enige mogelijkheid die wij konden toepassen was het plaatsen van een airco die in de winter ook als verwarming gebruikt kan worden, waardoor we van de dure stookkosten, we hebben hier blokverwarming en vallen m.b.t. gas in het duur tarief. Helaas valt dit niet onder de voorwaarden van het spaartegoed. Ook de keuze voor de installateur, logisch dat je dan de goedkoopste neemt ( wel hetzelfde merk airco als bij anderen) hier moet Essent toch eens rekening mee houden?
Goedemorgen! Aller eerst hartelijk bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Wat ontzettend vervelend dat je aan strenge regels bent gebonden om je woning te verduurzamen. Het bespaar tegoed wat je bij ons opbouwd bieden we aan als extra service om onze klanten te helpen met het verduurzamen van hun woning. Het budget is dan te besteden voor het plaatsen van zonnepanelen, islolatie, laadpalen of warmtepompen. Het tegoed is te gebruiken bij één van onze service partner. Het zou dan ook niet logisch zijn als we korting geven voor een concurerende bedrijf. We doen ons uiterste best om met het bespaartegoed met zo veel mogelijk doelgroepen en woon situaties rekening te houden. Het is dan ook nog steeds vollop in ontwikkeling en wie weet komen er in de toekomst producten erbij waarvan je wel gebruik kan maken. Je feedback hierin is dan ook waardevol en nemen we mee voor in de toekomst! Groetjes, Mandy| Webcare Essent.
Zeer vriendelijke contacten, altijd correct en een goed product!
Goedemorgen! Wat een mooi compliment. Deze lees ik dan ook zelf met een glimlach op mijn gezicht! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven! Groetjes, Mandy | Webcare Essent.
tevreden klant
Wat een mooi cijfer! Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een review! Groetjes, Mandy | Webcare Essent.
Vooralsnog weinig (negatieve) verrassingen. Wij hopen dat dit nog lang zo blijft.
Hartelijk bedankt voor je positieve review! Groetjes, Mandy | Webcare Essent.
Altijd goede kwaliteit prijsverhouding
Goedemorgen Petrus, Dank je wel voor je mooie review! Groetjes Mariska. Webcare | Essent
Vrij veel gedoe gehad met de klantenservice waarbij een verhuizing was opgezegd terwijl het gepauzeerd moest worden. Dit zal geregeld worden, maar vervolgens niks van gehoord en wel een afschrijving gehad. Gelukkig was alles gelogd, wat ervoor zorgde dat Caitlyn (hopelijk schrijf ik het goed) mij vandaag goed en snel kon helpen. Erg behulpzaam, kon snel schakelen met de betreffende afdeling en kon concreet aangeven wat er ging gebeuren. 5 sterren voor Caitlyn, maar 3 voor de algehele ervaring maakt 4 sterren. ;)
Jammer om te lezen dat er miscommunicatie is ontstaan over je verhuizing maar gelukkig hebben we bekwame medewerkers om je te helpen ; ) Bedankt dat je toch de moeite hebt genomen om een review te schrijven.
goed voorlichting
Hallo, En is alles op tijd gaan werken? Volgens mij wel want ik zie geen nieuwe reactie van jou. Fijne dag verder. Groetjes Mariska. Webcare | Essent
Willemsplein 4
5211 AK 's- hertogenbosch