Vlotte en juiste bestelling krijgen.

Iets besteld en binnen 2 dagen kwam het artikel.

Fijne broeken

Maten kloppen en zitten perfect. Snelle levering

Topservice

Broek keurig geleverd binnen 1 dag. Helaas te lang dus nieuwe besteld en andere retour. Helaas bleef de retourzending haken bij DHL. Emmy's choice pakte het probleem gelijk aan en broek is inmiddels weer terecht. Prima service zowel per telefoon als per whatsapp. Mijn volgende broeken zal ik zeker weten weer bij jullie bestellen! Dikke pluim.

Altijd top

Prachtig verzorgd, en levering heel correct

Snelle levering

Lekker snel geleverd, helaas was het te groot dus moest retour, zelden meegemaakt dat dat zo snel afgehandeld was, ècht heel super!

Super!

Broeken besteld. Mooie kwaliteit en prima pasvorm. Snelle correcte levering.

Top, duidelijk en snelle levering

Duidelijke website. Mooie broek met een fijne pasvorm. Duidelijke en snelle communicatie qua levering

Emmy kan heel goed knippen. Ons Hondje is altijd heel mooi geknipt, gewassen, en nageltjes geknipt. Spijtig dat het voor mij zo ver is, maar dat is nu zo, ik heb er voor gekozen!

Eindelijk een betrouwbaar adres gevonden.

Al heel veel jaren draag ik de broeken van Angels. Sinds mijn verhuizing naar West Friesland 3 jaar geleden, lukte het me niet een winkel te vinden, voor deze geliefde pasvorm met voor mij de juiste maat. Via een vriendin in Den Bosch kreeg ik uw adres, heel fijn. Correcte levering, hartelijk dank.

Goede kwaliteit, bezorgen en klantvriendelijk

Tevreden.

Goede omschrijving op de website en snelle levering

zeer goed

Koop alleen maar broeken van het merk Angel

Super!

Bijzonder klantvriendelijk en goede kwaliteit!

Altijd snel en netjes

Mijn Angels broeken kopen ik altijd op deze site. Snel geleverd, netjes verpakt, groot assortiment en duidelijke website met uitleg verschillende modellen. Prima!

snelle en correcte levering

De website geeft goed uitleg over alle beschikbare modellen en advies hoe deze het beste gecombineerd kunnen worden. Heel fijn ook dat de meeste modellen te leveren zijn in de lengtematen 28, 30 en 32. Met mijn lengtemaat 28 heb ik daardoor al veel vermaakkosten bespaard. Ik blijf klant!

Heel goed

Altijd goed geregeld

Snelle afhandeling van bestellingen en retouren

Mooie superduidelijke website. Goede extra info over het materiaal. Snelle levering met een extraatje. En als je toch iets moet terugsturen dan heb je ook heel snel je geld weer terug.

Goed geregeld alles

Alles gaat snel en correct

Goed passende broek.

Welk merk broek ik ook probeer de Angels broek zit altijd meteen goed. Ik mis bij de beschrijvingen van de diverse modellen dat er geen breedte van de broekspijpen vermeld wordt. Daar wil ik een aanbeveling voor doen.

Prima website en afwikkeling.

Ik kende EmmysChoice.nl niet en mijn ervaring is dus gebaseerd op één bestelling. Ik heb er een broek besteld van het merk Angels en deze website heeft een ruime keuze. De bestelling, betaling en de afwikkeling verliepen zonder problemen en na een paar dagen had ik de broek in huis. De bestelde broek kende ik al, dus ik wist dat ik deze niet hoefde te ruilen. Ik zal er zeker nog een keer een bestelling plaatsen.

Snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit

Fijne webwinkel.

Vandaag besteld vaak morgen in huis.

Alles tip top !

Zowel kwaliteit als afwerking en pasvorm zijn excellent.

Ramgatseweg 13A

4941VN Raamsdonksveer