4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit uitje geregeld voor een aantal directie- en managementleden van ons bedrijf. Alleen maar positieve reacties terug gekregen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed georganiseerd en was een leuk dag En ondanks dat er geen zon scheen en niet heel warm was, heeft toch iedereen veel plezier gehad.

Fantastisch leuk ! blokarten

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn dochter vond het geweldig om zo een ervaring te mee maken met ¨ vliegeren¨ in Scheveningen!! De instructeurs waren vriendelijk, behulpzaam,professioneel, lief, aardig en erg bij betrokken geweest met mijn dochter. Ik wil jullie hartelijk bedanken hier voor!! ik heb wat kaartjes meegenomen naar Breda met de bedoeling om jullie bedrijf nog bekender te maken hier in Noord Brabant :)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Power-kiten: leuke middag gehad, goede instructeur. Tip: bied een arrangement aan waarbij je halverwege even pauze hebt en een drankje drinkt in een strandtent: wij vonden twee uur vliegeren achter elkaar wel erg veel en hebben zelf besloten even pauze te nemen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top dag!!! Het heeft absoluut het doel voor ons gehaald. Top service ook. Onwijs bedankt ook namens Forescate heren 2

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op zaterdag 24-01-2012 zijn wij met 7 vrienden gaan Blokarten/Strandzeilen op het strand van hoek van Holland. Na een korte instructie konden we gaan racen en dit was echt leuk om te doen. In het begin is het even wennen hoe strak het zeil moet staan en val je een keer in het zand maar wanneer je een beetje gewend bent kun je echt hard gaan. Iedereen had het uiteindelijk goed onder de knie en vond het een super vette activiteit. Wij hadden geen regenbroek/pak bij, maar dit is toch wel aan te raden. je rijdt namelijk vlak bij het water en kan nat worden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het slippers pimpen was echt super geregeld! Met dank aan Kimberley. Ze had voor iedereen aandacht en tijd. Namens alle meiden bedankt. De high Tea in Altro was goed maar we hebben best wel lang moeten wachten. We begonnen al later dan gepland met het pimpen op verzoek van jullie. Uiteindelijk startte de high tea pas om half 4 en niet al tijdens het pimpen zoals jullie in de mail schreven. Dus pas om 17.00 uur klaar. Tijdens het pimpen werden de kopjes en glazen ook niet opgeruimd. Uiteindelijk zelf maar gedaan. Rommelig personeel.

• Veiligheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Powerkiten was super gaaf om te doen, harde wind en aangeleerd om grote sprongen te maken.

Brasemdaal 62

2553NG 's-gravenhage