Positieve en Effectieve ervaring

Chiropractor de Ruggesteun heb ik als zeer prettig en effectief ervaren. Nathan de Boer heeft veel ervaring, weet precies de pijnpunten te vinden en behandeld deze direct. Aan de hand van de klachten geeft hij aan hoevaak je ervoor dient terug te komen. Dit kan een aantal keer per week zijn of minder. Voor mijn klachten was dit een hele goede aanvulling naast mijn fysiotherapie afspraken. Zo behaalde ik in een korte tijd een mooi resultaat. Het fijne aan deze praktijk is hun flexibiliteit in het maken van een afspraak. Ook voor een spoedgeval kun je vaak snel bij ze terecht. Fijne team, altijd vriendelijk en behulpzaam!

Top Fijn Personeel Ook

ja gewoon top praktijk met super fijne personeel afspraken worden snel en goed gemaakt gewoon SUPER !!!!!

Meer als goed

Na 3 behandelingen kon ik alweer lopen na 4 weken niet kunnen bewegen

Grote vermindering van klachten in de onderrug

Had veel pijn in mijn onderrug tijdens het hardlopen. Zoveel oijn dat ik helemaal scheef liep. Na een intensieve fase van behandelingen is dit nu grotendeels verdwenen. Nu door met iets minder behandelingen om het laatste restje in orde te krijgen (als in rustig afbouwen naar onderhoud). Blij dat ik weer kan hardlopen!

prettig en deskundig

Ik kom nu al weer ruim 3 jaar bij De Ruggesteun. Sinds ik hier kom geen rug klachten meer. Mijn houding is verbeterd en dus minder klachten. Ze zijn altijd in voor een gezellig praatje maar zijn daarnaast ook zeer deskundig. Sinds ik bij de Ruggesteun kom hoef ik niet meer naar de fysio.

Een perfecte resultaat

Ik heb last van scorlio en 14 versleten wervels , veel pijn slikte 3500mg pijnstillers. na x aantal behandelingen bij ruggensteun loop ik stukken beter. ja maken helen kan niet meer , maar het leven wel leefbaarder maken. overslaan is geen optie maar je b.v. laten behandelen is wel een optie.

You come broken and you go fixed

Mijn ervaring met de Ruggesteun is dat ik elke keer goed geholpen word. Ik kom hier al 10 jaren en het voelt alsof je gewoon bij vrienden en familie langskomt en dan ook nog fit en gezond weggaat. De medewerkers tonen echt interesse in zowel je privé als hun werk gerelateerde zaken. Immers privé heeft invloed op je gezondheid en door daarnaar te vragen, weten ze ook beter wat voor behandeling nodig is op dat moment. Elke keer is de behandeling anders, daar ik ook elke keer net iets anders voel. Ik heb een auto ongeluk gehad, jaren bij fysiotherapeut in behandeling geweest, maar dat mocht niet direct baten. Ik heb eerst 14 jaren gewacht totdat ik naar de chiropractor ben gegaan omdat ik dacht van wat kan een "kraker" nou doen. Totdat ik bij de chiropractor langs ging en dat voelde direct verlossend/ verlichtend/ bevrijdend. Sindsdien blijf ik daar komen om mijn gezondheid en quality of life op peil te houden.

Onvoorstelbaar goed!

Ik kon amper lopen en verging van de pijn. Na de eerste behandeling door Nathan al zoveel beter. Kon het geestelijk bijna niet aan. Zoveel pijn en na 15 minuten :dragelijke pijn.Nu na 12 behandelingen, pijnloos en herboren. Begeleiding ook zo goed en wat een lieve mensen werken daar allemaal. Ze worden er op geselecteerd. Echt 1 groot warm bad! Blijf voorlopig voor onderhoud. Bedankt Nathan , Jaco ,Mace en alle namen die ik niet ken…. Het leven is toch echt zoveel leuker zonder rug- of nekpijn.

Goede behandelingen gehad

Tot nu toe goede behandelingen gehad van zowel Nathan als Jacco. Enige punt is dat ik vind dat er wel wat meer tijd mag worden uitgetrokken voor een behandeling. De receptionisten zijn ook behulpzaam en kijken altijd graag met je mee om een geschikte datum/tijd af te spreken.

Het is echt heel fijn

het is zo fijn om daar heen te gaan , ik merk zo veel verschil nu ,dan toen ik niet ging zeg maar ik merk het in het gewoon op mijn werk ook dat het beter gaat ik heb een aangeboren heup handicap en ik merkte dat het niet helemaal lekker ging ik ben toen voor het eerst gegaan ,ik kon het gelijk merken aan mijn lopen dat er iets was gedaan . tot nu toen ben ik zo blij dat ik ga er heen ga ,

Prettige, goede chiropractor

Erg fijne chiropractor. Luistert goed, prettige manier van uitleggen en goede behandelingen.

Super fijne en effectieve behandeling

Nathan helpt je van je klachten af Fijne praktijk

Goede professionele en vriendelijke behandelingen

Ik wordt vriendelijk ontvangen en goed behandeld met voldoende uitleg over wat de behandeling inhoudt.

Professioneel, vriendeleijk en het helpt mij echt!

De systematiek om te beginnen met 2x per week gedurende 6 weken en dan afbouwen.naar 1 x per maand maakt voor mij het verschil. voorheen bleef ik iedere keer terugkomen om dan weer losgemaakt te worden. Bij de ruggesteun zijn de resultaten veel meer blijvend, alhoewel er altijd wel wat werk aan de winkel is.

De Ruggensteun weet wat ze doen en je wordt zeer vriendelijk behandeld door iedereen.

Heb veel geleerd over houding en dergelijk. De klachten zijn deels ook weg en voor februari rest ben ik bezig

Binnen de kortse keer van mijn ergste klachten af

Na een aanrijding nek en rugklachten en duizeligheid waardoor ik niet meer kon werken. Na bezoek bij de Ruggesteun is de duizeligheid weg en geen nekpijn meer en de pijn in in mijn rug is drastisch verminderd. Nu ga ik maandelijks langs om de stijfheid eruit te krijgen vanwege een zittende baan en niet altijd de tijd om genoeg te kunnen bewegen.

Ik ben zeer tevreden

Nathan is de eerste persoon die mijn probleem herkende en mij helpt Ik wou dat hij meer tjid had voor zijn patienten !

Fantastische

Jaren lang rond gelopen met bekkeninstabiliteit en puin in mijn rug. Had ik dit maar jaren eerder gedaan. Super fijn om pijn vrij te leven.

Geweldig geholpen

Na 30 jaar rugpijn eindelijk ervan af

goede ervaring

intake gesprek, daarna advies voor behandeling, hoelang en wat het kost. Behandeling als goed ervaren. Na 6 weken een tussen evluatie, na 12 weken intesive behandeling eind evaluatie met een voorstel voor eventuele verdere behandeling. Alles bijelkaar prettige ervaring.

Intensief, kort maar krachtig en het helpt

Ruggesteun is een prettige open praktijk, goede sfeer en leuke mensen. Dr. Nathan is toegewijd, kundig maar ook fijn no-nonsense. De behandelingen zijn kort en krachtig en ik ga na elke behandeling een stuk lichter naar huis. Inmiddels heb ik van een aantal klachten al behoorlijk verbetering na het afronden van de 6-weekse intensieve periode. Dus ik ben een blije cliënt!

Heel prettig

Mijn ervaring bij de praktijk is heel fijn, vriendelijke medewerkers en goede behandelingen.

Fantastisch

Er wordt altijd naar je geluisterd en de behandelingen naar jou klachten aangepast.

Top notch chiropractic care, highly recommended

Nathan knew how to approach every issue I complained about and I did feel complete relief for majority of my health issues. Will continue treatment here for the more stubborn ones. People at front desk always attentive and helpful. Well run practice .

• Would you recommend us? Yes

Klaroenstraat 2

2287CK Rijswijk zh

Over De Ruggesteun

Sinds 2007 is de Ruggesteun gevestigd de regio Den Haag (Rijswijk), en sinds 2019 hebben we een tweede praktijk in Voorburg. Wij bieden chiropractie aan zodat we uw lichaam optimaal kunnen laten functioneren en zodat u kunt genieten van gezondheid en welzijn. Ook zonder klachten is chiropractie een mooie weg naar welzijn. Ons doel is om u binnen onze praktijk een thuisgevoel te geven en een luisterend oor voor u te zijn.