Fantastische service tegen een zeer goede prijs

Het is even wennen; een keukenzaak, die wel een transparante prijsstelling heeft! Hier geen korting op korting en aanbetalingen, maar gewoon to the point en je betaalt pas vlak voor aflevering, heel fijn. Bovendien wordt er ook nog eens een goed advies gegeven (in ons geval door Wilco). Ook het plaatsen van de keuken is zeer vakkundig gedaan door Anno. Kortom; een echte aanrader. (jammer eigenlijk dat ze geen badkamers doen, dan waren we weer naar Trend gegaan)

Geld te noemen. Aanrader

Goed advies, no nonsens

Erg tevreden

We zijn tevreden met Trendkeukens. Het uitzoeken verliep zonder enige druk en er werd ruim de tijd voor ons genomen. Onze keuken heeft een volledig nieuwe indeling. Vooraf vonden we het spannend hoe dat zou uitpakken, maar het is boven verwachting mooi geworden! We staan met plezier in de keuken en geniet elke dag van de nieuwe keuken. Anno Spa heeft de keuken geplaatst en de standbouw gemaakt. We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden en kijken met plezier terug op de dagen dat Anno hier over de vloer kwam.

Top service

Ze nemen de tijd voor je....

Alles klopt en aanwezig

De eerste kennismaking met het verkoopteam en de richting waar wij naartoe wilden met hulp van de nieuwe moderne keuken waarin we weer jaren vooruit kunnen.

Prima,

Er werd goed meegedacht, en service was prima ook bij vragen na de tijd.

Dikke Prima

Vriendelijk geholpen ze proberen maximaal mee te denken. Wij zijn erg tevreden over de gang van zaken en bevelen Trendkeukens zeker aan. Wat volgens ons beter/anders kan is een open offerte zodat je beter kan beoordelen/beslissen waar je minder geld aan uit wil geven als het totaal bedrag boven budget is, de aankoop wordt dan een stuk transparanter. Maar volgens mij doet geen enkele keukenleverancier dit.

Prima service en prachtige keuken! Ook de monteur heeft de boel netjes geïnstalleerd. Alleen nog afwachten wanneer de juiste oven en de vriezer binnen komen.

Klantgericht,Geduldig,Prima service

Prima service,Klantgericht

Bijzonder plezierig en constructief in zowel de voorbereiding als de levering en montage van de keuken

Netjes afgehandeld met Tilstra als perfecte plaatser.

Bij de verkoop is niet gesproken over de koelkast, bij plaatsing kwamen we er achter dat er een vriesvak inzat wat wij niet nodig hebben, jammer. Verder zeer tevreden.

Met trendkeukens kan je prima zaken doen

In de showroom zijn we geduldig en vriendelijk geholpen met het maken van de keuze. Alle afspraken zijn nagekomen,ook bij het afleveren van de keuken waren er geen problemen,alles was gelijk geleverd geen manco,s etc. Vervolgens het installeren ,ook dat gaf geen problemen ,we hadden een goede monteur / vakman die de keuken goed heeft geïnstalleerd en waar we met plezier en tevreden op terugkijken.

Onze droomkeuken is werkelijkheid geworden

Bij aankoop goed geholpen, zonder het gevoel te hebben gehad dat ons iets werd opgedrongen.
Al vrij snel wist Wilko tijdens de ontwerpsessie de keuken van onze dromen tevoorschijn te tonen. Ook bereidwillig om mee te denken bij mogelijke problemen of uitdagingen om samen een goed eindresultaat te bereiken, het schakelen bij keuze-stress van de vrouw des huizes verliep ook goed en werd soepel en vlot opgepakt. Na enig geduld ivm corona / enorme drukte was de levering v/d keuken ook goed, de plaatsing verliep ook probleemloos. Daarmee is de aanschaf, proces tot plaatsing en de afhandeling een heel fijne ervaring. Precies wat je wilt als je een keuken koopt. Dat het een feest is. Kortom een super is hier op zijn plaats.

Er wordt goed geluisterd naar je wensen en meegedacht naar mogelijkheden. Het plaatsen verliep probleemloos en de service is ook achteraf heel goed.Heldere duidelijke afspraken en ze doen wat ze beloven.

Goed en duidelijk

Prettig geholpen, alles was duidelijk, wachten nog op de afhandeling van een paar gebreken

Prima en prettige advisering

Kwalitatief goede keuken Een tip: gaten voor de grepen bovenkastjes waren al voorgeboord: ik had echter de greepjes liever verticaal gehad.

Top service

Zijn geholpen door Johan! Kan het iedereen aanraden. Hij denkt graag mee en geeft eerlijk en zeer kundig advies.

Trendkeukens in 1 woord geweldig

Ons ervaring met trendkeukens is zeer goed . Ze hebben ons zeer goed geadviseerd en alles was prima tot en met het plaatsen aan toe.

Een prima ervaring

De communicatie en gemaakte afspraken verliepen goed. Wij zij heel tevreden met onze nieuwe keuken.

Wij zijn zeer tevreden over Trend keukens

Wij zijn zeer tevreden vanaf de eerste afspraak bij Bento bij Trend keukens tot en met de plaatsing door Anno. We hebben terugkoppeling gekregen van nog een paar vragen na de plaatsing. Wij hebben Trend keukens aanbevolen bij vrienden, buren en familie.

Een eerlijke keukenzaak die je veel meer kan bieden dan je zou verwachten.

Na de misschien bezoekjes aan zaken van de mandemakersgroep waar ze je na zogenaamde enorme kortingen het liefst direct laten tekenen was ons bezoek aan Tend keukens een openbaring. Na een lang gesprek een prachtige keuken getekend waarbij al onze wensen en nog onbekende wensen tot uiting kwamen. Na afloop geen gepush om te tekenen maar de zin: kijk rustig om je heen kun je het ergens anders beter krijgen dan moet je dat doen. Dan lukte dus niet een daarom genieten wij nu al een paar maanden van onze prachtige moderne keuken precies zoals wij het ons voorgesteld hadden. Foto's volgen nog op site van Trend keukens.

Met kennis en betrouwbaar

Goed geadviseerd en prettig. Montage ook een fijne service en erg tevreden over.

Keuken naar wens

Top bedrijf denkt met de klant mee

Zeer goed, erg tevreden

Wij zijn heel erg goed geholpen door Bento. Hij heeft alle tijd genomen om onze wensen door te spreken, waarna hij een ontwerp heeft gemaakt, dat precies overeen kwam met wat we hadden besproken. Daarna heeft hij op ons verzoek nog eental keren het ontwerp aangepast, net zolang tot wij helemaal tevreden waren. We hebben uiteindelijk 4 of 5 afspraken met hem gehad. Hij heeft alle tijd voor ons genomen zonder ook maar één keer druk op ons uit te oefenen, dat vonden wij heel erg fijn. De prijs was zeer redelijk, zeker gelet op de tijd die hij er in heeft gestoken. Het resultaat is prachtig. Wij zijn dik tevreden met de service van Trend Keukens. Een aanrader!

Een prettige samenwerking

Goed advies, goede installateur. Op een paar veranderingen na zijn wij tevreden.

Stationsweg 99

9201 GK Drachten