De ervaring was weer heel erg leuk en rustgevend. Wij hadden de lange route gedaan. Echter was het op het laatste stuk minder leuk, door dat er harstikke veel drukke kinderen aanwezig waren. Toen wij bij het einde aankwamen en onze kano terug moesten slepen was dit heel lastig. Omdat wij amper plek hadden d.m.v. de vele kinderen bij het eindpunt. We konden amper uitstappen. We hebben de kinderen opzij moeten duwen omdat ze niet wouden schuiven. Kan hier een beetje rekening mee worden gehouden? Het kan ook zijn dat het andere kanovaarders van Puur kanoverhuur waren, maar dan alsnog. Voor de rest was het weer harstikke leuk!
Hoi Joeri, Fijn dat jullie een leuke kanotocht gehad hebben, we nemen de tips met ons mee. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Alles was weer goed geregeld mooie kano tocht gemaakt. Zelfs het weer was goed geregeld !
Hi Jacob, Fijn dat jullie weer een mooie kanotocht gehad hebben. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Mijn zoon en ik hebben de lange route gedaan, goed georganiseerd, aardige mensen, goede uitleg, prachtige route door een gebied waar ik opgegroeid ben maar en weer heel anders uitziet vanaf het water. Onderweg kan je picknicken en er is 1 plek met restaurant waar je zeg maar vanachter binnen komt in Borkel. We hebben zelfs gezwommen, 34 graden en de dag op her water was perfect. Niet te warm, heel veel libelles. Ze wachten je op aan het einde waar je ook wat kunt eten en drinken.
Hoi Celia, Fijn dat jullie genoten hebben van de route. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Robin
Weer een mooie ervaring op vakantie in de buurt nu voor de 2e keer deze tocht gedaan en we hebben er weer van genoten
Hey Tim, Fijn dat jullie een mooie kano tocht gehad hebben bij Rofra. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes team Rofra
Goed geregeld en vriendelijk personeel. Wij hebben de tocht van 8 km gedaan. Was een mooie tocht. Verder was alles duidelijk. We hebben een leuke middag gehad.
Beste familie Scholtz, Fijn te horen dat jullie een leuke middag hebben gehad. Team Rofra
Mooie tocht, genoeg picknick plekken onderweg. Prachtige natuur. Helaas bleek 1 kano na vertrek een ingezakt zitje te hebben. Dit had vooraf wel gecheckt kunnen worden. Nu 3 uur scheef gezeten. Jammer dat we enkel bij de zwaan wat konden drinken, we hadden dit op meer plekken verwacht.
Hoi Annemieke, Wat vervelend dat jullie een ingezakt zitje hadden. Wij zullen de kano's beter gaan controleren. Team Rofra
Goed voor elkaar!
Hoi Angelique, Bedankt voor je mooie review! Team Rofra
Het was een mooie zonnige dag. Jammer dat ze wel verschil maken, ik hield me netjes aan de regels op de site. Max 180kg in een open kano (2 volwassenen en een 1 of 2 kind tot 6 jaar) dus een extra kano geboekt omdat we er niet met 3e (2 volwassenen en 1 kindje 11 jr) in mochten. Daar aangekomen stapt het 1 na het andere gezin gewoon met 3e (veelal zelf 3 volwassenen!) in een open kano. Dus heb ik voor niks een extra kano geboekt! Verder een mooie route, let wel op je hebt nergens hulp als je aan moet meren en dat valt niet altijd mee on dat alleen te doen.
Beste Maud, Wat leuk dat je bij ons bent komen kanovaren, jammer dat dit je ervaring was. Wij adviseren inderdaad dat mensen tot een gewicht van 180 kg samen in 1 Open Canadese kano kunnen. Daarna wordt ligt de kano niet meer stevig in het water en heb je het risico dat je eerder omgaat (met allen gevolgen van doen). Wij adviseren dit namelijk niet zo maar. Dat mensen zelf de keuze maken om daar niet naar te luisteren is aan de mensen zelf. Wij adviseren hier duidelijk op en boeken dit ook als we mensen spreken. Dat mensen dan bij het instappen een andere keuze maken is (met allen gevolgen van dien) het risico van de mensen zelf. Ik vind het super fijn om lezen dat jullie een mooie route hebben gezien en kunnen beleven. Bedankt voor je feedback, Team Rofra.
Ontzettend goed geregeld. Goede uitleg en service bij de kano’s. Hele mooie omgeving en zeer rustgevend. Wij hebben genoten
Hoi Ginger, Bedankt voor je mooie review! Team Rofra
Goed geholpen door fijne medewerkers van rofra, onvergetelijke dag.
Hoi Paul, Fijn dat jullie een leuke dag hebben gehad met het gezin. Team Rofra
We hadden 2 open canadese kano s gehuurd. Goede uitleg bij het begin (in t boothuys), daarna eventjes wachten, hup de bus op tot aan de vertrekplaats (wij hadden borkel genomen), en dan op het riviertje voor ongeveer 2 uurtjes. Fijne ervaring. We vertrokken wel met redelijk wat volk op dezelfde plaats, wat resulteerde in een kleine file bij de eerste 'afdaling' , verder geen problemen. Leuke dag gehad !
Hey Karen, Fijn om te horen dat jullie een leuk uitje met het gezin hebben gehad op de Dommel. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Het is een geweldig uitje voor jong en oud. Van het ontvangst tot einde top geregeld door uiterst vriendelijk personeel. Materiaal is goed op orde en de tocht is door een schitterend deel van Brabant. Je kunt het snel of juist rustig aan doen, onderweg aanleggen is ook gewoon mogelijk (voor picknick of even stoppen bij Café. Doordat het overal ondiep is erg veilig. De twee glijbanen onderweg zijn wel een leuke afwisseling voor wat ‘spanning’. Absoluut een aanrader.
Hi Martijn, Goed om te lezen dat jullie een leuke personeelsdag gehad hebben. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Een hele mooie kanotocht van Neerpelt naar Valkenswaard. Door de stroming is die 16 km prima te doen. De 2 glijgoten zijn ook leuk om vanaf te gaan. We hebben een mooie dag gehad.
Hey Anita, Fijn om te horen dat jullie een mooie kanotocht gehad hebben! Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Wij zijn wezen kano met het gezin helaas kon de eerste datum die ik geboekt had niet doorgaan. Hier deden ze niet moeilijk over en werd het omgezet naar een andere datum. Toen bleek dat we met een persoon minder waren kregen we voor het bedrag van deze persoon een tegoed voor een consumptie na afloop. Hier zijn we erg tevreden mee. De kano tocht was een mooie tocht. alles was goed geregeld. Een klein minpunt vond ik de horeca gelegenheid dat ging wat minder vlot en de snacks die we hadden besteld hadden veel te lang in de frituur gelegen, dat was jammer maar staat los van het kano.
Hallo Esther, Wat goed om te lezen dat jullie een fijne tocht gehad hebben. Jammer dat de afsluiter met de snacks wat tegen is gevallen, dit mag natuurlijk altijd aangegeven worden dan hadden we het meteen opgelost. Ik ga de tip nu zeker meenemen voor onze collega's in het Boothuys! Dank je wel! Hopelijk tot ziens! Groetjes Team Rofra.
Mooie tocht via Borkel midden door de natuur
Hoi Jan, Fijn dat jullie een mooie kanotocht hebben gehad. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Alles goed geregeld! No worries no hurries!
Hi Hans, Bedankt voor je review! Hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Rofra
Het weer was fantastisch ! en omdat onze lunch wat uitliep (de stroom van de foodtruck was uitgevallen) regelde de organisatie dat we een haf uur later met de bus konden vertrekken. Dat kwam helemaal goed uit, zodat we -omdat het best druk was- niet in de file hoefden te varen :) En wat een schitterend gebied om doorheen te varen !
Hi Ief, Fijn dat jullie een leuke tocht hebben gehad! Hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Rofra
Mooie route , goede uitleg/instructies. Ervaren mensen
Hi Richard, Fijn dat jullie een leuke tocht hebben gehad! Hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Rofra
Goede uitleg en hulp
Hi Hans, Fijn om te horen dat jullie een ontspannende kanotocht gehad hebben. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Professionele organisatie, ontzettend mooi stuk natuur waar je doorheen gaat!
Hoi Eric, Wat een super mooi review en wat fijn om te horen dat jullie zo'n leuke tocht hebben gehad. Hopelijk zien we jullie nog eens terug! Met vriendelijke groetjes, Team Rofra
Prachtige locatie. Goede begeleiding. De kabelbaan was niet beschikbaar.
Beste Filip, Wat fijn om te horen dat de dag zo goed bevallen is. We zijn inderdaad druk bezig met het onderhoud aan de kabelbaan. Hopelijk is die snel weer beschikbaar. Met vriendelijke groetjes, Team Rofra
Van voor naar achter goed geregeld door Rofra. Reserveren via de website ging makkelijk, ontvangst was goed, bustrip naar het startpunt verliep netjes, materialen waren goed. De 1-persoons kayak had een fijne rugsteun en voetensteun. Er waren onderweg 2 leuke hoogteverschillen met kano glijbanen. Het water zelf was niet echt zuiver, en Rofra raadde ook af om erin te zwemmen. Sommige stukken hadden wat uitdagingen ivm omgevallen bomen of laag overhangende takken, maar snoeien/opruimen mag daar niet begreep ik, vanwege het beschermd natuurgebied. Stroming was best groot, waardoor je niet te veel hoefde te paddelen, wel lekker relaxed.
Hi Marco, Fijn dat jullie een leuke tocht hebben gehad! Hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Rofra
We hebben de "kortere" route gedaan. Deze is erg leuk en hebben een aantal keren gepicknickt. Jammer van de vele brandnetels langs de kant. Bij een stuurfout in de bocht kan je hier zomaar in belanden. Wel de grootste lol om gehad. Begin/eindpunt zijn prachtig om nog wat te drinken.
Hoi Moon, Fijn dat jullie een leuke kanotocht gehad hebben vanaf Borkel. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Dit was de 8ste keer dat we zijn gaan kano varen met rofra ... het is egt aan aanrader. Je wordt goed geholpen zowel door personeels als door andere die ook deze ervaring aan het op doen zijn. Dit maakt het leuk en gezellig zelfs als het 32 grade is is het goed te doen op het mooie water van de dommel.
Hallo, Wat fijn dat jullie het leuk hebben gehad! Tot hopelijk een volgende keer. Groet, Team Rofra
Heerlijke dag, vriendelijke mensen bij Rofra, en de toch is werkelijk prachtig, dikke aanrader
Molenstraat 203 A
5554 TS Valkenswaard
Rofra is ruim 35 jaar geleden begonnen met kanoverhuur op de Dommel in Valkenswaard. Ondertussen is Rofra uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met twee mooie locaties: evenenementen- en horecalocatie 't Boothuys en het outdoorterrein. Rofra organiseert jaarlijks duizenden evenementen en activiteiten voor jong en oud. Voor bedrijven, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en dagjes uit kun je bij ons terecht.