Leuke opdrachten voor de groep.
Hi Bert, Bedankt voor de review van de Slag bij Waterloo! Hopelijk hebben jullie een leuke tijd gehad met z'n allen! Groetjes, Team Rofra
Mooie omgeving, leuke ervaring. Prima materiaal, duidelijke uitleg.
Hi Ray, Bedankt voor de mooie review! Leuk om te lezen dat jullie een leuke ervaring hebben gehad! Groetjes, Team Rofra
Solex tour 2 uurtjes was super leuk
Hi Bibi, Bedankt voor de review! Goed om te horen dat het solexen zo goed bevallen is. Groetjes, Team Rofra
Mooie natuur.
Hoi Wilmer, Dank je wel voor jullie review. Tot de volgende keer. Team Rofra
Wij deden de 2 uurs tocht met onze puberzoons. Fijn om onderweg lekker een terrasje te kunnen pakken en goed te lunchen. Vervolgens hebben we heel ontspannen de Bommel afgepeddeld. Sommige plekken waren zo mooi, zo stil, het was een groot plezier...en uiteindelijk waren we 3.5 uur op pad...waarna we weer een drankje konden drinken. Aanrader als je van natuur en sportieve uitjes houdt!
Hoi Franciska, Fijn dat jullie hebben genoten! Groetjes, Team Rofra
Samen met mijn dochters ( 9 en 7 juli) in een Canadese kano een leuke middag gehad. Voor herhaling vatbaar.
Hoi Marjan, Bedankt voor je mooie review! Tot de volgende keer. Team Rofra
Personeels event op locatie in Eindhoven hadden we Sterrenslag gekozen. Het was een top dag met goede begleiding. Iedereen had genoten. Dus het is zeker een aanrader!
Bedankt voor de mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie een leuke dag hebben gehad. We geven de complimenten ook door aan de begeleiders! Groetjes, Team Rofra
Ik heb gereden op de e-chopper, duidelijke uitleg gekregen, zeer vriendelijk personeel, route kan je via een app bijhouden heel handig, was een top dag
Bedankt voor de mooie review! Fijn om te lezen dat jullie een leuke dag hebben gehad. Groetjes, Team Rofra
Mijn 60-jarige verjaardag gevierd met 2 optredens en een frietkar. Heerlijk weer, goeie service, het was feestelijk en gezellig! Behulpzame, meedenkende, vriendelijke medewerkers!
Fijn om te horen dat je een leuke middag hebt gehad bij ons Myriam! Wij vonden het ook erg gezellig. :) Bedankt voor de complimenten! Groetjes, Team Rofra
We hebben een hele leuke dag gehad! Alles was goed geregeld!
Bedankt voor de review Ank! Goed om te horen dat jullie een leuke dag hebben gehad! Groetjes, Team Rofra
Hi Maarten, Hopelijk hebben jullie een fijne dag gehad met z'n tweetjes. Groetjes Team Rofra
Was een leuke dag met goede service.
Hey Maarten, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat jullie genoten hebben. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Wij hebben hier onze huwelijksdag gevierd. In 1 woord geweldig! Alles keurig geregeld. We hadden in de middag een BBQ. De last minute wijzigingen werden meteen opgemerkt, gevraagd en aangepast. Communicatie tijdens het feest was ook top. En toen de DJ er was deden de dames gezellig mee vanachter de bar. Jullie hebben ons een super dag bezorgd met jullie service en goede zorgen.
Hi Cris en Linda, Dankjewel voor jullie mooie review. Wij hebben ook erg van jullie genoten, het was een super dag! Hopelijk tot snel. Groetjes Team Rofra
Hoihoi Leuke middag gehad. Goede uitleg over de e- chopper gehad, alleen jammer dat we onderweg stukken hadden maar goed opgelost door jullie. Horeca bediening was wat minder. Maar dat mocht de pret niet storen Bedankt voor de leuke middag Grtjs fam wijnants
Hoi Irma, Gelukkig hebben jullie ondanks de opstopping toch een fijne dag gehad! Tot de volgende keer. Team Rofra
De afvaart was heel leuk, alleen spijtig dat er geen leuk terrasje open was onderweg. Dit ondanks dat er op de site staat dat je eens kan afstappen in restaurant "de zwaan" . Wij hadden in het boothuys een drankje gereserveerd bij onze boeking maar konden helaas daar, zelfs geen broodje eten, zonder reservatie.
Hoi Lieve, Dankjewel voor je review! Fijn dat jullie een leuke kano tocht hebben gehad, vervelend dat het niet duidelijk was voor jullie dat 't Boothuys op door de weekse dagen gesloten is. Hopelijk tot een volgende keer! Groetjes team Rofra
De kanotochten was mooi en de kano was zoals verwacht. Ik had alles van te voren geboekt en betaald. Echter, de bijbestelde gereserveerde items waren niet zomaar verkrijgbaar. De receptioniste welke mij ontving had geen zwemvest beschikbaar voor mijn dochtertje ( ze moest dit navragen en ik moest zelf het zwemvest ophalen op een andere locatie op het terrein) tevens was zij niet op de hoogte van de bijgestelde kinderbingo en ik werd niet op vertrek van de bus gewezen ( stonden meerdere bussen). Maw een goede instructie van de receptionist(e) en een goede voorbereiding van de bestelling had het genot vergroot en minder stres bij de receptioniste opgeleverd.
Hallo Maarten, Fijn dat de kanotocht goed bevallen was! Bedankt voor de tips voor de verbeteringen, wij nemen het met ons mee. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
enthousiaste begeleiding en prima verzorgde bbq.
Hoi Gerald, Fijn te horen dat jullie een fijne dag hebben gehad. Helaas hebben wij voor deze activiteit nog geen engelse versie beschikbaar. Groetjes Team Rofra
Op zondagmiddag 17-7 zijn wij geheel ontzorgd door Team Rofra tijdens ons combi-feest bij 't Boothuys. Zowel de kinderen als de volwassen gasten hebben allemaal een Top-middag gehad. Dit was mede te danken aan de behulpzaamheid en de goede verzorging vanuit Rofra. Voor ons een reden om vaker aan Rofra te denken als we weer eens een feestje te vieren hebben!
Hoi David, Bedankt voor je review. Wij vonden het ook een gezellige middag! Groetjes Team Rofra
teamdag gehad was allemaal goed geregeld
Hi Tamara, Fijn dat jullie een leuke teamdag gehad hebben! Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Leuke middag gehad op het water! Het is heerlijk kanoën op de Dommel, een echte natuurbeleving. 8km is wat ons betreft lang genoeg, dan begin je als ongeoefende kanoër je armen wel te voelen. Vervoer naar het startpunt prima geregeld met de bus, en behulpzame mensen die je in de kano helpen. Aanrader!
Hoi Paula, Dankjewel voor de mooie review! Fijn om te horen dat jullie er van genoten hebben. hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Leuke rit van 2 uur gemaakt.
Hi Wendy, Dankjewel voor je review. Hopelijk hebben jullie toch een leuke activiteit bij ons gehad na het 'mindere' begin. We nemen het intern hier mee!! Groetjes Team Rofra
Ik ga het nogmaals doen met de kids!
Hoi Wendy, Fijn dat jullie genoten hebben met de kids! Hopelijk tot snel :) Groetjes Team Rofra
Wij hebben voor onze jongens al vaak een feestje georganiseerd, maar dit was de gaafste. Tomma en Matthijs (de spelleiders) betrokken en enthousiast. Mijn enige tip voor hen is dat, bij het uitleggen van een volgend spel, zijn het verhaal een beetje spannend/met fantasie mogen vertellen. Neem de kinderen ook hierin mee, maak het spannend met je stem en je non-verbale communicatie. Maar verder: top!
Hi Anouk, Fijn om je enthousiaste recensie te lezen!! Bedankt namens Tommo & Mathijs, ze vonden jullie ook een hele leuke groep:) Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Eerst hebben we een e-chopper gehuurd en een mooi al uitgestippelde route gereden. Je komt langs verschillende terrasjes om even te stoppen. 2 dagen later een kanotocht gemaakt door een prachtig natuurgebied. Ook daar een stop gemaakt en geluncht. Lengte goed te doen en ook niet te kort.
Hoi Jenneke, Bedankt voor je review! Fijn dat jullie beide dagen hebben genoten. Tot ziens. Team Rofra
Wij waren blij dat we weer de originele route mochten varen. Prachtig route! Ook de start met de bus verloopt goed. Het is op beginpunt wel echt heel druk. Dat is even lastig. Zeker om je groep een beetje bij elkaar houden. Het was onze vijfde keer! Dus kan zeggen echt een aanrader en ook om het vaker te doen. De route is zo afwisselend dat het leuk blijft!
Hoi Catja, Wat leuk dat jullie weer bij ons zijn geweest. Ook wij zijn blij dat we ons eigen traject weer mogen varen! Tot de volgende keer. Team Rofra
Molenstraat 203 A
5554 TS Valkenswaard
Rofra is ruim 35 jaar geleden begonnen met kanoverhuur op de Dommel in Valkenswaard. Ondertussen is Rofra uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met twee mooie locaties: evenenementen- en horecalocatie 't Boothuys en het outdoorterrein. Rofra organiseert jaarlijks duizenden evenementen en activiteiten voor jong en oud. Voor bedrijven, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en dagjes uit kun je bij ons terecht.