De plaats waar we zouden starten was niet duidelijk. Kreeg een mail Boothuys Valkenswaard. Was in Riethoven.. Verder prima geregeld en leuke route vanaf Riethoven naar Eindhoven.
we hebben een fijne middag gehad. Alles was goed verzorgd.
Hoi Hoi, Dankjewel voor je review! Leuk om te horen dat jullie een fijne middag gehad hebben. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Het schieten was leuk alleen helaas aan de korte kant het e chopper was voor enkele zwaar doordat er geen vering op de achterkant zat ( mensen met rugklachten ) Voor de rest een leuke ervaring , misschien tot ziens. Groetjes ssv st joris geldrop.
Hoi Harry, Dankjewel voor je review, we nemen de feedback mee! Fijn dat jullie een leuke dag hebben gehad :) Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Slechte begeleiding. Mensen met kleine kinderen moesten zelf sjouwen met de boot. Hoop gedoe en gemopper. Niemand van Rofra te zien.
Beste L, Dankjewel voor je feedback, we gaan er zeker wat mee doen. We proberen alles zo goed mogelijk te verzorgen op onze alternatieve route! Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Wij hebben de echoppers gehuurd als teamuitje. Dit was een gezellige onderneming. De scooters wisselen wel qua snelheid. Maar ze rijden lekker.
Hi Lieke, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat jullie een gezellig teamuitje hebben gehad :) Groetjes Team Rofra
Superleuke ervaring, we hebben ervan genoten met de hele groep en fijn personeel!
Hoi Eveline, Goed om te lezen dat Casa De Papel jullie goed bevallen is! Hopelijk tot een volgende keer :) Groetjes Team Rofra
Wij waren voornemens een chopper (gelijkwaardig aan die u verhuurt) aan te schaffen, en alvorens die stap te nemen leek het verstandig deze eerst een keer d.m.v. huren een keer te proberen. Dat is heel erg tegengevallen,- de meegegeven choppers waren voorzien van banden met een (bijna) versleten loopvlak waardoor de wegligging aan alle kanten te wensen overliet, zo niet gevaarlijk was op sommige momenten. Nu willen we niet Rofra alleen daar op aanspreken omdat we hierna bij een dealer ook proefritten hebben gemaakt waarbij we hebben kunnen vaststellen dat meerdere choppers met een gelijk model deze eigenschappen vertoonde. De instabiliteit komt voornamelijk voort uit het brede vlakke loopvlak wat dit model choppers heeft. Wij vonden het stuurgedrag gevaarlijk en hebben de geplande tocht om die reden halverwege afgebroken en zijn terug gereden naar de thuisbasis. Het gebrek aan wegligging kan dus niet gwheel aan Rofra worden toegewezen, maar het heeft ons wel verwonderd dat Rofra dit (naar onze mening gevaarlijk) materieel verhuurt.
Hoi Jan, Vervelend om te horen dat de E-Choppers jullie zijn tegen gevallen. We nemen je tips zeker mee, dankjewel. Groetjes Team Rofra
Wij hebben een ontzettend fijne dag gehad met onze groep 8 op schoolkamp. Alles was goed geregeld en de begeleiding was top!
Hi Linda, Fijn dat groep 8 en jullie natuurlijk, een leuke activiteit gehad hebben :) Onze begeleiders waren ook erg enthousiast over jullie!! Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Wij hassen allemaal nog nooit paintball gespeelt. Het was even wennen maar het was echt heel leuk, iedereen vond het leuk. De jongens Van Rofra waren ook leuk en legden alles precies uit, het was goed verzorgt. Alles piccobello!!
Hoi Monique, Leuk om te horen dat het paintballen jullie zo goed bevallen is. Dankjewel voor je review! Groetjes Team Rofra!
Leuke route ondanks vaarverbod op andere route. Start en eindpunt veilig en prettig.
Hey André, Fijn dat jullie het kanovaren leuk vonden, op onze alternatieve route. We nemen je feedback mee, betreft het waterpunt. Het was inderdaad erg warm! Hopelijk tot een volgende week. Groetjes Team Rofra
We hebben een gezellige en leerzame middag gehad in Dommelen. Het was een leuke workshop die werd verzorgd door 2 enthousiaste mensen die ook nog eens ons verzoek voor een bepaald nummer toepasten.
Hi Angelique, Wij zullen dit doorgeven aan onze instructeurs, leuk om te horen! Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
uitleg was wat rommelig en enkele solexen starten slecht. Voor dames welke moeite hadden met de solex was er een mooie oplossing door de electro scooters
Hoi Van den Boom Transport, Vervelend dat de solexen niet goed op gang kwamen. Gelukkig dat wij de E-Choppers nog konden aanbieden voor diegene die dat graag wilden. Wij nemen je feedback mee, dankjewel! Groetjes Team Rofra
Super leuke complete dag gehad met ons personeel!
Hoi Angela, Bedankt voor je review! Wij proberen zoveel mogelijk aandacht te schenken aan nieuw personeel maar gaan dit zeker intern meenemen. Hopelijk tot ziens! Team Rofra
Wij hebben als hele afdeling super leuke dagje gehad. alles was goed geregeld. alleen was iets minder leuk voor mensen die speciaal eten hadden besteld. wij hadden daarvoor extra barbecue nodig maar helaas krijgen we alleen voor 1 uurtje daarna is weer afgepakt. rest was was wel gezellig.
JBL op volle toeren aan, drankie derbij en niet te vergeten je paddeld je eigen wezenloos en op t eind heb je jezelf een paar dikke oren gepaddeld. Top dagje !
Hoi Co, Na het lezen van jullie review hebben jullie inderdaad dikke pret gehad! Tot de volgende keer. Team Rofra
Na een regenachtige fietsrit werden we goed opgevangen. De kinderen kregen duidelijke instructie. Alles werd geduldig uitgelegd. Ook de kinderen die door een blessure of iets anders niet mee konden doen waren betrokken bij alles wat er gebeurde en te zien was. Vooral bij de onderaardse gangen en het tokkelen.
Hi Richard, Bedankt voor de mooie review! Goed om te horen dat jullie een fijne dag gehad met de kinderen. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Het was allemaal weer prima geregeld. Bus vervoer top; vanwege slechte weer konden we wat later vertrekken en daarna gelukkig droog de alternatieve route kunnen varen. We waren vanwege het omslaan van een kano laat terug en de ROFRa dames hadden ondertussen de BBQ klaar gezet en zelfs al vlees oP de BBQ gelegd!...Top! Slechts een paar kleine opmerkingen: De betaling was via ASML Ariba geregeld, maar de man bij de instapplaats wist van niets....of we eerst wilden betalen. Na een telefoontje was het gelukkig wel geregeld, maar daar had de communicatie even wat beter gekund. Verder zou het fijn zjin geweest wanneer er bij het uit- en instappen bij de sluis 1 persoon extra aanwezig was geweest. Nu werd er alleen bij uitstappen geholpen.
Hoi Han, Fijn om te horen dat jullie een gezellige dag gehad hebben, wij vonden het ook erg gezellig dat jullie er waren! Dankjewel voor je feedback, we nemen het mee. Hopelijk tot de volgende keer. Groetjes Team Rofra
Eenmaal aangekomen op locatie gaf onze begeleider aan dat wij niet mochten parkeren op het grasveld terwijl hier wel een bordje met P stond (direct bij de te water laat plaats). Echter op de website van Rofra staat dat er parkeerplaatsen aanwezig zijn op een grasveld. Een beetje een dubbel gevoel. We hadden een reservering gemaakt om te gaan kajakken om 14:00. Wij waren om 13:30 aanwezig. Onze begeleider was echter om 14:00 uur nog druk bezig met het bespreken van het P-bordje en met de mensen die parkeerden op dit grasveld. Hierdoor werd de te water lating verlaat tot 14:45. Dit betekend dat wij 75 minuten hebben moeten wachten tot onze te water lating. Om af te sluiten wil ik nog wat zeggen over de route. De alternatieve route die wij gevaren hebben was niet van een dusdanig hoog niveau . Er was vrij weinig te zien van de natuur. Het enige wat zichtbaar was waren rietstengels.
Hoi Herke, Bedankt voor je review. Jammer dat de dag bij jullie niet soepel is verlopen. Wij zullen dit gaan bespreken met de begeleiding. Hopelijk mogen wij weer snel ons eigen traject varen! Groetjes Team Rofra
Helaas ging het al mis bij de start van de activiteit, de tablet van een groep werkte niet, zij konden uiteindelijk pas later starten. Er werd ook meegedeeld uit te kijken voor andere tips etc. maar welke waren dat dan? Ook was er een opdracht waarbij je een staal v/h water moest nemen, deze zou in de rugzak zitten? Dit hadden we niet dus dat was wel jammer want op zich zou dat wel leuke doe-opdracht geweest zijn. Toen we terug bij het boothuys aankwamen en de laatste vragen moesten oplossen was van één groep de batterij v/d tablet leeg en zij konden de activiteit niet afronden. Tot slot werkte van een andere groep de tablet ook niet goed en zij zijn uiteindelijk terug gekomen zonder het spel te kunnen spelen. Helaas was dit voor ons geen geslaagde activiteit.
Hi Rebecca, Fijn dat we elkaar nog even gesproken hebben zojuist aan de telefoon. De foto's heb je ondertussen ontvangen. Hopelijk tot een volgende keer :) Groetjes Team Rofra
Alles was goed geregeld. We werden zeer goed ontvangen. En de terug reis verliep ook vlot. Alleen éé min puntje is dat er duidelijke wegwijzers moeten zijn... Daardoor zijn we 1 keertje verkeerd gevaren...
Hi Sabrina, Fijn om te horen dat jullie enthousiast zijn :) We nemen je puntje mee betref de wegwijzers dankjewel. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Een mooie alternatieve vaarroute in prachtige natuur.goede instructies bij vertrek.
Hoi Pascal, Wat fijn te horen dat jullie hebben genoten. Tot de volgende keer! Groetjes Team Rofra
Goede ontvangst, goede begeleiding en fijne evenementen. Wegens het slechte weer hebben we de tandems niet kunnen gebruiken. Fijne is dat Rofra onmiddellijk liet weten om een deel van de betaalde som terug te storten wat ook gebeurde. Prima service dus.
Hoi Peter, Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat jullie ondanks dat de tandemtocht niet door kon gaan een leuke dag gehad hebben :) Hopelijk tot een volgende keer! Groetjes Team Rofra
Zeker voor herhaling vatbaar.
Hi Pechier, Fijn om te horen dat jullie een leuke verjaardag hebben gehad :) Wij vonden het ook erg leuk! Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Barbecue was prima verzorgd, vriendelijk personeel en een prachtige locatie
Hoi Arno, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat jullie een fijne dag gehad hebben :) Hopelijk tot de volgende keer. Team Rofra
Ik heb met ons team een hartstikke leuke dag gehad, lunch,workshop en borrelen nadien was goed geregeld en lekker.
Beste Irma, Fijn om te horen dat jullie een leuke dag hebben gehad met zijn allen! Bedankt voor de mooie review Groetjes, Team Rofra
Molenstraat 203 A
5554 TS Valkenswaard
Rofra is ruim 35 jaar geleden begonnen met kanoverhuur op de Dommel in Valkenswaard. Ondertussen is Rofra uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met twee mooie locaties: evenenementen- en horecalocatie 't Boothuys en het outdoorterrein. Rofra organiseert jaarlijks duizenden evenementen en activiteiten voor jong en oud. Voor bedrijven, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en dagjes uit kun je bij ons terecht.