Super leuke familiedag gehad. Spellen leuk. Goede verzorging eten en drinken.
Hi Willem, Fijn dat je een leuke familiedag hebben gehad! Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
zeer plezierige organisatie die direct reageert en het geheel goed verzorgt. Op de dag zelf zeer goed, relax en enthousiast geholpen tijdens het kinder-paintball.
Hi Roelf, Fijn dat je een leuke dag hebt gehad! Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Ontvangst was goed en vriendelijk personeel, we werden naar het vertrekpunt gebracht met ons groepje en kregen daar een duidelijke uitleg voor we in de kano stapten. We hadden mazzel dat het prachtig weer was dus ideaal voor de kanotocht. leuke route over de dommel met i.d.d diverse plekken onderweg waar je aan kan leggen om even te pauzeren aan de kant(in het begin even puzzelen met uitstappen en je kano op de kant trekken). Het was bij ons erg rustig op de rivier dus genieten, Het enige wat tegenviel was dat we bij aankomst op het eindpunt zelf de kano op land moesten tillen en zo'n 100 meter de weg over moesten tillen naar een parkeerplaats waar we hem achter moesten laten. Aangezien er een auto geparkeerd stond op het open stukje naast de rivier moesten we hem over een hoge boonstam tillen, dit was (als rugpatient) erg pittig. Misschien dat ze iemand van het bedrijf bij de aankomst kunnen hebben die hiermee helpt.
Hoi Bianca, Goed om te lezen dat jullie en fijne kanotocht gehad hebben. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Wauw wat een mooie tocht door het landschap. Erg goeie service zelfs advies muggenspray. Het was een erg leuke toch met onze kinderen 6 en 12 jaar. Echt genieten. Na 20 minuten heerlijk even op het terras een gebakje gegeten en wat gedronken. Enige nadeel aan het einde was het erop trekken. Daar zou wel een sleuf naar de kant mogen komen. Dank jullie wel voor deze mooie ervaring voor het hele gezin!
Hi Fanny, Fijn dat jullie genoten hebben van de kanotocht. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Onlangs met een kinderfeestje gaan paintballen. Mooie locatie en zeer aardig personeel. Kinderen raakte niet uitgepraat zo leuk vonden ze het!
Hoi Willem Jan, Fijn dat de kinderen nog napret hebben. Team Rofra
Ondanks de regen hebben de kinderen toch genoten van de activiteiten. De onderdelen waren stoer en uitdagend; apenkooi in de buitenlucht. Begeleider Jules maakte de kids enthousiast en kon ze goed opjutten en aanmoedigen. Het abseilen duurde naar mijn mening wat te lang. De kinderen die als laatste aan de beurt waren moesten boven lang wachten en de kinderen die al klaar waren ook. Ik zou dit (als er meer personeel was geweest) opgesplitst hebben en in twee groepen hebben gedaan. Maar ik snap dat er voor de veiligheid twee begeleiders bij het abseilen nodig zijn. Misschien een jenaga spel klaarzetten voor de kids die klaar zijn? En nog een andere tip: zet duidelijker op de website op welke locatie jullie welke activiteit aanbieden. Nu staat het alleen in de reserveringsbevestiging.
Mooie route van ~8KM gemaakt in omgeving Valkenswaard. Niet te zwaar met de stroming mee. Een erg leuke activiteit om met een groep te doen. De Organisatie en communicatie waren ook uitstekend verzorgd.
Hoi Laurens, Bedankt voor je mooie review! Tot de volgende keer. Team Rofra
Wij huren al enkele jaren kanos bij Rofra voor een speurtochtevenement met zo'n 120 deelnemers. Wij stellen daarbij vaak rare eisen: Vroeg in de ochtend, op bijzonder locaties, etc. Bij Rofra geen probleem. Er wordt meegedacht en de heren zijn altijd op tijd op locatie met de kwalitatief goede kanos. Het personeel is vriendelijk, bekwaam en prettig om mee samen te werken. Wij zullen in volgende jaren zeker weer bij Rofra huren.
Hi Floor en de rest! Fijn om te horen dat alles weer goed gegaan is in Amsterdam! Hopelijk tot volgend jaar. Groetjes Team Rofra
Vanaf eerste kennis making tot einde middag is alles goed gegaan. We kregen goede uitleg over de E-shoppers. Het was alles bij elkaar een geslaagde middag.
Hi Huub, Fijn dat jullie een geslaagde middag hebben gehad. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Het was een super leuke middag. Met vriendelijke bediening, gastvrij ontvangen, een duidelijke uitleg en een leuke route om te varen. De tip om anti muggen spul mee te nemen zou ik niet negeren ;-) maar behalve dat hebben we een ontzettend leuke middag gehad.
Hoi Eveline, Fijn om te lezen dat jullie een fijne dag bij ons hebben gehad. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes team Rofra
Vandaag voor mijn zoon zijn verjaardag een survival kinderfeestje gedaan. SUPER! En daarvoor wil ik Jordy (als ik me niet vergis), de begeleider van het groepje, heel erg bedanken. Ik kan wel zeggen dat dankzij hem het dubbel zo geslaagd was. Wat deed hij het leuk met de kinderen. Zeker een aanrader! Mijn zoon heeft genoten. Bedankt Jordy!!!
Hallo Marieke, Fijn dat jullie zoon een leuk kinderfeestje heeft gehad. Jullie (namens Jordy) ook super bedankt. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Unieke zaken uit Valkenswaard had zelf een autopuzzeltocht in elkaar gezet met het eindpunt Rofra. Hier hebben we heerlijk informeel gezeten met onze groep bij elkaar en zijn we goed voorzien van lekkere drankjes en een heerlijke BQQ. Wat een leuke plek! We komen zeker nog eens terug voor een andere activiteit.
Hoi Pieter, Wat een mooie review, bedankt! Fijn om te horen dat jullie hier zo goed zijn verzorgd. Tot de volgende keer! Vriendelijke groetjes, Team Rofra
Met onze buurtvereniging een familiemiddag bij Rofra. Geweldig leuke middag gehad. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam
Hi Jeanine, Fijn om te horen dat jullie en leuke familiedag gehad hebben bij ons. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Hele leuke ervaring. Goede opbouw in training. Goede motivatie en energie. We hebben een top les gehad!
Hi Niels, Leuk om te horen dat jullie een leuke workshop hebben gehad! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Rofra
Leuk ritje/ route met de e-chopper gedaan. Mooie route, en terras mogelijkheden. Snelle communicatie met verhuurder
Goedemorgen Astrid, Fijn om te horen dat jullie een leuke rit gehad hebben op de E-Chopper. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
We booked a Back to Basic for a group of 13 year Olds. Everything was well arranged and the kids had a great time. Thank you for a great day out.
Hi Karen, How nice that the children enjoyed the activity! Team Rofra
It was an amazing ride! I have taken it several times and I never get disappointed
Hi Gerardo, Thanks for your nice review! See you next time. Team Rofra
We hebben met ons gehele bedrijf een 'dagje Rofra' mogen ervaren. Na een vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg, zijn we met kano's de Dommel opgegaan. Mooie omgeving, aanrader. Daarna mochten we genieten van koffie en vlaai waarna we doorgingen naar de tweede activiteit, paintball. Heerlijk buiten, ook hier onder goede aansturing van professionals. Bij terugkeer wachtte een smakelijke barbecue en voldoende bier op ons. We hebben een prima verblijf gehad!
Hi Jeanine, Dankjewel voor je mooie review. Fijn om (nogmaals) te horen dat jullie een leuke dag bij ons hebben gehad. De tips/verbeterpuntjes nemen wij zeker met ons mee zoals we telefonisch hebben besproken. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
mijn zoon heeft een geweldig kinderfeestje gehad! een hele leuke meid heeft ze begeleid! zij deed het super met de kinderen. ze nam de tijd voor de uitleg en speelde goed in op de leeftijd. ( 9-10 jr )
Hoi Steffie, Wat fijn om te lezen dat het feestje zó goed bevallen is en wat een complimenten aan onze collega! Wij gaan zorgen dat dit bij haar terechtkomt. Hopelijk zien we jullie nog eens terug! Met vriendelijke groetjes, Team Rofra.
De communicatie vooraf was top, alles was snel geregeld! De kanotocht was leuk! De survival viel wat tegen.
Hoi Merel, Bedankt voor je review en fijn dat de kanotocht zo goed bevallen is! We nemen je tip mee. Met vriendelijke groetjes, Tema Rofra
Op vrijdag 24 mei hebben wij Rofra bezocht als een afdelingsuitje vanuit GE Healthcare. Op de planning stond voor de helft van de groep een kano activiteit en voor de overige helft E-chopper tour met als afsluiter een BBQ. Helaas bleek pas in de ochtend dat het kanoeen niet door kon gaan vanwege een te hoog waterpijl. Als alternatief werd ons een solex tour of een wandeling aangeboden. De tourtocht was leuk ondanks dat het de hele middag bleef regenen. Bij terugkomst hoopte wij af te sluiten met een gezellige borrel gevolgd door een luxe bbq. Hierbij hebben wij een aantal dingen zien gebeuren waardoor we niet opnieuw een uitje zullen boeken bij Rofra in de toekomst: - vanwege het slechte weer hadden bij een deel van de binnenruimte, de bar was rommelig en hier stonden nog vieze glazen en half open flessen wijn. - er was slechts 1 barvrouw vooral gefocust op de andere kant van de zaal waar een ASML event was. wij zouden muntjes voor drankjes ontvangen en hebben hier een kwartier achter aan moeten vragen. - Er werd ons meegedeeld dat we niet naar de kant van "ASML" mochten komen om drankjes te bestellen en aan onze eigen kant moesten bestellen. Echter kwam de barvrouw hier niet omdat ze te druk was aan ASML kant. Enige optie hoe wij aan een drankje gingen komen was om daar aan de bar te gaan staan. - BBQ verliep erg rommelig. Buffet werd nauwelijks aangevuld. We hebben meerdere keren moeten vragen om stokbrood aan te vullen en salades. Aanbod viel tegen (1x stokbrood met boter, sausjes, erg simpele salade met veel te veel sla saus en huzarensalade). - Allergenen (vegan/halal opties) wel rekening mee gehouden met aanbod voor BBQ maar niet bij het buffet aangegeven. Eigenlijk was er voor vegan niks. - halverwege de BBQ moest er een tafel leeg worden gemaakt ivm met een andere groep. Hierdoor waren er te weinig zitplaatsen voor onze medewerkers die opeens maar ergens moesten gaan staan.
Het kanovaren was erg leuk. De uitleg was duidelijk en de route over de Dommel was erg mooi.
Hoi, Wat leuk dat jullie zo'n fijne tocht hebben gehad! Hopelijk zien we jullie nog een keertje terug. :) Met vriendelijke groetjes, Team Rofra
Voor ons kamp hebben we de activiteit Kids survival geboekt. De kinderen zijn uitgedaagd, geënthousiasmeerd en flink aan de slag geweest tijdens deze 1,5 uur. Ze hebben het super naar hun zin gehad!
Hey Bo, Fijn om te horen dat jullie het super naar je zin hebben gehad. Hopelijk tot volgend jaar! Groetjes Team Rofra
De ligging en accommodatie is positief. Ruime parkeergelegenheid. De klantgerichtheid is niet heel positief ervaren. Personeel was niet heel vriendelijk. We waren met een behoorlijk groot gezelschap. Bij afzegging verplichten ze het hele bedrag te betalen. Voor eten begrepen wij dat natuurlijk, maar de vooraf betaalde consumptiemunten moesten ook afgerekend worden en voor overgebleven munten wilde men geen geld terug gegeven. Tip: regel je consumpties pas als je daar bent o.b.v. werkelijk aantal personen. En geef iets minder personen op i.v.m. annuleringen. Optellen lukt Rofra beter dan aftrekken.
Beste MME Den Bosch, Jammer om te lezen dat jullie het zo ervaren hebben. Wij zullen ons ook aan de voorwaarden moeten houden. Hopelijk tot een volgend keer. Groetjes Team Rofra
Goed,leuk de jongens en meisjes vonden het geweldig , veel gelachen en ze waren moe op de terugweg
Hoi Henry, Goed om te lezen dat de jongens en meisjes het leuk hebben gehad. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Molenstraat 203 A
5554 TS Valkenswaard
Rofra is ruim 35 jaar geleden begonnen met kanoverhuur op de Dommel in Valkenswaard. Ondertussen is Rofra uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met twee mooie locaties: evenenementen- en horecalocatie 't Boothuys en het outdoorterrein. Rofra organiseert jaarlijks duizenden evenementen en activiteiten voor jong en oud. Voor bedrijven, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en dagjes uit kun je bij ons terecht.