Als familieuitje, de pirate games geboekt bij Rofra. We zijn enthousiast en vriendelijk begeleid door Bjorn en Mike. De spellen waren afwisselend en leuk voor verschillende leeftijden. Kortom wij hebben genoten en kijken terug op een super leuke middag!
Hey Anne, Fijn om te horen dat jullie genoten hebben met de familie. Bjorn en Mike waren net zo enthousiast! :) Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Vorig jaar de kajaktocht gedaan als teambuilding, dit jaar "Slag bij Waterloo". Weer alles netjes verzorgd. Zeer leuke activiteit voor iedereen, begeleiding top alsook de locatie. Achteraf hebben we lekker genoten van een maaltijd en een fris pintje op het terras bij Rofra. Kortom, we waren weer zeer tevreden.
Hi Mischa, Dankjewel voor je review. Fijn om te lezen dat jullie een top dag bij ons gehad hebben! Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Van tevoren gecommuniceerd dat we met een grote groep vooral oudere vrijwilligers zouden komen waar we een binnen/buiten locatie voor nodig hadden om gezamenlijk de dag te openen van ons jaarlijkse uitje. Er is van Rofra uit gecommuniceerd dat dit geen probleem zou zijn. Ook niet met regen. Er waren witte paviljoens waar buiten onder gestaan kon worden. Deze stonden niet bij het Boothuys en waren in gebruik door een andere groep. Onze vrijwilligers moesten buiten onder parasols staan/zitten die niet regenbestendig waren. binnenruimte was niet groot genoeg. Meubels zijn een half uur voor aanvang nog uit de ruimte geschoven na aandringen van onze leidinggevende. Koffie/thee en gebakbuffet werkte niet met zo'n grote groep. Consumptiebonnen zijn niet aan ons uitgereikt waardoor er geen zicht was op wie er geen consumptie gehad heeft en wie meerdere. Degene die er die dag was wist duidelijk niets van de afspraken die gemaakt zijn met Robin. Geen aanbeveling voor hetgeen wij gevraagd hebben.
Hoi Annemiek, Wij vinden het erg vervelend dat het zo gelopen is. Bedankt dat we zojuist even telefonisch contact gehad hebben. Met vriendelijke groet, Team Rofra
Voor een kinderfeestje gaan paintballen met 9 kinderen bij Rofra. Prachtige locatie midden in de bossen en goede uitleg. Ook het mailcontact met Rofra verliep goed. Helaas deden de balletjes op het hoofd toch echt wel pijn.... en gebeurde dit met enige regelmaat. Hierdoor was het voor enkele kinderen toch een iets minder leuke ervaring. Wellicht hoodies aan als je gaat paintballen?
Hi Edith, Fijn dat jullie een leuke activiteit hebben gehad! Met vriendelijke groet, Team Rofra
Met 7 tieners paintballen! Goed ontvangen en goed begeleid. We hebben het heel gezellig gehad.
Hoi Ylva, Fijn dat jullie een top middag hebben gehad. Team Rofra
zie boven
Hoi Rolf, Wij vinden het ook vervelend dat er een vaarverbod is opgelegd. Team Rofra
Mooie locaties. Ruime paintball velden. Instructeurs waren super.
Hoi Michel, Bedankt voor je mooie review! Wij zien jullie weer graag een keer terug. Team Rofra
Onze dochters en hun gasten hebben ondanks de natte omstandigheden een geweldig kinderfeestje gehad, met veel geduld en inzet van Tommo! Leuke afwisselende spellen en een lekkere beloning! Dank je wel!
Beste, Tommo vond het ook erg leuk met jullie groepje. Tot de volgende keer! Team Rofra
We waren met een vriendengroep van negen personen. We hebben veel plezier gehad met het spel ´De meisjes tegen de jongens` en een workshop Karikatuur tekenen. De begeleiding van beide activiteiten was gezellig en goed. De dag hebben we afgesloten met een BBQ. Ook dit was goed geregeld en het eten was prima.
Hoi Caro, Fijn dat jullie een gezellige dag hebben gehad. Wij vonden het ook gezellig met jullie! Team Rofra
Wij kozen bewust voor een rustige Ipad/wandel team-activiteit welke in het natuurgebied 'de Malpie' zou plaatsvinden. Voor ieder wat wils was de gedachte: diegene die van een spel houden konden met de zoektocht vooruit. Diegene die van een wandeling houden konden zo genieten van het mooie natuurgebied. Over het Ipad-spel houden we het kort: dat is 3x niks. De wandelroute: deze bleek niet over de Malpie te gaan maar door het bosgebied ervoor: tegenvaller. Tevens werkte de Ipads bij start al slecht (wel netjes opgelost tijdens het spel) maar voor de prijs welke je per deelnemer betaalt mag het wel vanaf start goed geregeld zijn. Geboekte koffie en thee vooraf was schraal qua aanbod. Bij vrijwel elke aanbieder van dit soort activiteiten kun je koffie naar wens kiezen. Wel werd er op verzoek wat opgeklopte melk bijgezet zodat men het idee had van cappuccino... Vriendelijkheid van Rofra medewerkers overigens dik in orde.
Hoi Youri, Jammer dat jullie het zo hebben ervaren. Inmiddels hebben wij hierover telefonisch contact gehad. Gelukkig hebben jullie samen wel een fijne dag gehad. Team Rofra
niet zo goed, omdat ik te laat op de hoogte werd gesteld dat het niet door kon gaan. Ik snap dat het overmacht is, te hoog water in de Dommel, door de plotselinge hevige regenval. Maar ik werd gebeld om 15.30u de dag ervoor. Ik had eigenlijk verwacht dat jullie me in de ochtend al gebeld zouden hebben, met een. grote kans op annuleren. Dan had ikzelf op school de leerlingen al kunnen voorbereiden, dt wij het bijv die dag om 18.00u op de website zouden zetten, of in ons huiswerksysteem. Leerlingen die de volgende dag sportdag hebben kijken niet meer in het huiswerksysteem de avond vooraf. Daarbij was het moeilijk om ook met mijn collegae nog contact te hebben. Tot slot, moest ik na 25 jaar, dit jaar etalen voor de begeleidende docenten. Dat vond ik echt belachelijk, omdat zij er juist voor zorgen dat er geen problemen zijn tijdens de tocht.
Een ideale combinatie van een actieve outdoor-challenge in de voormiddag en in de namiddag een ontspannende kano-tocht. De leerlingen waren enthousiast en zeer lovend over de meerdere spelen. Een dikke merci voor deze geslaagde sportdag en wij komen zeker terug! :-)
Wij starten het schoolkamp al jaren bij de Rofra met de kidssurvival. De begeleiding is top en de kinderen genieten volop.
De tocht Borkel - Valkenswaard is zeer mooi. De organisatie was uitstekend, met voldoende hulp en informatie.
Hoi Antoine, Bedankt voor je mooie review! Team Rofra
Wij waren met een groep klanten gaan paintballen. Locatie is prima verzorgd en duidelijke uitleg gekregen alvorens wij het veld in gingen. Na het paintballen gaan BBQ en bij het Boothuys, enige nadeel is dat je hiervoor naar een ander locatie moet rijden maar dat heeft de pret niet gedrukt.
Hoi Bjorn, Bedankt voor je review. Fijn dat jullie een leuke dag hebben gehad. Team Rofra
Niets op aan te merken, was goed verzorgd en de kinderen hebben een hele leuke middag gehad!
Wij hebben als kinderfeestje voor mijn zoon 1,5 uur gepaintballd. Ontvangst was al top, leuke begeleiding en een top activiteit.
Hoi Danny, Wat fijn om te horen dat het kinderfeestje zo goed is geslaagd! Hopelijk zien we jullie nog een keertje terug. :) Vriendelijke groetjes, Team Rofra
Goed geregeld met transport en het kanoën blijft altijd leuk
Hoi Maarten, Bedankt voor je mooie review! Tot de volgende keer. Team Rofra
Een ideaal kanotochtje voor gezinnen met jonge kindjes. Ook erg fijn dat ons hondje mee mocht in de kano. Degelijk materiaal, vriendelijke mensen, héél mooi tochtje.
Hoi Silke, Fijn te horen dat jullie een mooie tocht hebben gemaakt. Hopelijk heeft het hondje ook genoten. Team Rofra
Het was de eerste keer dat we met een tandem gingen fietsen maar de tandem stond mooi klaar toen we aankwamen. Er zat een fietstas bij (je kon ervoor kiezen om nog eentje te gebruiken) en een knooppunten routekaart zat voorop. Alles was klaar om te beginnen aan onze fietstocht! De tandem zelf was al wat ouder en vaker gebruikt, dat kon je zeker zien maar het fietste verder prima! Echter kregen we een klapband helemaal aan het einde van de dag. Gelukkig vielen we in het gras (niet op de betonnen weg waar auto's voorbij kwamen). Natuurlijk direct Rofra gebeld en ze boden meteen hun excuses aan en kwamen ons ophalen met een busje waarmee wij en de tandem werden vervoerd. Er werd ook nog een drankje aangeboden van de zaak. Eerlijk gezegd hebben we het profiel van de band gecheckt toen deze er helemaal af lag (de buiten en binnenband waren compleet van het wiel af als een slappe spaghetti sliert) en we zagen dat het bijna helemaal weg was. Het was natuurlijk een ongelukje maar ik denk wel dat ze in het vervolg de profielen van de banden iets beter mogen checken. Gelukkig was er niks ernstigs gebeurd! Verder hebben ze het heel netjes aangepakt, meteen komen ophalen en een drankje aangeboden dus daar valt niks over te zeggen! Ook was het personeel super vriendelijk!
Hoi Irene, Wat vervelend dat jullie stukken hebben gehad met de tandem. Ik ga mijn collega van het onderhoud er extra op attenderen. Hopelijk hebben jullie wel een fijne dag gehad. Team Rofra
Het was even wennen met de E-chopper. Daarna een mooie tocht gemaakt. Gelukkig hadden we ook heel mooi weer.
Hele leuke kano tocht gemaakt en heerlijk gegeten bij grand cafe de zwaan! Hele aardige mensen overal. Echt een leuk uitje met het gezin. Goede uitleg qua hoe je moet kanoeen. Enige min punt waren de enorme hoeveelheid muggen bij sommige aanleg plekken in de natuur.
We hebben een geweldige middag gehad . Het leuke van solexrijden is dat je altijd bezig bent ,want je wilt hem als je stopt niet laten afslaan mooie roete en goede begeleiding van de medewerkerster. Echt een aanrader.
Deed dit voor de 2de keer in een korte tijd en het was weer heel gezellig en veel gelachen . Ook omdat je tegen elkaar speelt mannen tegen de vrouwen was er wat competitie dat maakte het ook spannend . Alleen jammer was dat toen ik me aanmelden dat de administratie niet in orde was dat de dame aan de balie zei dat ik nog niet betaald had , maar daar niks meer over gehoord de hele dag . zorg voor meer andere spelletjes zodat we volgend jaar weer mee kunnen doen en we weer verast worden door nieuwe spellen . En we hadden geluk met het weer .
Hey Arne, Leuk dat jullie voor de 2e keer een leuke activiteit gehad hebben. Hopelijk tot volgend jaar. Groetjes Team Rofra
Aangenaam
Beste Willem, Fijn dat jullie een leuke activiteit bij ons gehad hebben. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Molenstraat 203 A
5554 TS Valkenswaard
Rofra is ruim 35 jaar geleden begonnen met kanoverhuur op de Dommel in Valkenswaard. Ondertussen is Rofra uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met twee mooie locaties: evenenementen- en horecalocatie 't Boothuys en het outdoorterrein. Rofra organiseert jaarlijks duizenden evenementen en activiteiten voor jong en oud. Voor bedrijven, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en dagjes uit kun je bij ons terecht.